seemann,-нужно. Но или это под грифом "секретно" или и вправду ее никто не знает...мало любить, знать нужно.![]()
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
seemann,-нужно. Но или это под грифом "секретно" или и вправду ее никто не знает...мало любить, знать нужно.![]()
Не в каждом веке рождается Христос, но в каждом веке есть свои Иуды
Людмила Лепешкина, для Вас то, о чем Вам не известно не существует вовсе?
Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)
Абориген, помните из философии: "Чистое есть равносильно чистому нет"?Допис від Абориген
![]()
Dieu est toujours pour les bataillons ukrainiens
Абориген,существует. Тема поднята для того, чтобы как раз узнать больше или (для тех кто вообще не знаком) начать узнавать. Разве не так?для Вас то, о чем Вам не известно не существует вовсе?
жаль, жаль, что мы так и не услышали.....![]()
Людмила Лепешкина,українська культура..., що Ви хочете знати про українську культуру : народні звичаї , мистецтво , література точніше. В загальних рисах, якщо описувати українську культуру , дісно потрібно не мало часу.
Ми прийдем до Нової Ери шляхом Тараса і Бандери!...
Тож не втрачаєм марно час,почнем всі разом-водночас!
VoVaN, согласна! так польза же от этого будет несравненно большая, чем от "ругания москалей за..." Если люди узнают украинскую культуру, то полюбят ее!![]()
Людмила Лепешкина, звичайно, Ваш потяг до української культури є схвальним, от тільки незрозумілим є Ваше бажання дізнаватися про культуру саме тут, на міському форумі. Адже у Вас є Ґуґль, а значить і змога звернутися до фахівців-культурологів![]()
Є ще ось таке посилання. Запевняю Вас, там матимете змогу надибати деяких відомих Вам людей, з цього форуму, звісно![]()
Ст**, тему, кстати не я открывала. Тема актуаль, раз уж говорится о том, что нужно вернуться к украинской культуре. Если лично мне будет нужно, то я знаю где и что поискать. А вот на форуме частенько молодежь и ей это знать было бы нелишним.
Стьобе, твiй лiнк в мене не працює. Я бачу тiльки чисту сторiнкуДопис від Ст**
![]()
Dieu est toujours pour les bataillons ukrainiens
Людмила Лепешкина, всьо одно, не бачу жодної вдалої можливості популяризувати культуру за допомогою Форуму. Не той засіб ...
Harald'е, шкодаЦе посилання на наш КУК
![]()
Ст**, Гонта про язык зря начал?
Людмила Лепешкина, ні в якому разі! Дуже доречно! Я теж, подеколи, намагаюся туди свої 5коп. встромити. Себто, як популяризатор (довідник) мови - форум дієва річ. Як культури загалом - невдала. Лише моя думка, буду радий її спростуванню![]()
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks