Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
...а шестёрка у него какая?
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Настоящее спс всем отписавшимся и Леонидасу как ТС.
Вот. Уже заказал.
Также у них в продаже. *пошел резвиться на Якабу*.
Каждый, виновный в крови, рано или поздно получит свой персональный ледоруб, кулювлоб или, на худой случай, коробку шоколадных конфет. (с) Г.Бобров
Переплатили.
Я покупаю в магазине "Є". http://book-ye.com.ua
А если не в интернете, а просто в магазине, то ещё дешевле, плюс скидка по карточке (дают после первой покупки).
Знаете старый анекдот, как Фрунзе Котовского расспрашивал, какие документы бывают?Если Джокеру сбрить усы и оселедець, то он будет похож на Путина. Символично
баянщики,
у меня такая колода дома лежит.
карты отпечатаны в россии.
ЗЫ. кстати на форуме видел у кого-то на авке даму пик.
I покажем що ми браття фун казакiшен мiшпохe.
Уточнення - він видається також і в Росії.
А якщо ще точніше - книжки, ілюстрації до яких тут наведені, видані Малковичем - видавництво Абабагаламага. http://www.ababahalamaha.com.ua/uk/Головна_сторінка
Видані українською.
А те, що існують аналогічні видання іншими мовами (в т.ч. російською), пояснюється просто: видавництво «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» — одне з дуже небагатьох видавництв Східної Європи, права на книги якого купують провідні видавництва світу — від Англії та США — до Австралії й Південної Кореї.
Ось навіть нашого "Котика і Півника" буржуї видали (Видавництво Alfred A.Knopf (США), 1995):
![]()
Джон Малкович? Интернеты уверяют, что родители -хорваты.
И возденут люди руки к небу и возопят: "Спаси нас". А я прошепчу в ответ: "Нет!" (с)
...
Думаю пропустили лучшее:
![]()
Массовая эмиграция украинских ватников в Россию привела к значительному повышению среднего уровня интеллекта в обеих странах /с/
Атласньіє Лєнінградской(МП) фабрікі лучшіє, я щєтаю! На даму бубьон дрочіло нє одно поколєніє.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks