Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
На вас эта притянутая вами за уши военщина очевидно сэкономит, так-как вы по моему скромному мнению и ломаного гроша не стоитеВедь впустую стрелять лазерными пушками по спецсемёнычам совко-лубянского разлива это всё одно, что с крупнокалиберной пушки (например, как той ниразу и не выстрелившей за время военных действий второй мировой войны немецкой "Доры") по серым воробъям из клетки "майора пронина". Видимо в хозяйстве последнего в летнее время проблема с кадрами по виртуальному соглядатайству всемирной паутины и особенно же части её в виде зоны UA.
![]()
Отєто врезал любезному Гордею Семёнічу правду-матку, аж ляскіт по-за лісом!
...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)
Ви, Пане j, звісна справа людина з безсумнівно великим життєвим досвідом але дозвольте мені старому недобитку зробити вам маленьку заувагу в відношенні того вашого мотто під вашої голови коментарем. Не утотожнюйтесь безнадійним божевільним що носяться з ідеями засіяти цілий світ одним лишень барвінком, а чи соняхом. Світ людський має бути різнокольоровим. І розумна та зважена особа ніколи за своє життя не дозволяє собі вкладати тяжкою працею зароблені гроші в один лишень банківський заклад але рівними долями в декілька. Коли я маю біль в своїй старечій голові йдучи до вибірчої дільниці по власній добрій волі, то той нестерпний біль про дві речі: за кого ж віддати свій законний голос, коли маєш справу з шахраями багатими на обіцянки, котрі як багатьом це відомо недолугим в радість. А по-друге чекати, щоб ніхто не мав превалюючої більшості в федеральному парламенті, щоб не було там ніякого диктату, чи самодурства та зловживання загальними коштами сплатників податків. Бажанням моїм є ситуація збалансованості і щоби вони один одного там роздягали до голу. Ця моя тавтологія навіяна тим вашим гаслом: що імперіалізм має бути зруйнованим. Хай буде капіталізм, імперіялізм, соціялізм та й вся решта з кольорів гами але НІ В ЯКОМУ ВИПАДКУ НЕ МОСКОВІТ-АЗІЙСЬКО-ВАРВАРСЬКИЙ КАНІБАЛ-КОММУНІЗМБо якщо я вірно розумію вашу логіку, то зруйнувавши до щенту вам неприємну суспільну формацію, то ви маєте намір відновлення табірної совко-зонної московії, що на мій власний погляд дуже велике безглуздя
Бо то є неможлива справа двічі ввійти в одну й ту саму ж життєву річку
![]()
Люб"язний Артбуше, вочевидь, за довгі роки буття на чужині, ви дещо втратили можливість сприймати наше буденство в його справжньому, неперекрученому світлі. По-перше, мене дивує ваше зауваження щодо
Вочевидь, не знаєте (або забули) того простого факту, що МОСКОВІТ-АЗІЙСЬКО-ВАРВАРСЬКИЙ КАНІБАЛ-КОММУНІЗМ не буває ні в якому вигляді, окрім імперії.Хай буде капіталізм, імперіялізм, соціялізм та й вся решта з кольорів гами але НІ В ЯКОМУ ВИПАДКУ НЕ МОСКОВІТ-АЗІЙСЬКО-ВАРВАРСЬКИЙ КАНІБАЛ-КОММУНІЗМ Бо якщо я вірно розумію вашу логіку, то зруйнувавши до щенту вам неприємну суспільну формацію, то ви маєте намір відновлення табірної совко-зонної московії
І, взагалі, в темах про ПДРС всі ми маємо нахваляти пролетарьят та його єдину рушійну силу - "Політсовєт ПДРС"
І нам за те орденів дадуть імені Корчмаря Ю.Ю.
...и поэтому — империализм должен быть разрушен (...ceterum censeo Imperialismus esse delendam)
Вся мудрость народная тутотко. От так-то, хлопчики!
Мне, к великому моему сожалению, та и не удалось убедить человечество от отказа любить процесс взаимоубивания.
Глупое человечество меня не понимает.
Люстрація - Свобода - Тягнибок
http://www.svoboda.org.ua/pro_partiyu/prohrama/
ПДРС за ГЛОНАСС!!!!![]()
Aux armes, citoyens Formez vos bataillons
Marchons, marchons ! Qu'un sang impur Abreuve nos sillons !
Убеждён, что вы мудрый человек и ко всему ещё и носитель соответствующей клички (мудрого человека природы Дерсу-Узала) просто пошутили с вашей неудачной попыткой убедить "homo sapiens"-ов возлюбить себе подобных, как самих-себя и заняться другими более полезными вещами для муравейника из двуногих на лице этой планеты. Оно не понимает вас и вам подобных из-за своего низкого интеллектульного и культурного уровня развития. Очень многие являются носителями пещерного менталитета и рожают таких-же по собственному образу и подобию. А ещё очень многие находятся на условно говоря средне-вековом уровне восприятия мира и практики сношения с миром. К примеру взять 99% так часто упоминаемых мною угро-фино-тюрко-монгол-московитских агрессивных кочевых язычников, то они ведь носители рабского менталитета феодальнных времён, которые имеют место широко быть и практиковаться в отношении других. И подобным динозаврам зоны лубяносортиромочительных методов массированных обрезаний и убиваний во имя бессмысленно-примитивного выживания и впрямь невозможно понять ваши сверх-благие гуманные призывы напоминающие библейский глас вопиющего в пустынеНо вы, как человек возвышенной нравственности не огорчайтесь и ни коим образом не прекращайте своих благородных попыток достучаться если не до всех, то уж хотя бы до части более-менее активных серым веществом. Кто стучиться культурно в двери, тому рано или поздно открывают
![]()
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks