Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
цеце, ти тут пишеш "РФ" а я пишу "параша".
ти пишеш що Україна не виконує міжнародну угоду з приводу рузькогоезика, а ми усі знаємо як параша виконала міжнародну угоду стосовно України.
То не верзи дурниць. Буде так.
Юрій Винничук
46 хв ·
Рускоговорящі навмисне нагнітають свої емоції щодо закону про мови...
Після століть тотальної русифікації закон про українську мову мусить бути тільки радикальним і не поступливішим, ніж у Франції чи Польщі, хоча вони й близько не пережили того, що ми.
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
І це дає якісь права Україні не виконувати власні закони? Ще раз наголошую на тому що окрім російської мови в Україні повинні захищатися ще 17 мов нацменшин. Їхні права теж порушуються.
Усі права усіх меншин повинні бути захищені. Це гарантує Конституція України, ст. 1, 8, 9, 10, 22, 23, 24.
а представники інших меншин чому не галасують як ти?
і після 2014 -го навколо України багато що змінилося, це розуміють у європі та у світі, але не такі як ти.. дійде черга і до Хартії...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Это ты так решил?А должно быть в каждой школе, например, где хотя бы часть учащихся изъявляет такое желание.Это тебе так хочется? Ну да, ну да...
В Сербии, Германии, Франции, Италии в любой школе где часть учащихся изъявят желание обучаться на украинском будут обучаться на украинском?![]()
ЦЕЦЕ...
Я заманалася вам щось пояснювати з цього приводу.
Жоден аргумент до вас не доходить. Ок. Погоджусь з вами...
НЕ ВИКОНУЄМО І НЕ БУДЕМО ВИКОНУВАТИ.
Далі ЩО?
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
а представники яких меншин, окрім цеце, ще волають. може якісь там пікети, мітінги?
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks