| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ну Олійник може й не найкращий варіант, але по зрівнянню з Красновим та Куліченко - більш-менш адекватний... З його кількістю реклами, він за 2 місяці ще може перетворитись з непроходного на реального їхнього конкурента. Ну не хочеться мені бачити в мерах Загіда! А після вступу Куліченка в ПР - і його теж. Раніше ще замислювалась дощо Івана Івановича, може не такий вже й поганий, але коли став регіоналом - як відрізало.
Биография тут http://www.new-most.info/database/ol...svyatoslav.htm . А больше ничего я и сама не знаю. Просто лицо внушает доверие.
Реклама - чистої води політична голубизна, проміжний варіант між ПР та Тігіпком. Гасло про "Нову політику Дніпропетровщини" - однояйцевий близнюк пеерівського "Будуємо нову Дніпропетровщину разом із президентом". Після голосування за окупацію Севастополя, фактичного переходу у правлячу коаліцію - які мотиви мають бути в виборця, щоби голосувати за Олійника?
1. Пролонгування міжнародних договорів відбувається на термін, обумовлений в тексті самого договору. Це 5-річний термін, а рішення парламенту - на 25 років. Тобто рішення ВР відпочатку незаконне. Кому-кому, а професійному юристові це добре відомо.
2. Враховуючи неприховані територіальні претензії РФ на Севастополь і Крим це рішення - зелене світло на підготовку анексії частини української території. А Ваш протеже позиціонував себе до певної міри патріотом.
3. При голосуванні пан Олійник пішов усупереч позиції своєї фракції БЮТ і після цього став голосувати в унісон із більшістю, де-факто перейшовши у коаліцію ПР-КПУ-БЛ.
P.S. Хочете дружити з Росією? Взагалі любите дружити, а не воювати? А якщо ваші друзі вимагають, щоби Ви, на підтвердження довічної дружби, видалили собі нирку або якийсь інший орган чи частину тіла?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks