Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2 з 10 ПершаПерша 12345678910 ОстанняОстання
Всього знайдено 184, показано з 21 по 40.

Тема: Как обстановка в городе с гриппом???

Дописів
    13 721

Типово

Як збити високу температуру

Звичайно, переносити високу температуру досить важко, однак, як ми вже з'ясували, збивати її слід лише в крайніх випадках. Як збити високу температуру найбільш доступними способами? Перш, ніж застосовувати всілякі жарознижуючі засоби, треба постаратися охолодитися. У першу чергу, слід пити якомога більше рідини - її кількість в організмі, при підвищенні температури, значно знижується, що викликає зневоднення. А зневоднення, у свою чергу, веде до подальшого підвищення температури. Пити можна соки, мінеральну воду, чай, - все, що завгодно, лише б це максимально нормалізовало водний баланс організму. Дуже хороший в цьому відношенні гарячий чай або морс з медом, лимоном, малиною і смородиною. Якщо після того, як він випитий, на лобі хворої людини виступає піт, значить, температура почала падати.

Однак цього буває недостатньо, щоб ртутний стовпчик через якийсь час знову не поліз вгору. У цьому разі хворого, повністю його роздягнувши, можна розтерти горілкою, спиртом або одеколоном і якийсь час після цього не накривати ковдрою і не одягати. Він, звичайно ж, замерзне, але боятися цього не слід. Такий метод зниження температури дуже ефективний і абсолютно безпечний - він вже давно й успішно застосовується в багатьох клініках.

Ще один хороший спосіб зниження температури - клізма, наповнена розчином з порошку жарознижуючий засіб і половиною склянки кип'яченої води. Процедура ця дещо неприємна, але це оптимальний і дуже швидкий спосіб зниження високої температури тоді, коли вона тримається дуже довго.

Що стосується жарознижуючих препаратів, то до їх допомоги потрібно звертатися тільки у разі крайньої необхідності. Вибір їх зараз досить великий, самими ж популярними і добре зарекомендували себе є парацетамол, аспірин та ібупрофен. Пити ці таблетки треба обережно - вони погіршують згортання крові і в ряді випадків можуть викликати кровотечі. Крім того, аспірином не можна користуватися тим, хто страждає захворюваннями травного тракту, оскільки він подразнює слизову оболонку і може викликати загострення цих захворювань.

Якщо ж висока температура тримається протягом трьох днів вище 38 º С і не супроводжується кашлем, нежиттю, болем у горлі та іншими, явно вираженими симптомами хвороби, потрібно ретельне обстеження фахівців. Причиною такої ситуації може бути пневмонія, пієлонефрит або якась інша небезпечна хвороба, для лікування якої необхідний прийом антибіотиків.
    Крім того, малюкам можна знижувати температуру тіла за допомогою обтирання тіла оцтом. Розведіть столовий оцет у воді кімнатної температури в співвідношенні 1:1. Тепер намочіть у цьому розчині серветку, відіжміть її і обітріть дитині руки, груди і шию. Після цього не треба закутувати і накривати крихту. Нехай трохи полежить так. Оцет буде випаровуватися, викликати охолодження шкіри і температура тіла знизиться. Точно також роблять і з напівспиртовим обтирання, обтиранием одеколоном і водою.
    .....
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    4 934

Типово

Цитата Допис від !_Лиза_! Переглянути допис
    Это у подруги брат заболел. Про аспирин им сказала. А скорая такая скорая(
    в следующий раз когда откажут пусть скажет" вы подтверждаете ,что отказываетесь принимать вызов? Представтесь -кто вы? Каким приказом по сан.эпид обстановке от обл.здрава руководствуетесь?" ( скорее всего не представится ,но это и не важно) пусть скажет что их разговор записан на телефон . Отказ в приёме вызова НЕЗАКОНЕН и она подаст на них как минимум жалобу! Этот совет проверен на собственном опыте. Сама я медик.
    Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом.. Марк Твен.

Дописів
    8 771

Типово

Это у подруги брат заболел. Про аспирин им сказала. А скорая такая скорая(
    если ему совсем худо, посоветуйте вызвать частную скорую или на такси в больницу довезти. Уповать на скорые государства в наше время...опрометчиво

Дописів
    2 939

Типово

Цитата Допис від Elena88 Переглянути допис
    если ему совсем худо, посоветуйте вызвать частную скорую или на такси в больницу довезти. Уповать на скорые государства в наше время...опрометчиво
    Плюсую
    Особенно если ребенок заболел. Сразу такси или в машину и на космичку в приемный покой

Дописів
    13 721

Типово

Усе, хана...

До категорії неекстрених звернень сьогодні віднесені виклики пацієнтів, у яких раптово підвищилася температура тіла з кашлем, нежиттю, болем у горлі, розболілася голова, спостерігається запаморочення і слабкість, підвищився артеріальний тиск або проявився больовий синдром у онкохворого. Сюди ж відносять і загострення хронічних захворювань травної системи і гіпертонічної хвороби. На такий виклик повинен приїхати сімейний чи дільничний лікар. Якщо ж такої можливості немає, то пацієнту годину доведеться чекати «швидкої» або ж самостійно відправитися у лікарню.
    http://for-ua.com/analytics/2013/05/28/083049.html
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від Elena88 Переглянути допис
    Якщо можна, дайте номер телефону...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    4 934

Типово

капец, с каждой новой темой ощущаешь как государство заботится о нас .
    Никогда не спорьте с идиотами. Вы опуститесь до их уровня, где они вас задавят своим опытом.. Марк Твен.

Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    1 449

Типово

Спасибо всем за ответы! Пока сбили до 39,4 .
    Ещё вопрос: муж живёт со мной, но прописан по другому адресу. По месту жительства в поликлинике ни разу не был. Вот вдруг такая же ситуация, смогу ли я вызвать врача для него?

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    4 934

Типово

Можно,у меня точно такая картина.Никогда не отказывали. По закону имеет право . Имеете право обслуживаться у врача без привязки к прописке. Написать ,по свободе, у вас не участковый а семейный врач ,что хотите обслуживаться у него.(если с нового года эти придурки ничего не изменили)

Звідки Ви
    Победа, Центр
    Дописів
    9 697

Типово

Ещё вопрос: муж живёт со мной, но прописан по другому адресу. По месту жительства в поликлинике ни разу не был. Вот вдруг такая же ситуация, смогу ли я вызвать врача для него?
    можно
    ОБУЧЕНИЕ ГРАФИЧЕСКОМУ ДИЗАЙНУ
    МАГНИТЫ С ВАШИМ ФОТО
    Обработка и реставрация фото. Обучение 3D MAX

Звідки Ви
    Левый берег
    Дописів
    3 170

Типово

конечно сможете.

Дописів
    13 721

Типово

Ще раз
    Може хтось викликав "частиє" швидкі і має гарні враження, дайте тел.

Дописів
    13 721

Типово

А навіщо казати, принаймні, по телефону - де він прописан. Хай приходять - там розберетесь...

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    4 934

Типово

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
    Ще раз
    Я вызывала .Оооочень давно! По сути выполнили функцию такси и всё!Ну вот такой мой опыт.Транспортировка с ребенком стоили - 200грн несколько лет назад
    Востаннє редагував leondp: 03.02.2016 о 13:36

Дописів
    8 771

Типово

Ще раз
    К сожалению вызывали давно. Вот погуглила

http://www.dneprmedical.com.ua/skoraya-pomoshh/

Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    1 449

Типово

А навіщо казати, принаймні, по телефону - де він прописан. Хай приходять - там розберетесь...
    Участковая очень своеобразная женщина))) я когда к ней первый раз пришла, она начала кричать, что человек без истории болезни и карточки жить не может. Без паспорта может, а без карточки нет)) но она вроде уволилась, я очень на это надеюсь. И она каждый раз требовала паспорт с пропиской

Дописів
    13 721

Типово

Тобто "перевозка". Ну, якщо така ситуація, то куди їхать дорослому з побєди? Не у поліклініку ж, щоб там годину у черзі сидіти?

Дописів
    3 545

Типово

.....
    "Крім того, малюкам можна знижувати температуру тіла за допомогою обтирання тіла оцтом. Розведіть столовий оцет у воді кімнатної температури в співвідношенні 1:1. Тепер намочіть у цьому розчині серветку, відіжміть її і обітріть дитині руки, груди і шию. Після цього не треба закутувати і накривати крихту. Нехай трохи полежить так. Оцет буде випаровуватися, викликати охолодження шкіри і температура тіла знизиться. Точно також роблять і з напівспиртовим обтирання, обтиранием одеколоном і водою."

никогда это не делайте. Возможно отравление.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    4 934

Типово

Тобто "перевозка". Ну, якщо така ситуація, то куди їхать дорослому з побєди? Не у поліклініку ж, щоб там годину у черзі сидіти?
    на Победе я думаю только космичка,если там есть профильные отделения,то только туда.

Дописів
    13 721

Типово

Участковая очень своеобразная женщина))) я когда к ней первый раз пришла, она начала кричать, что человек без истории болезни и карточки жить не может. Без паспорта может, а без карточки нет)) но она вроде уволилась, я очень на это надеюсь. И она каждый раз требовала паспорт с пропиской
    В нас такого не було... Тільки раз паспорт для лікарняного. Прописка була інша, то ми вже в поліклінікє щось вирішували з занесенням у комп. Без проблем та без грошей. Рік тому.

Сторінка 2 з 10 ПершаПерша 12345678910 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті