Ефіопські євреї - негри, але вони євреї, а не ефіопи. Вони є частиною єврейського народу, а не ефіопського.Допис від Harald
Майбутнє народу і людини залежить від минулого і від того, що він знає про своє минуле.
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ефіопські євреї - негри, але вони євреї, а не ефіопи. Вони є частиною єврейського народу, а не ефіопського.Допис від Harald
Майбутнє народу і людини залежить від минулого і від того, що він знає про своє минуле.
Bobin, Привет!
Просвети, пожалуйста, для общего развития - негры-евреи - это не шутка?Ефіопські євреї - негри, але вони євреї, а не ефіопи. Вони є частиною єврейського народу, а не ефіопського.
Дисциплина!!!
Bobin, минуле негра вiдображено у кольорi його шкiриДопис від Bobin
![]()
Dieu est toujours pour les bataillons ukrainiens
Bobin, О, чудо! Спасибо, я прозрел!![]()
Дисциплина!!!
Harald, українець, який не стає до боротьби за національну Україну, тим самим виносе себе за межі Нації, стає байстрюком, виродком. Таких тавровано на віки хохлами, малоросами, хрунями. Їх носить вітром по світу, і доля їх воістину жалюгідна!Dzhmil, а для мене й українець, який не пiдтримує боротьбу за по-справжньому незалежну Україну, не є повноцiнним українцем.
Dzhmil, слава Українi!![]()
Dzhmil,Я думаю, что они так не думаютЇх носить вітром по світу, і доля їх воістину жалюгідна!![]()
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Хробаки теж не думають, що вони хробаки, але їх чавлять, не зважаючи на їхню думку.
Dzhmil, Ну, червяки точно не думают.А люди, все-таки не черви, и думают.
Я б так впевнено не казав...Ну, червяки точно не думают.
Vedma, цiкаво, що з цього приводу скаже Nitay?Допис від Vedma
![]()
Harald, А Йожик?![]()
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks