| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
так гарні, але їсти би я їх не рекомендувала, бо гриби умовно їстівні й мають токсин, який при постійному вживанні приводе до руйнування м'язів, тому трошки знайшла, подумала, почитала мікологів , бо дуже їх хвалили знайомі, а потім викинула й питання по зеленухам для мене закрите .
Спасибо, девочки-мальчики) подумываю уже купить вторую пару без диоптрий для постоянного ношения)
З іншого боку, серед усіх пенсіонерських "гаджетів"- вставних щелеп, слухових апаратів, памперсів, що там ще пенси юзають, окуляри ще не самий заморочливий девайс)
Эльфа, какая у вас камера? Такие живописные фото получаются всегда.
не, без приколов. мне 65 полных.
у меня планов - рабочих - минимум на 30 лет вперед.
и в рот я любил тех, кто сомневается.
фотки будут через 5 лет.
бойтесь ))
Мне 50 будет через три месяца с небольшим, ужас))) Моих детей тут кое-кто возрастными назвал, так я вообще бабка, получается)
Та нормально сидимо, шо ви починаєте
Плани це чудово, всі красіві.
І заради справедливості, 50-60 20 років тому і зараз, це різні 50-60.Безліч пані в 50 виглядають неперевершено, очи блищать жага до життя зберігається. Чоловіки звісно трохи поюзані
Окуляри то взагалі тягава тема. Побачила складочку, сиву волосинку, пузіко. Зняла окуляри і *всі красіві * ))
Не парся через х@йню,бережи сили на п@здець
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
Потому и щупають-на месте ли, не загубив на..роботі чи ще де.
А вот это у меня не прижилось. У меня очки "на близь" и, оказалось, что это огромное счастье - остальное время проводить без этой балалайки на носу)). И заботы меньше - меня эти вечные протирания выбешивают.
В итоге в красивые декоративные я потом вставила линзы с диоптриями)), чтоб не валялись без дела.
Но мы все разные). Многие носят декоративки и это красиво.
огоооо, капец конечно, шестой десяток - жуткое слово...Мне 50 будет через три месяца с небольшим, ужас)))
Шутка). Мне будет 52 скорее, чем вам 50. И меня уже склероз(( - недавно спросили сколько полных лет, честно ответила 50.
давай
по фоткам (если на ноуте)
1. открываешь сайт https://postimages.org/ или https://imgbb.com/ нгапример
2. клацаешь на "выбрать фотку"
3. выбираешь на ноуте фотку
4. копируешь сцилку
5. вставляешь сюда.
никогда нельзя забывать, как вставлять
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks