та ні. с сдма не хочу. це не мені. там люди взагалі з ним не розберуться
роутер? не модем, а роутер? це щоб він ще роздавав інет по вай фай? та там один ноут то гадаю він не потрібний. звичайного модему вистачить
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
та ні. с сдма не хочу. це не мені. там люди взагалі з ним не розберуться
роутер? не модем, а роутер? це щоб він ще роздавав інет по вай фай? та там один ноут то гадаю він не потрібний. звичайного модему вистачить
Тогда можно модем. Вставляется в USB и вперед.
я от пам'ятаю літом юзав в селі інет на ноуті через телефон. за допомогою мтс коннект менеджера. 5 грн в сутки і безлімітний інет.. швидкість звісно жах %) хоча можливо шо змінилось
Скорее всего это была услуга Гипер-нет, но в ней давно нет особого толку, т.к сейчас есть инет за копейку - 1 Гиг за 10 грн.
так. вона і була
хм. а інет за копійку також можна з ноута через тел лазити? в описі тільки для моб вказано
Востаннє редагував NortonCommander: 22.04.2014 о 18:36
Конечно можно.
подскажите, пожалуйста, какой usb модем лучше для 3mob и где покупать (где нормально гарантию дают)?
Купите лучше WiFi роутер, это гораздо более функциональное устройство.
если не будет электричества, то толку от роутера не будет + громоздкий
Хоть бы чепуху не писали, у него встроенный акк на 4-6 часов работы и вообще он карманный, а не для стационарной установки.
![]()
4-6 часов работы - маловато, бывает света нет день и более (пример Луганск)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks