| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
То цена 2014 года.
Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
+ Навчу файно лаятись українською!
Промо-код для купівлі купи товарів зі знижкою в інтернет-магазині Лагуна: 000099
Хахлывывсьовреети!!!!
![]()
без проблем) для мене взагалі немає різниці якою мовою спілкуватись... просто нас у Горлівці, в нашій альмаматер... прєпод з латині (доречі латинь нам викладалась українською, ну тобто всякі там правила и тому подібне роз'яснювались не россійською, а українською) вчив що ми як інязівці (знаємо кілька мов) з міркувань культури спілкування повинні розмовляти з співрозмоником на тій мові, на якій розмовляє він
Якщо без проблем - то вітаю, ця допомога Україні наразі дуже потрібна а вам буде мовна практика, яка не може бути зайвою...
Щодо толерантності: якщо я спілкуюсь українською, то з точки зору культури спілкування чи не є правильним щоб співрозмовник теж спілкувався зі мною українською в Україні, де державною мовою і мовою предків є саме українська?
П.С. Війна, не до толерантностей... Маємо захищати нашу мову і нашу державу. Диванні війська хай захищають принаймні мову, хлопці з передової це оцінять. І Горлівку ще визволяти...
Пісня файна!
Так от тепер дивіться: коли ви особисто пишете російською - вам і відповідають рос. Звідки ж тоді в Дніпропетровську взятись українській за цією логікою? Не кажучи про Горлівку (яка, до речі ще до середини минулого століття була абсолютно україномовною!)
Її просто не буде. Тому справжні патріоти давно це зрозуміли і несуть нашу, рідну, красиву, літературну (не суржикову!) мову як гарант територіальної цілісності та єдності держави. Подумайте над цим, якщо ви справжній патріот - а я в тому сумнівів не маю.
Я певен що більшість хтіла б розмовляти, не вистачає лише мовної практики - це дійсно проблема для Дніпра. Але в інтернет - середовищі ця проблема нівелюється і є стартовим майданчиком для мови розмовної.
Честно говоря, ВСЁ промониторить нереально. Были разные заявления. севполит форум почитываю, однако там не было точной информации.
Потери посчитать можно, они будут существенны на такой малой мощности (это даже не единицы процентов).
Щёлкино, Ленино без электричества. Но севастопольцам на севинфо, наверное, виднее. Если есть ссылка, давайте, я не претендую на истину в последней инстанции.
Передавать такие малые мощности магистральными ЛЭП - греть воздух.
Olena Balaba
5 хв. ·
Новости Крыма от наших, конечно:
"Сегодня нужно было съездить в Феодосию. Выехали в полдень, а возвращались уже вечером. Наверное, впервые в жизни, картинка за окном авто натолкнула на мысль о конце света. Как сказано у классика - не видно ни зги... Ни слева, ни справа - кругом темень просто дикая. Спустились с Грушевки, прошли серпантин и вдруг чудо! В Солнечногорске около магазина горит свет и на него, как мотыльки, слетелись и съехались местные (не знаю кто), и смотрят телевизор... Дальше, до Алушты тьма продолжилась. Русский мир в натуральную величину, Крым превращен в дикую сибирскую провинцию, где на 500 квадратніх километров одна лампочка. И где те суки, что бегали с аквафрешем и звали пуйло?"
Наши на полуострове воспринимают ситуацию с юмором и говорят, что оккупантов по-другому не выкурить оттуда.
А в это время русские блогеры из Крыма печатают слезные фоточки, где в городке #Щелкино местные готовят еду на кострах - у них у всех в домах электроплиты.
Смешно, что не насееление Расеи не кинулось в одном едином патриотическом порыве помогать бедным аквафрешам-"соотечественникам", собирая деньги, буржуйки и теплые вещи. Или таки "своя рубашка ближе к телу".
Да, это вам не украинские девочки, одевающие, обувающие и кормящие украинскую армию и переселенцев.
#Крим #блокада #Крым
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks