Жаль. была за The Hardkiss.Очень сильная песня
ну нужно так нужно ((((((
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Жаль. была за The Hardkiss.Очень сильная песня
ну нужно так нужно ((((((
Разности мои(декупаж.моделирование.квиллинг.лепка)http://forum.gorod.dp.ua/showthread....84296&page=114
Евровидение - это вселенское зло... Из- за отбора по ут1 показывали эту херню, вместо прямой трансляции кубка мира по биатлону.
Вы уверены что Рашка будет за ЭТИ слова голосовать ?
Чтобы показать "крымнаш"?
Однако сомневаюсь.
"Коли чужинці приходять...
Вони заходять до вашого дому,
Вони вбиваюсь вас усіх
і кажуть,
"Ми не винуваті,
не винуваті."
"Де ваш розум?"
Людство плаче.
Думаєте, що ви є богами.
Але смертні всі.
Не ковтайте мою душу.
Наші души.
Я не могла провести там свою юність,
Бо ви забрали мій світ
Бо ви забрали мій світ1
Ми могли б побудувати майбутнє
Де люди є вільними
жити та любити.
Найщасливіший час.
"Де ваше серце?"
Людство, вставай!
Думаєте, що ви є богами.
Але смертні всі.
Не ковтайте мою душу.
Наші души.
Бо ви забрали мій світ
Бо ви забрали мій світ
Я не мала Вітчизни..."
Джамала лидирует у английских букмекеров
это William Hill- крупнейшая букмекерская контора Соединенного Королевства
Eurovision Song Contest 2016 - Победитель:
исходник
по состоянию на сейчас, по мере нацотборов будут добавляться другие участники
(присутствие Австралии не должно смущать- страна-дебютант прошлого года Австралия второй раз продолжает своё участие)
Смотрите, вот по ссылке те, кто участвует в конкурсном отборе от Великобритании.
Этой Дианы там нет.
http://www.telegraph.co.uk/tv/2016/0...uk-contenders/
Есть в новостях, что она подавала заявку всего лишь на участие в конкурсном отборе, но не прошла из-за политизированности песни, что автоматически является нарушением правил.
Ее даже не отобрали, была только заявка.
Eurovision Winners 1956-2014
Ґринджоли Eurovision 2004 - 19 место
Это не политическая площадка. Мы не любимчики, друзья или братья. Отнюдь.
Я так понимаю, что Германию будет представлять этнический курд, Австрию-сириец, Францию-алжирец, Бельгию-ливанец и т.д...И все будут петь песни о потерянной родине...Тенденция-с...
Если преступником становится государство – право быть судьей принадлежит каждому гражданину
И сюда свое гоблиновское рыло нужно вставить....Ему ли о честности трындеть....Аксьонов вважає, що посилати на Євробачення Джамалу "нечесно"
Вівторок, 23 лютого 2016, 13:31
Глава окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов вважає, що відправляти на Євробачення від України Джамалу неприпустимо, оскільки це нібито "політизує" конкурс.
Про це він заявив "РИА Новостям".
"Це політика, навіщо це робити. Це нечесно і непорядно. Категорично не можна політизувати, це абсолютно неприйнятно для "Євробачення", – сказав Аксьонов.
Він вважає, що з таким же успіхом можна було б виконати пісню про "злочини українських націоналістів" у часи Другої світової війни.
Як відомо, раніше депутат російської Держдуми Вадим Дєньгін заявив, що Євробачення не повинно допустити Джамалу до участі в конкурсі.
Дєньгін також заявив, що це призведе до "політизації" конкурсу, а також висловив впевненість, що голоси за Джамалу "накрутили".
Джамала представить Україну на Євробаченні в Стокгольмі з піснею "1944", присвяченій депортації кримських татар з Криму.
Первый закон глупости
Человек всегда недооценивает количество идиотов, которые его окружают.©
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks