А как расплачиваться? На карточку?
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А как расплачиваться? На карточку?
вау.. які роботи... подих захоплюєвашій доньці дуже пощастило
подумаю.. можливо, щось замовлю...![]()
Ксю, наразі мені найзручніше, щоб гроші переказували через Укрпошту!
Робота минулого тижня
пірамідка "ябучко червиве"висота 20 см, діаметр нижньго яблучка 14 см. верхнього 7 см.
киці. висота великої - 35 см
малої - 18 см
коробки сірників, як і завжди - 5 см.
![]()
а предоплата или после получения? вроде как и от и тот способ оплаты или для покупателя или для продавца стремноватый. я не в коем разе не сомневаюсь в вашей порядочности.
Підкажіть кращий спосіб. Але мені так зручно! Після витоговлення замовлення я замовникові відсилаю фотки. Він погоджує, або щось не погоджує, скидає мені кошти на моє прізвище і адресу. повдомляє мені своє імя прізвище і моб тел і я відправляюю замовлення. І повідомляю коли і де його треба буде забрати.
Щодо порядності, чи непорядності. Мені не вигідно когось одного обдурити і отримати кілька гривень, мені вигідно, щоб з цього міста було багато замовлень. Відповідно замовникам - файні цяцьки і купа позитивних емоцій - мені, в сукупності, файні гроші і відповідна репутація!
Можно отправлять наложенным платежом - тогда покупатель отплачивает посылку при получении
Но такой способ дороже обычной почтовой пересылки, при весе посылки до 1 кг около 15-20 грн, тогда как обычная посылка 8-12 грн.
У меня вопрос - а подсолнечное масло, которым покрыты фигурки для малышей не прогоркает со временемИ насколько долговечна игрушка вообще без покрытия
![]()
Ні, Кіна, не гіркне, спеціально лизав свої перші забавки:!
Довговічність іграшки без покриття можна сказати, що майже така ж як і з покриттям. Матеріал твердий. Але естетичний вигляд міняється, оскільки до чисто відполірованої деревини дуже швидко чіпляється бруд. Відмити важко. А якщо будете відмивати, чи дитина в рот іграшку буде брати, то вона трошки буде пускати ворс.
У вас чудова тема! Іграшки такі гарні і теплі
А скажіть мені, будь ласка, скільки буде коштувати виготовлення дитячої конячки-гойдалки? Такої, як були років 25 томубо сучасні мені не дуже подобаються
я спробую викласти фото, щоб було зрозуміло, про що саме я кажу![]()
http://www.child-toys.ru/img/catalog/9083_b.jpg
ось, знайшла, але без проручнів, просто щоб спинка була і без хвоста з гривою...чи не забагато я хочу?
і під ніжки не обов*язково
![]()
Такий коник коштуватиме орієнтовно 380 грн. Зараз бачу, що найважче зробити підніжки, через відсутність матеріалу! До того ж він габаритний і можуть виникнути проблеми з доствкою. Тобто проблем жодних, коли є гроші. Вам би було дешевше знайти у місті будь-яку столярку і показати, що хочете. За днів 2-3 мали би коника-гойдалку.
Мені набагато легше зробити гойдалку коника, яку можна вішати надворі, або в квартирі до варцабів між кімнатами! Щось на зразок цього
![]()
все одно дякую за відповдь!
як то кажуть: "Будем искать!"![]()
Какая красота!!! Какие работы!!!
вязаные игрушки 80509428042
Втомився вже котів робити: зробив Ослика!А біля нього той самий пятачок. Не дивуйтеся, що несхожий, просто він останім часом харчується виключно у Макдональдсі!
![]()
Востаннє редагував Dimokl: 28.10.2009 о 10:23
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks