Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 2 з 3 ПершаПерша 123 ОстанняОстання
Всього знайдено 41, показано з 21 по 40.

Тема: Кубань -це Україна!

Дописів
    4 792

Типово

Пора бы и Таганрогу вернутся на родину.

Звідки Ви
    Жидобандеровск
    Дописів
    963

Типово

Цитата Допис від Мирный житель Переглянути допис
    Лучше ВКЛ возрождать
    Я про это поднимал тему!
    Крим повернеться до нас і з собою приведе Кубань.

Звідки Ви
    Жидобандеровск
    Дописів
    963

Типово

Предлагаю начинать перечислять территории, которые необходимо вернуть в состав Украины.
    Крим повернеться до нас і з собою приведе Кубань.

Звідки Ви
    Dnepropetrovsk
    Дописів
    43 534

Типово

Цитата Допис від s_small Переглянути допис
    Предлагаю начинать перечислять территории, которые необходимо вернуть в состав Украины.
    новгородская и московская области, а также Тверь, Псков ну и вообще все бывшие земли Киевской Руси как минимум.
    Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
    Об управленческом учете человечьим языком

Дописів
    1 579

Типово

ну казакували і що? Кубанці колись були украінцями але давно асимілювалися і вважають себе росіянами.Переконати їх буде важче чим навіть луганчан на донбасі.
    Veni Creator Spiritus!

Дописів
    13 721

Типово

Та нішо.
    Розумієте й добре.
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    8 967

Типово

Цитата Допис від Западный Переглянути допис
    ну казакували і що? Кубанці колись були украінцями але давно асимілювалися і вважають себе росіянами.Переконати їх буде важче чим навіть луганчан на донбасі.
    ой, я вас умоляю
    ниче они не ассимилировались
    была в прошлом году на концерте ККХ - как будто из Запорожья приехали
    из них надо просто выбить дурь великоросскую (что лечится 2х недельным пребыванием на исторической родине
    и недопуском к раша-сми , короче санаторное лечение )

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від Tropikanka Переглянути допис
    ой, я вас умоляю
    из них надо просто выбить дурь великоросскую (что лечится 2х недельным пребыванием на исторической родине
    Кто лечить будет?
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Типово

Цитата Допис від RedFox Переглянути допис
    новгородская и московская области, а также Тверь, Псков ну и вообще все бывшие земли Киевской Руси как минимум.
    Так ото Путин просто так домой просится, а мы его не так поняли....

Дописів
    7 147

Типово

...
    Мініатюри долучень Мініатюри долучень Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  10462448_498639570238166_3842703104853536612_n.jpg
Переглядів: 222
Розмір:  78,1 КБ
ID:	1511585  

Дописів
    13 721

Типово

"Так говорят даже тибетские монахи, которые достигли нирваны и видят будущее"
    Ага, а сам Тибет был аннексирован Китаем... Протупили монахи...

Дописів
    21 749

Типово

Цитата Допис від Самара11 Переглянути допис
    "Так говорят даже тибетские монахи, которые достигли нирваны и видят будущее"
    Ага, а сам Тибет был аннексирован Китаем... Протупили монахи...
    Тибетские монахи могли предвидеть действия Китая, но ничего предпринять против этого не могли - это как вариант, логично?
    Востаннє редагував KpoT: 01.07.2014 о 08:18

Дописів
    8 967

Типово

Цитата Допис від Netta Переглянути допис
    ...

но по существу - наш человек

Дописів
    7 965

Типово

Ось одна із речей Остапа Вишні , писана понад 80 років тому:

"I. Спеціально для русотяпів
    Кілька популярних лекцій з українознавства спеціально для тих людей, що досі ще цією справою не цікавилися, не цікавляться i не цікавитимуться...
    Що таке Україна?
    Україною зветься "искони русская земля. - Малая Русь, где все обильем дышет"...
    Розляглася вона на просторах Харківської, Полтавської, Чернігівської губерень, Новоросії i Юго-Западного краю.
    Це Велика Україна. Крім того, до України ще належать: Червона Русь, потім Прикарпатська Русь, Угорська Русь i взагалі всіляка така Під'яремна Русь.
    От, значить, Мала Русь плюс Червона Русь плюс Угорська Русь плюс Прикарпатська Русь плюс Під'яремна Русь рівняється Україні.
    Є ще на світі Біла Русь, Фінляндська Русь, Литовська Русь, Кавказька Русь, Туркестанська Русь, Сибірська Русь, але ці до України не належать.
    Столиця України - Київ.
    Виконує обов'язки "Матері городов руських".
    Батька городов руських не знайдено, але він, безперечно, десь є. Утік своєчасно, наплодивши силу всіляких городенят.
    Дядько руських городів - Чернігів, вітчизна святого Федоська Углицького, що його дуб i досі допомагав від зубного болю. Вживають того дуба так: одкусюють од дуба обапола хворим зубом i їдять того обапола до цурки.
    Кумувала в Києві Біла Церква, а бабувала Полтава. Житомир на христини книші пік, а Вінниця самогон гнала. Головна річка на Україні - Дніпро, що зветься ще "Руской славы колыбель ".
    Населення на Вкраїні - малоросійські хохли.
    3вуть їx солопіями. Вони всі в широких штанях. Балакають мужицькою мовою i співають малоросійських пісень з гопаком.
    Мужицька мова тепер державна, i всі її повинні знати.
    Вона дуже подібна до російської.
    По-російському - трест i по-українському - трест. Синдикат - i по-російському i по-українському - синдикат. Тантьєма - так само i по-російському i по-українському.
    Так що ризниці майже нема ніякої, i вивчитися тої мови для тих, кому я оце присвячую своє українознавство, - не тяжко.
    От тільки слово процент по-українському не процент, а відсоток. Але зміст його однаковісінький.
    А там біржа, золото, червінці, банкноти, стерлінги, долари, це однаково i по-російському i по-українському.
    Отже, не бійтесь українізації.
    ІІ Для щирих українців
    А це лекції для тих, що перецiкавлювалися, перецiкавлюються й перецiкавлюватимуться Україною.
    Що є таке Україна?
    Ненька-Україна - це держава від Біскайського моря i до пустелі Гобі або Шамо.
    3аснувалася вона ще за 5000 років до створення автокефальним Богом світу.
    Першу людину звали Остап (не Вишня, бо тоді ще прізвищ не було), а його жінку - Чорноброва Галя.
    Під час всесвітньої потопи, Ковчега збудував не Ной, а гетьман Дорошенко, що й урятував сім пар чистеньких українців, одну вишневу кісточку, з якої i пішли на Вкраїні вишневі садки; Бровка, що дав потім цілу породу щироукраїнських Рябкiв, Лискiв та Лапкiв; кілька мотків заполочі для вишивання сорочок, шматок полотна, горщик для борщу, кишку для ковбаси, булаву, клейноди й ноти до "Гиля, гиля, cipi гуси...".
    Потім того вже на Україні жили Єгипетські фараони, Генріх Наваррський, династія Бурбонів, Римський Папа, Іван Калита. Все це були українські гетьмани, що їх свого часу Іловайський затаїв.
    Дніпро на Україні найбільша річка, йде вона вiд Мiсiсiпi, через Гольфштром у Синє море. Раніш по Дніпру плавали "Титаники", але треклятущi кацапи випили Днiпро-Славуту, i він трохи ніби висох.
    Але то дурниця: тую воду Дніпровую за допомогою Франції з кацапів ми видавимо.
    Мова на Україні найкраща, небо найкраще, ґрунт найкращий, залізниця найкраща; народ найкультурніший.
    На північ від України живуть треклятущi кацапи, що годуються виключно українцями.
    На Сході поляки, дуже хороший, братній народ.
    А далі вже йде Європа, що чекає на українську культуру. Оце невеличкі замітки, що їх нема в жодній історії України і які я хочу нагадати, щоб їх не забули".
    Здогадались, кого свого часу так дістали як русотяпи-невігласи, так і забамбулені українохвіли?
    Правильно, славного і неперевершеного полтавського земляка Павла Михайловича Губенка, більш відомого як Остап Вишня.
    У каждого своя рифма на слово "звезда"

Дописів
    1 579

Типово

Цитата Допис від Tropikanka Переглянути допис
    ой, я вас умоляю
    Вы по ККХ определяете насколько ассимилировались кубаноиды? Ну-ну. Только у них не только украинские песни в репертуаре есть. А и такие как -"Посреди РОссии стану" например
    Veni Creator Spiritus!

Дописів
    8 967

Типово

Цитата Допис від Западный Переглянути допис
    Вы по ККХ определяете насколько ассимилировались кубаноиды? Ну-ну. Только у них не только украинские песни в репертуаре есть. А и такие как -"Посреди РОссии стану" например
    у вас есть другие источники ?
    предлагайте
    я ничего не определяю
    - привела как пример
    и я думаю что это все-таки тоже некий пласт общества, да

Циник
    Guest

Типово

Цитата Допис від bobik Переглянути допис
    Правильно. Надо у русских тоже что-то отобрать и чем больше - тем лучше

]
    нужно гнать орду на восток, пока китайцев не встретим.

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 045

Типово

В Черкассах 17 мая референдум проводили о присоединении Кубани к Черкассам.
    Говорят, референдум закрыли когда явка превысила 100%.
    Пошла искать фото.
    Востаннє редагував Мэгги: 01.07.2014 о 21:52

Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    20 045

Дописів
    8 967

Типово

Що нам Кубань?
    Ігноруючи діаспору, Київ втрачає величезний потенціал

http://tyzhden.ua/History/122434

Сторінка 2 з 3 ПершаПерша 123 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті