Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон
Законопроект 2558 "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарного режимів та заборону пропаганди їхньої символіки"
Про серп і т.п.
"Якщо знак містить окремо зображення серпа, молота чи зірки, які між собою не поєднані, або зображення серпа і зірки, молота і зірки, плуга і зірки"- тоді можна
Востаннє редагував Самара11: 30.09.2015 о 23:07
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Долучення 1845738
Долучення 1845739
Долучення 1845740
Бачу національну символіку. Ідея Нації (I N). Сокіл - Тризуб.
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
http://www.memory.gov.ua/page/dekomunizatsiya-0
Про поєднання серпа і молота нічого не написано...
Принаймі, станція Фенольна точно є.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks