Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Востаннє редагував Портвейн: 26.01.2013 о 14:41
Человечество постоянно делает одну и ту же ошибку, считая, что одни его части лучше или хуже других.Бертран Рассел
Может Монголия? Вполне достойный соперник для России. Да и пора уже отомстить им за иго
Подходите ближе, еще ближе… Чем больше вам кажется, что вы видите, тем легче вас обмануть (с)
і це питання ви наважилися поставити мені після оголошення уяв щодо мого хвилювання, образи з дивним відмінком та наступного ранку?
уважно заявляю: не хвилююся, не образилася, наступний ранок буде наступним ранком, Портвейн як нудив березовим гумором так і нудітиме.
сподіваюся, що цього разу ви хвилюєтеся не за мене. не переймайтеся, берез температура не стосується.А то от вашей "іскрамьотнасті" у вас температура поднятся может.![]()
такі за мене. але, ви ж намагаєтеся довести, що без думки про менеОпять за вас переживаю....![]()
агарчєна.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks