| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Насущные расходы самого военослужащего, как и общие сборы (например на ремонт транспорта) в подразделении, вами не учитываются? Да и более 100 к это только в первой линии.
Поинтересуйся зарплатами в подразделениях, выведенными на отдых или переформирование. Можете по госпиталям пройтись. Там поинтересоваться величиной денежного довольствия. Еще есть категория уволенных по ранению. У них тоже можете поспрашивать.
100 к есть. Но далеко (очень далеко) не у всех и не всегда.
Родной язык, это тот, на котором ты говоришь, ударив себя молотком по пальцу.
ну про гривню, так про гривню..
а также про - дефицит бюджета, инфляцию, девальвацию..
и оттуда же:
Треба фінансувати війну. Які податки зростуть
"Якщо говорити про драматичну девальвацію та інфляцію, яка неодмінно її супроводжуватиме, то це той інфляційний податок, який повинні будуть заплатити всі:
вчителі, лікарі, військові. Ми дійсно хочемо фінансувати оборону такою ціною?
Моя відповідь – ні.
Тому давайте зосередимось на тих джерелах, які дозволять покрити додаткові оборонні потреби бюджету без монетизації,
але за рахунок спроможностей економіки, які вдалося створити. Макрофінансова стабільність працює і вона має бути збережена
– вона нам усім дуже знадобиться, коли обсяги міжнародного фінансування звужуватимуться."
Про обмеження на перекази
"— коли варто очікувати зміни стосовно p2p-переказів?
"— Я думаю, що зараз ми фіналізуємо остаточне рішення, а наступний тиждень (йдеться про тиждень з 12 по 18 серпня ) будемо розглядати його на правлінні."
Востаннє редагував Alexs: 13.08.2024 о 11:51
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Нацбанк прйме рішення щодо обмежень p2p переказів для фізлиць до 18 серпня, — голова НБУ
Після введення обмежень будуть діяти наступні правила: не більше 30 опрацій на місяць для одного рахунку та до 100 тис. грн.
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
про великі зарплати як запобіжник корупції
Хейло отримав за 23 рік - 840 тис зп, 1,7 млн повернення боргу, його дружина (суддя) за 23 рік отримала 3 млн 100 тис грн зарплатні
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
я так понимаю, это в преддверии так называемых "мирных переговоров" - повышение ставок..
РФ подготовила флот для нанесения ударов ракетами с ядерными боеголовками по Европе
"в документах отмечается, что высокая маневренность военно-морского флота позволяет ему наносить "внезапные и упреждающие удары и массированные ракетные удары ... с разных направлений".
Ядерное оружие "как правило" предназначено для использования "в сочетании с другими средствами поражения" для достижения целей..
"Их концепция войны - это тотальная война...
Они рассматривают эти вещи (тактические ядерные боеголовки) как потенциально победоносное оружие... Они захотят применить их, причем довольно быстро.."
Востаннє редагував Alexs: 13.08.2024 о 12:16
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
це було давно
Эти секретные документы, составленные в период с 2008 по 2014 год, включают список целей для ракет, которые могут нести как обычные боеголовки, так и тактическое ядерное оружие.Вместе с тем непосредственно в руководстве НАТО не верят, что рашка сама может решиться на прямой конфликт с НАТО. Заместитель генсекретаря НАТО Мирча Джоане заявил, что сейчас рашка "не имеет ни намерения, ни возможности" напасть на какую-то из стран Альянса.
Вот, б****, как так происходит, что все, дорвавшиеся до власти в этой стране, моментально становятся суками последними ???Чотирьом службовим особам Дніпровської міської ради повідомлено про підозру у розтраті бюджетних коштів, що були виділені на фінансування Програми щодо сприяння територіальній обороні міста Дніпра на 2022-2026 роки — Бюро економічної безпеки.
Встановлено, що директор одного із Департаментів міськради зорганізував об’єднання для вчинення злочинів, організовану групу, до складу якої увійшли його підлеглі начальники управлінь та заступниця одного з відділів.
Учасники організованої групи під час виконання затвердженої програми по територіальній обороні здійснювали закупівлю військового обладнання та інших товарно-матеріальних цінностей (монокуляри нічного бачення, тепловізори, електричні побутові прилади, вироби з текстилю, меблі, генератори, механізоване обладнання тощо) за завідомо умисно завищеними цінами.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
ого скока петьманов
9(1 П/д)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks