Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
А кто знает, чем все время так воняет на повороте на Шинную с Запшоссе и в начале самой Шинной? Что там они палят (предположительно на территории за зданием, где магазин канцтоваров)? Это ж просто капец какой-то
Та і дим там постійно різний.. може таки крематорій?
Те паливо чути і біля оновленого атб за дафі
Ну це хто завчасно обговорить все з ріднею, підготує папери то возять. Але ж в більшості 'все це в мене буде колись', а потім бабах. І родичі на сраній мітлі гасають по тих же скорботах, кладовищах розносячи бабло від начальників до копачів тощо
'життя не передбачуване' (с))))
з 26.01.2012 живу новим життям...
Та не сильно то у нас люди и готовы.
Был случай, када у родственников случилась беда...помер в Польше сын...предлагали кремировать и привезти...НЕТ...на перекладных, бандеролью, укрпочтой, на собаках и оленях...две недели тащили сюда тело. Я был в шоке.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Сьогодні повітря сухе, відповідно пар на Сонці білий та швидко розчиняється у повітрі.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Я звісно за всіх не скажу, але вважаю що це ярмо дітям, внукам і т.д. в мене родич, ще й не зовсім близький, лежить на соколі. Так вийшло що доводиться доглядати. Мене кумарить кожен рік йти драти ту оградку, раз в 5 років дещо міняти памятник.. потім люди на Пасху приходять там поруч влаштовують пьянки гулянки.
Це дань поваги/пам'яті? В мене батько/мати лежать взагалі в іншій області. я не маю можливості їздити туди доглядати. І звісно не можу прийняти що все там розвалюється. Добре ще з рідні дехто лишився хто може доглядати. Але своїй дитині я таку свиню не підсуну. Крематорій і не і6ьот
Кста мабуть треба зайнятись цим питанням вже. Мало, лиха година![]()
з 26.01.2012 живу новим життям...
https://www.youtube.com/watch?v=lYjpd-FJGfc
Дым на небе, дым на земле...
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks