Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А Єфрємова було обрано у цю Раду? Чи він вже не був депутатом? Здається мені, що не був. Тобто, його заарештувати було легше. Вілкул - депутат, його ще не скоро прийдуть арештовувати. Крім того, дивлячись на те, як себе поводить влада, здається, що й на наступних виборах Вілкул знову буде в Раді...
добавьте еще один пункт в голосовалку - после отбытия наказание по приговору суда
Когда мне тяжело, я всегда напоминаю себе о том, что если я сдамся – лучше не станет. Мне опять нужны доноры
Отпустят как только сойдутся в сумме![]()
Я скажу так , с учетом того что новый прокурор очень старый прокурор , то скорее всего он выполняет социальный заказ , а украина требует РЕАЛЬНЫХ изменений , а не ареста 2-3 неугодных .
Шокин, давай дальше по списку. Посади:
Луганск- Ефремова
Днепропетровск -Вилкула
Одесса -Кивалова
Харьков - Допу и Гепу
Донецк- Ахметова
ой тыз бозе мой! ))
Шокин пообещал довести до суда дело Кернеса.
http://telegraf.com.ua/ukraina/polit...html?_utl_t=tw
тему + голосовалку.
хм!(c)
довести до суда - не значит добиться обвинительного приговора. в суде может развалиться
Никого не ищу. Просто хвастаюсь
Прочитал название темы и сразу всплыл в голове ответ - ну и х...й с ним!
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks