Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 19 з 64 ПершаПерша ... 91011121314151617181920212223242526272829 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1270, показано з 361 по 380.

Тема: Послання Господа нашого Ісуса Христа жінці Марія

Дописів
    1 517

Типово

Діва Марія: лукавий атакує тих, хто любить Бога найбільше.

Неділя, 20 травня 2012 , 12:15 РМ

Моя дитино, як тільки більше дітей Божих приймуть ці Святі повідомлення, також з'являться більше людей які відкидатимуть їх.

Всі ті які є близько до Мого Сина будуть спокушені лукавим повернутися спиною.

Вони постраждають найбільше, і сумніви блокуватимуть їхній розум до істини.

Лукавий атакує тих, хто любить Бога найбільше.

Коли він засліплює їх до істини, він перемагає.

Ті, хто шанують Мене, Матір Божу, будуть також мішенню,де лукавий буде відволікати їх від Книги Істини.

Ніколи він, лукавий,не здається. Він завдає страшні тортури тим люблячим душам, щоб вони заперечували Слово Боже.

Я прошу всіх тих, хто любить Мого Сина, щоб почути Мій заклик. Ви повинні слухати, коли Мій Син говорить з вами.

Не відкидайте можливість аби допомогти вашим братам і сестрам, щоб вони отримали їм обіцяне вічне життя.

Не дозволяйте сумнівам,розміщених обманщиком, зашкодити мільйонам душ, врятуватися.

Це шалений опір, що ви будете відчувати з цього дня.

Ви повинні звернутися до мене, Вашої Мами, щоб допомогти вам, спрямувати вас і привести на шлях істинний.

Ваша Любляча Мама
    Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...-god-the-most/

Дописів
    1 517

Типово

Моліться аби ви змогли розпізнати істинних пророків від тих, хто не говорить у Моє Святе Ім'я.

Неділя, 20 травня 2012 , 6:10 РМ

Моя улюблена дочко,скажіть Божим дітям, що Мої Пророки у сучасному світі, будуть відхилені,так само як вони були відхилені і на початку.

Ті, хто кажуть що приходять в ім'я Моє сьогодні, але які не отримують послання від Бога, будуть сприйняті і прийняті.

Ті, хто проголошують Моє Святе Слово,а також хто пророкує в ім'я Отця Мого будуть страждати найбільшою відмовою.

Священики та духовенство будуть атакувати Моїх пророків сьогодні, тому що сатана засліпив їх до Мого Святого Слова.

Хай будь-яка людина, що намагається зупинити справжніх Божих пророків знає, що вони здійснюють тяжкий гріх в очах Бога.

Священні службовці і ті, хто проголошує істину Мого Вчення будуть покарані, якщо вони намагатимуться зірвати цю Святу Місію.

Для тих, хто не вірить в Моє Святе Слово дане світу в цей час--- ви повинні мовчати.

Бо, якщо ви цього не зробите і засудите Мене,ви буде нести відповідальність, і ви будете плакати і благати Мене пробачити вас.

До того часу збиток, викликаний вами буде відчувається де душі будуть втрачені.

Ніколи не відкидайте Моє Святе Слово дано вам через пророків.

Підкоріться йому і прийміть його,оскільки велика робота потрібна, щоб підготувати все людство для Мого Нового Царства.

Пам'ятайте про це.

Коли людина відкидає Моє Слово, що і слід було очікувати, коли сатана бродить по землі.

Коли вірний Божий слуга відкидає Мене це, як меч, що проходить через Мене.

Це найболючіша відмова від усіх.

Прийдіть до Мене всі ви. Якщо ви не вірите, то моліться, щоб вам була показана істина найближчим часом.

Якщо у вас є які-небудь сумніви аби навернутися до Мене і попросити Мене відкрити своє серце.

Дозвольте Мені наповнити вас милостями, щоб ви допомогли Мені зібрати душі в кожній частині світу вчасно.

Не вірте, що Друге Пришестя може або буде проходити без допомоги Моїх Пророків, посланих, щоб підготувати вас, щоб ви були в змозі ввійти в Моє Царство.

Моліться,щоб ви могли розпізнати істинних пророків від тих, хто не говорить у Моє Святе Ім'я.

Горе тим, які розривають Моїх пророків,бо їм доведеться відповідати за свої злочини проти Мого Святого Отця, Бога Всевишнього.

Йдіть і відкрийте очі.

Дивіться, коли Я відкрию вам правду.

Не повертайте вашу голову.

Не закривайте очі.

Настав час для вас зробити вибір.

Йдіть за Мною і допоможіть привести Моїх дітей до Вічного Життя.

Повертаючи вашу спину, ви заперечуєте тим душам, можливість спокутувати себе в Моїх очах.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-my-holy-name/

Дописів
    1 517

Типово

Час наближається до здійснення Попередження

Понеділок, 21 травня 2012 , 8:15 РМ

Моя улюблена дочко, час наближається до здійснення Попередження.

Ще так багато роботи належить зробити, щоб підготувати душі до Мого Великого Милосердя.

Я закликаю всіх тих, хто любить Мене, молитися старанно за глобальне навернення якого Я бажаю.

Так багато прибігнуть в Мої обійми, заповнюючи утіхою їхні душі, бо вони знатимуть, що це Я, їхній Люблячий Ісус, який підтримує їх.

Так багато будуть боротися проти істини, коли вона буде представлена їм. Доказ який Я відкрию не вистачить, щоб запалити єдине полум'я любові в їхніх душах.

Вони були вкрадені від Мене і все ж вони не хочуть бути звільнені від загарбників, звіра, який поглинув їх душі.

Поширюйте Моє Слово так швидко, як ви зможете Моя дочко.

Не звертайте уваги на глузування, та насмішки від тих, хто спробує зупинити вас.

Встаньте і проголошуйте Моє Найсвятіше Слово будь-якою ціною.

Ті, хто сповідують говорити в ім'я Моє, і намагаються принизити вас,- розпинають Мене. Це не вас вони мучать, але Мене їхнього Люблячого Спасителя.

Людська думка не є важливою. Все що має значення це ті душі, які Я прагну врятувати.

Моліться цей Хрестовий похід молитви (55) для підготовки до Попередження

"О Мій Дорогий Ісусе,
    Будь ласка, відкрий серця
    усіх дітей Божих,
    До дару Твого Великого Милосердя,
    Допоможи їм прийняти Твоє Божественне Милосердя,
    З любов'ю і вдячністю,
    Дозволь їм стати скромними перед Тобою,
    І просити прощення своїх гріхів,
    Щоб вони могли стати частиною
    Твого Славного Царства.
    Амінь."

Незабаром багато мільйонів людей у світі почує Мій заклик і більше душ може бути і буде врятовано.

Ніколи не забувайте про важливість щоденної молитви до Мого Божественного Милосердя (на вервиці) аби рятувати душі.

Ідіть з миром і любов'ю.

Ваш Люблячий Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...to-take-place/

Дописів
    1 517

Типово

Моя Книга Істини, як полум'я швидко пошириться по всьому світу.

Вівторок, 22 травня 2012 ,3:20 РМ

Моя люба дочко,незабаром наступний етап у цій Святій Місії розвиватиметься.

Mоя Книга Істини, як полум'я швидко пошириться по всьому світу.

Навернення буде швидким, і Моє Святе Слово, на всіх мовах, буде почуте.

Всі Божі діти, в свою чергу, будуть поширювати Мої повідомлення, і вони будуть наповнені Духом Святим.

Їхні губи міститимуть істину, і всі будуть пророкувати на різних мовах,щоб істина могла бути швидко почутою.

Спрага Божих дітей, які бродять у заплутаному стані,із-за того що їхні душі є порожні, згасне.

Голод відносно Моєї присутності буде вгамований, коли Я принесу тим душам, харчування якого вони так гостро потребують.

Коли це трапиться, дуже мало душ у світі не знатимуть про Моє Велике Милосердя.

Візьміть Мій Дар, Моє Святе Слово, Мою Книгу Істини і поглиньте її. Бо без цього ви будете, як тіло без душі.

Коли ви поглинете Мої Слова Мудрості ви станете цілими знову.

Коли ви станете цілісними знову, ви будете готові піти зі Мною в Нову Еру Миру на землі.

Чекайте тепер,Мої улюблені послідовники,оскільки Моє Письмове Слово буде з вами скоро,і ви будете радіти у любові і мирі у ваших душах.

Ідіть всі Мої послідовники.

Хай ви, ваші близькі і всі віруючі, пророкують в ім'я Моє.

Ходімо зі Мною,бо Я приведу вас до Вічного Життя.

Ваш Люблячий Ісус

Спаситель всього Людства

http://www.thewarningsecondcoming.co...e-whole-world/

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець: страждання у світі були об'єднані зі стражданнями Мого Сина, Ісуса Христа, в цей час.

Середа, 23 травня 2012 , 3:38 РМ

Моя дорога дочко, розповіжте всім Моїм дітям про любов та захист що Я пропоную тим, хто звертається до Мене.

Моє Святе Слово на землі, нарешті, було почуте і багато душ готові зробити найбільший стрибок віри, щоб охопити Божественне Милосердя Мого Сина, Ісуса Христа.

Маленькі вони знають, щоб увійти в Новий Рай, Нову Еру Миру,є простою річчю.

Подивіться вгору і прийміть, що ви в першу чергу Моя дитина.
    .
    Визнайте, що Я створив кожного з вас,і ніхто з вас не є випадково, що ви Мої діти. Моя сім'я. Мої близькі.

Ніжність в Моєму Серці повна любові до кожного з вас.

Багато хто думає, що Я Є, Альфа і Омега, початок і кінець,і що Моя влада змушує Мене гордитися.

Це, звичайно, ніколи не може бути.

Як справжня любов батьків до дитини можуть бути затьмарені гордістю?

Я страждаю за кожного з вас. Я плачу за тими, хто втрачений для Мене. Я буду використовувати всі сили, щоб принести Моїх загублених дітей назад до Моєї Родини, Мого Царства.

Уявіть собі батьків, яких відкидає їхня дитина. Я відчуваю біль не за Мене,їхнього Отця, але за них, і муки які вони будуть страждати, якщо Я не зможу врятувати їх.

Страждання в світі були об'єднані зі стражданнями Мого Сина, Ісуса Христа, в цей час.

Чому Я це роблю? Чому дозволяю страждання? Це через гріх.

Грішники, які не прийдуть до Мене добровільно, можуть бути врятовані тільки через страждання інших.

Ті, хто страждає в цьому житті, будуть нагороджені Моїми подарунками в наступному житті.

Допомога пропонується вільно тими дітьми, хто любить Мене, це потужна зброя проти влади сатани.

Ті, хто бореться разом з Моїм Сином, щоб врятувати душі інших людей, можуть врятувати все людство.

Сатана має владу, але тільки ту, що дано йому - влада, яка не може бути відібрана від нього до Судного Дня.

Багато хто з вас, дорогі діти, не розуміють Божественні закони, які дозволяють подібні речі. Але, довіртеся Мені,оскільки Я відкрию це.

Сатана буде красти душі Моїх дітей, які не вірують в Мене або в добро, яке Я забезпечую Моїм дітям.

Він стає безсилим, коли грішники приносять жертви, через страждання, щоб врятувати своїх братів і сестер від потрапляння в Пекло.

Він виявляється безсилим, коли Мої діти моляться за тих грішників, щоб їх врятувати.

Молитва є захистом для Моїх дітей, які хочуть допомогти Мені врятувати все людство.

Зберіться разом, Мої діти з Моїм Сином, і допоможіть Мені нарешті об'єднати Мою родину.

Допоможіть Мені привести вас всіх в Нову прекрасну Еру Миру.

Тільки тоді Моя Воля може бути виконаною на землі, як це в Раю.

Йдіть діти. Об'єднайтеся у молитві.

Працюйте зі Мною, вашим Отцем, щоб допомогти врятувати Мою Сім'ю.

Ваш Люблячий Отець

Бог Всевишній

http://www.thewarningsecondcoming.co...-at-this-time/

Дописів
    1 517

Типово

Під час Попередження, ті, хто спокутав себе(покаявся) в Моїх очах, не будуть страждати від болю Чистилища.

Четвер, 24 травня 2012 , 6:30 РМ

Моя люба дочко,коли настане час для Попередження, ряд ознак, будуть виявлені.

Я кажу вам це, щоб нагадати всім Божим дітям , що вони повинні готуватися заздалегідь.

Дві зірки зіштовхнуться, і для багатьох це буде страшно.

Не потрібно боятися, тому що Я приношу найбільший дар, щоб жодна душа не втратилася у вогні Пекла.

Опісля, Мій Хрест, з'являться в небі, і це всі будуть бачити.

Багато хто з них впадуть зі страху і великого потрясіння,це як землетрус, буде відчуватися.

Потім настане тиша.

Завжди готуйтеся до цього дня,неначе це би мало бути завтра. Шукайте спокутування гріхів зараз, і виявіть Мені ваші гріхи.

Католики повинні піти до Сповіді.

Для тих, хто не Католики, вони повинні читати молитву (24)що Я дав решті світу Моє відпущення гріхів.

Це подарунок Мого прощення гріхів для всіх дітей Божих кожного віросповідання і це пропонує велике очищення. Не відкидайте цей дар. Прийміть це.

До Католиків, які піддають сумніву Мій Дар, які охоче критикують Мій Дар, Я говорю наступне.

Чи справді ви вважаєте, що Я б не надав це Таїнство всім Божим дітям?

Ви повинні бути щедрі серцем і щасливі, що Я це роблю.Ви вважаєте,їм не має бути дано цей Дар? Якщо ви так вважаєте, то ви не щиро любите Мене.

Поклоніться і хваліть Бога за цей чудовий Дар, даний людству, щоб врятувати їхні душі.

Потім, під час Попередження, всіх ті, хто спокутував себе в Моїх очах не будуть страждати від болю Чистилища.

Ті, хто побачить свої гріхи відкритими перед ними, як це буде видно через Мої Очі, будуть вражені.

Багатьом буде важко прийняти,наскільки почорнілі їхні душі.

Ті, хто покажуть каяття проситимуть Мене пробачити їх. І Я це зроблю.

Але деякі не шкодуватимуть і будуть захищатися, в їхніх серцях, що вони скоїли злочини, як тільки вони з'явлються перед Моїми Очима. Вони не покаються і відштовхнуть Мене.

У будь-якому випадку вогонь очищення і страждання будуть відчуватися всіма грішниками.

Тривалість залежатиме від тяжкості їхніх гріхів.

Ті, хто віддалиться від Мене,їм потрібні ваші молитви.Їм буде дано більше часу, щоб повернутися до Мене і просити Мене вибачити їх.

Але цей час може бути короткий як один день, або довгий, як кілька років.

Ніхто, тільки Мій Отець знає дату Мого Другого Пришестя.

Час між двома подіями не буде такий великий, як ви можете подумати.

Нарешті, Мої діти зрозуміють час у якому вони живуть, і приймуть Істину.

Для тих, хто знає правду тепер, хто вірить в Мене, у вас є обов'язок молитися за душі, які не приймуть Моє Милосердя.

Моя дочка,Моє велике бажання, щоб врятувати весь світ, у тому числі тих, хто втрачений для Мене.

Всі молитви Моїх послідовників, які об'єднуються в один голос, можуть допомогти Мені це зробити.

Ходіть в любові. Довіртеся Мені,бо час короткий і плани на порятунок людства знаходяться в руках Мого Вічного Отця.

Ваш Люблячий Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...-of-purgatory/

Дописів
    1 517

Типово

Вони мають намір витіснити Папу Бенедикта XVI з Престолу Петра використовуючи хитрі засоби.

Субота, 26 травня 2012 , 4:00 РМ

Я радий, що ви знову зі Мною. Важливо триматися близько Мене зараз Моя дочко. Часу мало, і вам багато чого належить зробити.

Сьогодні Я прошу Моїх послідовників,Моя люба дочко,старанно молитися за Мого улюбленого Вікарія Папу Бенедикта XVI. Він, Мій Святий Слуга знаходиться під страшним переслідуванням за закритими дверима в Святому Престолі.

Я вже говорив вам, що масонські групи, у яких є заміна влади у Ватикані хочуть усунути Мого Улюбленого Папу.

Вони мають намір витіснити Папу Бенедикта XVI з Престолу Петра використовуючи хитрі засоби.

Йому, як Я вже говорив вам в минулому,потрібно рятуватися втечею, бо у нього не буде великого вибору.

Цей час близько. Ви повинні старанно молитися, щоб він міг залишитися якомога довше, тому що як тільки він піде, самозванець- лжепророк, займе його місце.

Як Мої сльози течуть із-за Моєї Улюбленої Церкви на землі в цей час. Всі ті священні слуги Мої, хто приймає Святе Слово Моє, як воно дано вам в цей час, вислухайте Мене.

Ви повинні залишатися вірними Святій Літургії і підтримувати щоденні Жертвоприношення.Бо дуже скоро ви будете змушені приймати брехню.

Щоденні Жертвопринесення на честь Мого Розп'яття і перетворення вина в Кров і хліба в Тіло Моє, будуть змінені, і перекручені,і Я буду принижений через нові закони, прийняті лжепророком.

Ви ніколи не повинні приймати нічого, окрім Істини.
    .
    Ви ніколи не повинні приймати єресь з меж Мого Святого Престолу. Якщо ви це зробите, то ви віддалите себе від Мене.

Багато хто з вас буде проводити Святу Літургію в таємниці, і вам буде потрібно справжню мужність, яку ви можете отримати, молячись до Мене і просити Мене, щоб зробити вас сильними.

Зміни почнуться зі Святої Євхаристії. Вам скоро скажуть, що Святе Причастя, Моя правдива присутність, насправді, щось інше.

Вам скажуть, це означає різні речі. Але це страшна брехня.

Свята Євхаристія є Тіло Моє і Кров дана вам, щоб дозволити Мені наповнити вас Моїм Духом Святим, щоб дати вам їжу, що вам потрібна для вашої душі.

Коли прийде час, і вам, Мої священні службовці, представлять нову сучасну інтерпретацію, то ви будете знати, що спотворення вже почалося.

Це коли вам буде потрібно підготуватися. Зберіться разом і захищайте Істину Мого Розіп'яття. Не приймайте брехні, зміни в Святій Літургії і Святій Євхаристії. Бо якщо ви так зробите, Моя Присутність буде втрачена для всіх Божих дітей.

Слідуйте за Мною. Це найбільший виклик,з яким вам ніколи не довелося стикатися, але Я дам вам ласки,щоб розрізнити правду від блюзнірської вигадки,яку вам буде запропоновано прийняти в Святе Ім'я Моє.

Ви повинні попросити Мене про допомогу в даний час через цей Хрестовий похід молитви (56).Це для священиків хто шукає захисту для Святої Євхаристії

"О Дорогий Отче, в ім'я Твого Дорогоцінного Сина,
    Хто приніс Себе в жертву на Хресті за все людство,
    Допоможи мені залишитися вірним Істині,
    Покрий мене Дорогоцінною Кров'ю Твого Сина, і даруй мені
    Ласки аби продовжувати служити Тобі у вірі, довірі і шані для решти моєї пастви,
    Ніколи не дозволяй мені віддалитися від істинного значення Жертвопринесення Святої Літургії або подання
    Святої Євхаристії Твоїм дітям.
    Дай мені силу, щоб представляти Тебе,і годувати Твою паству,у спосіб
    ,в який вони повинні бути накормлені Тілом, Кров'ю, Душею і Божеством
    Твого Сина, Ісуса Христа, Спасителя Людства.
    Амінь.

Будь ласка, знайте, що Я ходжу з кожним із вас кожен день, Мої Улюблені Священні Службовці.

Я підтримую вас .Покладіться на Мене, і Я буду тримати вас близько до Мого Найсвятішого Серця в ці часи страшних мук в Католицькій Церкві.

Ваш Люблячий Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...devious-means/
    Востаннє редагував volodymyr: 27.05.2012 о 21:05

Дописів
    1 517

Типово

Сатана буде переконувати вас, що Мої повідомлення приходять від нього.

Неділя, 27 травня 2012 , 6:00 РМ

Моя дочко, так багато Моїх послідовників запитують, чому багато з цих пророцтв викликають страх у їхніх серцях.

Багато хто вважає, що Я створюю страх. Але це не зовсім так.

Страх, який наповнює багато душ є усвідомлення того, що Я говорю вам Істину.

Як і будь-який хороший батько дитини її попереджають про небезпеку в житті.

Іноді небезпеки,про які батьки попереджають можуть викликати страх. Тим не менш, страх відноситься до зла що виникло із-за людини,що ще попереду.

Те ж саме відноситься до зла в світі. Це обумовлено людиною, яка, в свою чергу має вплив від обманщика, сатани.

Пророцтва надаються людству Богом з початку часів,тому це і вселило страх у серця декого з них.

Тим не менш,пророцтва викликали багато сміху в інших масах.Це саме відбулося перед тим як Ной почав будувати ковчег. Коли над ним сміялися, глумилися і висміювали,а ті хто були в страху, зробили те що від них вимагали. Вони побудували ковчег, щоб врятувати себе.

Ті, хто сміявся, висміювали і ігнорували Ноя- загинули.

Всі пророцтва, які виходять від Бога включають попередження щоб заохочувати людство,і бути готовими до таких подій.

Тільки через підготовку ваших душ, ви можете витримати муки що викликані гріхами людини, які чекають попереду.

Для тих Моїх послідовників,які запитуюють, чому Мої повідомлення можуть викликати страх Я говорю це.

Не вірте брехні,яка поміщена в ваших серцях сатаною, що нібито Бог ніколи не дасть світові повідомлення, які вселяють страх у серця Його дітей.

Багато хто з вас зараз, особливо тих, хто любить Мене, в даний час відвернувся від Мого Святого Слова.

Одне з улюблених глузувань сатани,-це переконати вас, що Божественні повідомлення не містять пророцтва, які викликають страх.

Звичайно, такі повідомлення можуть бути тільки від лукавого?

Як сатана сміється над своїм хитрим обманом.

Сатана буде переконувати вас, що Мої повідомлення приходять від нього, так відчайдушно він намагається переконати вас не слідувати Моїм вказівкам.

Вам Моїм послідовникам повинна бути сказана правда.

Я повинен підготувати вас і це означає, що Я попереджаю заздалегідь про події що настануть, тільки щоб захистити вас. Щоб врятувати вас.

Ніколи не слухайте цю брехню.

Мої послання дано вам з Моєї Божественної Любові для всього творіння. Дозвольте Мені вести вас, як і будь-який хороший батько.

Прислухаючись до Мене і слідуючи Моїм молитовним інструкціям, Я буду захищати вас.

Страх виходить не від Мене. Коли ви вірите у Мене і довіряєте Мені, ви не будете боятися, незалежно від того, скільки зла представляється вам через гріхи людства.

Одну річ,яку ви не повинні робити,це ховатись і припускати, що все буде добре.

Бо якщо так зробите,ви заперечите існування зла у світі.

Погодьтеся, що сатана існує. Вірте, що молитва може, і буде зменшувати його силу.

Потім встаньте і візміть на себе відповідальність, як послідовник Мене, Ісуса Христа.

Якщо дивитися правді в очі, дозвольте Мені вести вас і страх не увійде у ваше серце.

Ваш Люблячий Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...come-from-him/

Дописів
    1 517

Типово

Знайте, що 1000 років, згадані в Книзі Одкровення означають саме це

Понеділок, 28 травня 2012 , 8:45 РМ

Моя люба дочко, коли людина сумнівається у вченні, що міститься в Біблії, це нормальна людська поведінка.

Коли людина перекручує вчення в Біблії, щоб задовольнити її власний порядок денний,- це ображає Мене.

Але коли Мої священні службовці ігнорують частини Біблії і відкидають їх в сторону, як ніби вони не мають значення, вони заперечують Мене, Сина Чоловічого.

Все що міститься в Біблії виходить від Мого Вічного Отця, який дозволив кожне слово через Його помазаних(вибраних).

Повірте, що Святе Слово Боже, що міститься в Книзі Мого Отця,жодне слово не містить брехні.

Чому ж тоді ті, хто називають себе вченими та експертами в Істині, що міститься в Біблії,сумніваються в Моєму Святому Слові,коли Я даю його вам в цих повідомленнях?

Моя Істина надається вам тепер ще раз, щоб освіжити спогади, щоб нагадати вам вчення, що містяться в ньому.

Мої діти на землі, знайте, що пророцтва, що містяться в Книзі пророка Даниїла і Книзі Одкровення ще мають трапитись.

Знайте, що 1000 років, згадані в Книзі Одкровення означають саме це.

Якщо це мало бути щось інше, то тоді був би даний інший час.

Моя Церква, Католицька Церква, не оголосила це вчення, тому що вони цього ще не зробили.

Моя Залишкова Церква, решта відгалужень Моєї Католицької Церкви на землі зрозуміють істинне значення Моєї Ери Миру на землі.

Ви знаходитеся в кінці часів, а земля буде оновлена.

Я звертаюся до всіх вас, Мої Священні службовці. Мій голос охриплий,оскільки Я прошу вас відповісти на Мій заклик із Святих Небес.

Я, ваш Люблячий Спаситель послав багатьох провидців і візіонерів до вас до цих пір. Вони допомогли надати вам знання,про ці події що ще попереду.

Я чекав до цих пір щоб оголосити світові остаточні одкровення. Я зараз відправив Мого останнього посланника, Марію Божественного Милосердя, сьомого посланника для підготовки заключного розділу,оскільки він прихований для вас.

Мій Голос, як грім. Він буде продовжуватися щоб бути почутим по всій землі. Він не зупиниться, поки не настане той день, коли Я прийду щоб судити.

Ви можете не слухати Мене. Багато хто з вас проігнорують Моє Слово із зарозумілістю що глибоко ранить Мене.

Інші будуть через страх, ігнорувати Мене,бо це легше. Але незабаром зміни,про які Я говорю збудуться. Тоді Істина почне прояснюватися для вас.

Я закликаю вас зараз і кажу вам це. Я чекаю вашої відповіді зараз або в майбутньому.

Я чекаю. Я буду продовжувати терпляче чекати, до того дня коли ви прибіжите до Мене,щоб шукати Мого захисту.

Я ніколи не відмовлюся від Моїх вибраних службовців тих, кого Я покликав в першу чергу.

Ви пам'ятаєте перший раз, коли Я вас кликав? Ви відчули Мій Голос, що говорив вашій душі закликаючи вас приєднатися до союзу зі Мною. Ви Мене чуєте зараз?

Просіть Мене відкрити вам тепер, що це Я,ваш Ісус просить вас прийти, встати і йти за Мною на цьому останньому важкому шляхові до Вічного Життя. Не бійся Мого заклику. Повірте Мені і моліться цю молитву прохаючи Мене, щоб дозволити вам почути Мій заклик.

Хрестовий похід молитви (57) Молитва для Духовенства - Ісусе, дозволь мені почути Твій заклик

"О мій дорогий Ісусе
    Відкрий мені вуха для Твого голосу,
    Відкрий моє серце на Твій люблячий заклик,
    Заповни мою душу Святим Духом,
    Щоб я міг впізнати Тебе в цей час.

Я пропоную Тобі мою скромну вірність для всього
    Що ти від мене попросиш,
    Допоможи мені розрізнити початок правди, відповісти і
    слідувати за Твоїм голосом, щоб Я міг допомогти Тобі врятувати
    душі всього людства.

Твоя воля є для мене наказ,
    Дай мені мужність, щоб дозволити Тобі вести мене,
    Щоб я міг отримати необхідний захист щоб вести Твою
    Церкву до Твого Нового Царства.
    Амінь.

Пам'ятайте, Я Ісус Христос, ніколи не дозволю щоб Мої священні службовці зійшли зі Шляху Істини. Я буду стояти на кожному кроці, і направляти вас в правильному напрямку.

Вам може здатися це розчаруванням часом. Ви можете заплутатися. Ви можете не захотіти почути Істину. Ви можете боятися. Але знайте це.

Я завжди буду любити вас. Я завжди буду на вашому боці.

Я ніколи не покину вас.

Ваш Люблячий Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...ans-just-that/

Дописів
    1 517

Типово

Молитви можуть попередити звірства що плануються із закликом використання ядерної зброї

Вівторок, 29 травня 2012 , 5:42 РМ

Моя люба дочко,Мої пророки,Мої посланники і всі Мої істинні провидці в світі об'єднуються в дусі щоб проголосити Моє Святе Слово в цей час.

Тим, обраним для важкої місії, для того, щоб душі всього людства були готові до Мого Другого Пришестя, в даний час доручено промовляти до світу.

Вони незабаром закличуть до термінової молитви, щоб допомогти тим, хто буде страждати у війнах що наближаються.

Час близько для спалаху війн і багато безневинних душ будуть жертвами в цій ненависті що заповнена жахами проти дітей Божих.

Багато буде розриватися в різні боки в цих війнах і багато плутанини буде існувати на Близькому Сході.

Так багато невеликих війн будуть загострюватися.

Тому багато сторін розколються в усіх напрямках на перший,і виникне лише невелике число сторін.

Тоді великі армії візмуть участь з багатьма країнами що приєднаються.

Як Мої сльози проливаються над цим страшним злом,що було спричинено під впливом сатани, який хоче вбити стільки людей, скільки можливо, і якомога швидше.

Моліться щоб ці війни були послаблені.

Моліться, щоб діти Божі, їхніми молитвами, могли запобігти звірствам що плануються із закликом використання ядерних бомб.

Моя дорога дочко, сатана зробить все від нього залежне, в цей час щоб заохотити Католицьку Церкву, щоб засудити вас і оголосити ці повідомлення в якості єресі.

Ви повинні ігнорувати ці напади. Всі ті, хто слідує Моєму вченню, потрібно тільки слідувати за їхніми серцями,оскільки вони легко знайдуть і розпізнають істину.

Якщо б Моїм пророкам не надали ласки з Небес, щоб протистояти такому переслідуванню, то Моє Святе Слово, Мої інструкції для підготовки всіх дітей Божих до Мого Другого Пришестя,- не були би почуті.

Якби не наполеглива впертість всіх Божих пророків і посланників Божих, від початку часів, то Божі діти залишилися би необізнані.

Після того,як знання надано вам, Мої дорогоцінні послідовники, ви ніколи не повинні боятися,бо ви прямуєте шляхом до Вічного Життя. Будь-який інший шлях, незалежно від слави, нічого не вартий, спокуси, які тягнуть вас до мирських атрибутів,і це не приведе вас до Мене.

Бо, якщо і коли брехня про Мою Святу Євхаристію почне з'являтися, ви повинні бути сміливими і відійти вбік.

Моліться за силу, рішучість і сміливість слідувати за Мною на останньому шляхові до Спасіння.

Ваш Люблячий Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...nuclear-bombs/

Дописів
    1 517

Типово

Моя Агонія повторюється знову,і Моє страждання подвоїлося.

Середа, 30 травня 2012 , 3:30 РМ

Моя люба дочко, муки нанесені вам будуть посилюватися із-за тих,кому бракує істинного смирення, а також тими хто сповідує говорити в ім'я Моє.

Слухайте тільки Мій голос.Не переймайтеся і не реагуйте відносно тих, хто ображає Мене.
    Вони дозволили людській гордості, щоб заблокувати Мене, а потім вони ще й переслідують Мене.

Моє Друге Пришестя буде схоже на події, що мали місце під час Мого перебування на землі в перший раз.

Моє Святе Слово буде піддаватися сумніву, критиці, ігнороване, а потім відкинуте.

Перші хто відкине Мене, будуть Мої власні, ті душі, які люблять Мене найбільше. Вони будуть стояти в черзі щоб кинути перший камінь.

Моя Агонія повторюється знову,і Моє страждання подвоїлося.

Мені болісні гріхи людства, і не тільки ті, хто жили у той час, але ті, хто відкидає Мене сьогодні. Ті, хто відкидає Мені сьогодні, кривдять Мене більше, тому що Я помер за їхні гріхи. Вони так і не навчилися нічого.

Потім ті, хто насміхалися з Мене, прокололи Моє око шипом, найгострішим в терновому вінку,це представники Моєї Церкви на Землі.

Вони не приймають Моє Друге Пришестя або попередження які Я розкриваю зараз.

Кожне слово, сказане з Моїх вуст йде на поживу тих скромних душ, як діти що перебувають в голоді.

Тим не менш, ті хто мають знання Істини Мого Вчення, повертають голови й дивляться в іншу сторону.

Смирення більше не присутнє в душах багатьох Моїх послідовників,тому вони не зможуть отримати користь з Моїх особливих ласк.

Поки ви не станете маленькими в очах Бога ви не зможете чути Мене.

Поки ви не відкинете гордість і зарозумілість, ви не відчуєте силу Святого Духа.

При відхиленні Мене сьогодні ви забиваєте перший цвях в Моє зап'ястя.

Коли ви,Мої священні службовці,відкидаєте Моє Святе Слово, дане вам зараз, ви забиваєте другий цвях в Моє інше зап'ястя.

Для тих нещасних, які не зацікавлені в Моє Вчення або Спасіння яке Я дарував світу,через Мою Смерть на Хресті, у них немає нікого щоб вести їх.

Вони є тут жертвами.Їх не було приведено до Мене.Їх було позбавлено можливості підготуватися для Мого Другого Пришестя.

Тепер Я закликаю всіх Моїх послідовників приготуватися. Битва серед віруючих розпочнеться найближчим часом. Одна половина буде не тільки засуджувати ці повідомлення,але й буде намагатися заборонити їх.

Інша половина буде використовувати їх для навернення інших.

Ці прості заблудлі душі, які не знають Мене взагалі будуть знати Мене, як тільки Я відкрию Істину для них під час Попередження.

Це буде легше для них, щоб побачити Істину, ніж це буде для тих, хто кажуть, що люблять Мене, але які відрікаються від Мене зараз.

Ось чому потрібно молитися про ласки, щоб побачити Мене,почути Мене і дозволити Мені підготувати вас для Мого Другого Пришестя.

Ніколи не вважайте, що по справжньому слідувати за Мною, особливо в ці Кінцеві Часи, буде просто.

Бо в цей час шанобливе ставлення до Мого Святого Слова, не буде достатнім.

Ви будете, як новачок в будь-якій армії. Вам буде потрібно тренуватися, оновити ваші душі і прийти до Мене через Таїнства, перш ніж ви будете досить сильні і досить сміливі, щоб поширювати Моє Святе Слово.

Поширення Моїх молитов Хрестового Походу буде вашим першим завданням.

Ви,Моя армія зробите найбільший Хрестовий Похід Моєї Святої Місії на землі який був коли небудь. Ви будете починати з малого,проте збільшитеся до 20 мільйонів.

Молитви і страждання Моєї Залишкової Церкви може бути достатньо, щоб врятувати все людство. Ніколи не забувайте, що ваші молитви можуть врятувати душі найзапекліших грішників настільки потужною є молитва. Так що готуйтеся зібратися разом. Підготуйтеся добре, тому що будуть зроблені зусилля, щоб зупинити вас.Прийміть образливі образи, які будуть кинуті на вас.

Знайте, що кожен вид аргументу буде представлений вам для того, щоб зупинити вас у вашій місії.Але знайте, що Я допоможу вам, направлятиму вас і зроблю вас сильнішими.

Знайте також, що ви, Моя армія, будете відповідальними за порятунок мільйонів людських душ. Душі, які б не мали ніякої надії взагалі.

Хай Моя любов торкнеться вашої душі і пов'яже вас разом, як єдине ціле, в єднанні зі Мною, вашим Ісусом.

Дозвольте Мені покрити вас Моєю Дорогоцінною Кров'ю і подарувати Мої подарунки, які допоможуть вам залишатися вірними Мені, щоб, незалежно від того, наскільки сильною є спокуса, ви ніколи не заперечували Мій заклик до вас зараз.

Я благословляю вас всіх Моя сильна Армія.

Я поведу вас у поході до Нової Ери Миру на кожному кроці вашого шляху.

Ваш Люблячий Спаситель

Відкупитель Людства

Ісус Христос

http://www.thewarningsecondcoming.co...-of-suffering/

Дописів
    1 517

Типово

Діва Марія: червень-місяць Хрестовий похід навернення

Четвер, 31 травня 2012 , 9:00 pm

Моя дитино, все зусилля робиться сатаною і тими душами, що він заразив щоб перешкодити Пресвятому Слову Мого Сина.

Завжди пам'ятайте, що сатана сіє перші насіння сумнівів в серцях вибраних душ.

Найгірший осуд буде вилитий на ці Святі Повідомлення тими, хто найтісніше пов'язаний з Моїм Дорогоцінним Сином.

Коли сатані вдається це,- він перемагає душі.

Не дозволяйте йому цього Моя дитино.Відійдіть і не беріть участі з ним.

Мій Син ніколи не захищав Його Святе Слово,і ви не повинні піддаватися цій спокусі.

Масштаб впливу сатани росте і шириться в усьому світі.

Мої бідні діти дуже страждають, і Я плакала сльозами горя, коли Я бачу їх тривоги і печалі.

Моліться Мої діти за мир в цей час, щоб діти Божі скрізь зверталися до Мого Сина по допомогу.

Тільки Божественне втручання, дане через благодаті що здійснюється через ваші молитви, може полегшити біль і страждання.

Мій Син жадає щоб душі звернулися до Нього,бо тільки Він може дати їм комфорт,який вони потребують. Ніщо інше не забезпечить звільнення від мук які ви зараз терпите.

Я закликаю вас діти, щоб присвятити місяць червень для навернення людства, а також щоб переконатися, що вони будуть шукати Спасіння.

Назвіть цей місяць червень Хрестового походу навернення місяць і моліться як одно через молитовні групи по всьому світу.

Ось Молитва Хрестового походу за Навернення

Хрестовий похід молитви (58 )Молитва Хрестового походу

"О дорогий Ісусе, я закликаю Тебе прийняти
    всіх Божих дітей і покрити їх
    Твоєю Дорогоцінною Кров'ю.
    Хай кожна крапля Твоєї крові покриє
    кожну душу, щоб захистити їх від лукавого.
    Відкрий серця всіх, особливо затверділих душ,
    і тих, хто знає Тебе, але які забруднили себе
    Гріхом гордості, впали і просять Світло
    Твоєї любові, щоб заповнити їхні душі.
    Відкрий їм очі, щоб побачили Істину,аби джерело
    Твого Божественного Милосердя вилилося на них,і покрило
    їх променями Твого Милосердя.
    Наверни всі душі через милості про які прошу
    Тепер Дорогий Ісусе (тут особисті наміри)
    Я прошу Тебе про Милосердя і пропоную Тобі цей подарунок посту протягом одного дня
    Кожного тижня в цьому місяці червні в спокутуванні всіх гріхів.
    Амінь."

Діти,вам необхідно постити один день в тиждень в червні місяці.

Ви повинні молитися Мою Вервицю і Вервицю до Божого Милосердя щодня.

Роблячи це діти, ви врятуєте душі мільйонів через Милосердя Мого Сина Ісуса Христа.

Ваша Любляча Мама

Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...version-month/
    Востаннє редагував volodymyr: 07.06.2012 о 13:32

Дописів
    1 517

Типово

666 будуть вбудовані, його номер прихований в чіп, який ви будете змушені приймати так само, як і будь-яку вакцинацію.

П'ятниця, 1 червня 2012 , 8:15 РМ

Моя люба дочко, антихрист вже готує його мирний план, який він представить незабаром після того як війни широко поширяться на Близькому Сході і, коли біль і страшний біль означатиме, що немає ніяких ознак надії.

Потім він з'явиться несподівано і оголосить себе світові як людина миру,як яскрава коштовність яка виблискуватиме серед темряви.

Коли він з'явиться, він буде вважатися як один із найбільш харизматичних політичних лідерів усіх часів.

Його гарна, приваблива і турботлива особистість обдурить більшість людей.

Він буде виділяти любов і співчуття, і буде видно, що він християнин. З часом він привабить багато послідовників,яких число зростатиме, таким чином, він стане схожим на Мене, Месію.

Він буде сприяти єдності між усіма народами, і його будуть любити майже в кожній країні світу.

Потім буде видно, що він має надприродні здібності. Багато хто вважатиме, що він був посланий від Отця Мого, і він це Я, Ісус Христос, Спаситель Світу.

Вони будуть молитися йому, любити його, віддаватимуть своє життя за нього,а він буде сміятися і знущатися над ними, коли вони не зможуть його бачити.

Це буде найбільший обман всіх часів і план, щоб вкрасти ваші душі, щоб забрати вас від Мене.

Він і лжепророк, який буде сидіти, як цар на Престолі Петра, таємно сформує одну світову релігію.

Це буде виглядати як типова Християнська релігія, яка сприятиме любові. Це, однак, не сприятиме любові один до одного,що походить від Бога. Замість цього це буде сприяти любові і відданості антихристу і любові до себе.

Ненависть не зупиниться на досягнутому,бо коли вони обмануть дітей Божих, атака почнеться.

Раптом всім буде запропоновано прийняти єдиний світовий Знак вірності.Об'єднаний світ у якому всі люди будуть брати участь.

Це буде щоб контролювати ваші гроші, ваш доступ до їжі і спосіб вашого життя.

Правила, багато яких з них, будуть означати, що ви станете ув'язненими. Ключем до камери, яка тримає вас під їх контролем, буде Знак Звіра.

666 будуть вбудовані, його номер прихований, в чіп, який ви будете змушені приймати так само, як будь-яку вакцинацію.

Після вбудування це отруїть, не тільки ваш розум і душу, але ваше тіло.Оскільки це призведе до чуми,що розроблена на знищення більшої частини населення земної кулі.

Ви не повинні приймати Знак. Замість цього Я дам вам поради, що робити.

Багато приймуть Знак, тому що вони будуть почувати себе безпомічними.

Печать Живого Бога, Мій Хрестовий похід молитви (33) Ваш рятівний круг.

Коли ви отримаєте Мою Печать Захисту, наданого вам Моїм Вічним Отцем,-ви не приймете Знак.

Вас не чіпатимуть.Ваш будинок не буде видним,його не шукатимуть,він не буде ціллю,оскільки він буде невидимим в очах армії Сатани.

Вам потрібно буде зберігати їжу прихованою,бо це триватиме кілька років. Вам потрібно буде виростити свій власний урожай,запастися своєю водою і тримати всі освячені предмети навколо вас.

Моя Залишкова Церква буде зростати і поширюватись, і ви отримаєте притулок, якщо це буде необхідно.

Багато планування необхідно зараз.

Ті, хто сміється, що ви робите чи говорите, звичайно,Ісус не просив би вас зробити це? Хіба Він не постачає всіх Його послідовників у їхній час необхідності?

Ще один хліб і одну рибу можна помножити. Так що не має значення, якщо у вас є тільки трохи їжі, бо Я буду захищати вас, і ви будете в безпеці.

Моліться старанно за ті душі, які не зможуть уникнути Знаку-(маркування).

Ці безневинні душі будуть врятовані,а саме які знаходяться в стані благодаті під час змушення приймати чіп.

Решта вас повинні планувати захистити вашу родину та вашу вірність Святій Євхаристії та Служби Божої.

Коли антихрист поглине всі релігії, тільки лишиться єдина зброя,проти якої він буде безсилий,--це Свята Літургія, і перетворення хліба і вина в Тіло Моє і Кров в Євхаристії.

Мої Святі Літургії мусять тривати. Ті з вас, хто знає це, необхідно зібратися зараз і почати підготовку.

Чим раніше ви підготуєтеся,тим більше милостей ви отримаєте щоб поповнити ваші лави по всьому світу.

Скеля стане навантажена новою будівлею,яка як вони скажуть, буде Моїм Новим Храмом. Але це не відповідає дійсності.

Але коли переслідування закінчаться,Моя Залишкова Церква і Мій обраний народ матиме відновлений Храм і Мій Новий Єрусалим зійде з Небес.

Вона буде спускатися в славі. Труби будуть почуті в Небесах і на землі, в той же самий час.

І тоді Я прийду. Ви, Моя дочко будете передвісником Мого приходу, і багато будуть падати на землю і плакатимуть з полегшенням, любові і радості в надзвичайному відчутті.

Бо, нарешті настав час,на який вони так довго чекали.Небеса загоряться, гримітиме і хор ангелів співатиме у солодкому єднанні,оскільки всі діти Божі будуть вітати Істинного Месію.

Я, Ісус Христос прийду судити. І Небеса і Земля стануть одним.

Нова Славетна велич, відновлена земля з'явиться і Новий Рай буде охоплювати всіх тих, чиї імена є в Книзі Життя, які об'єднаються як єдине ціле.

І хоча кінець старої землі, забрудненої плямою гріха, буде закінчуватися,- Нова Ера тільки починається.

Це те, що ви повинні прагнути. Це те, що ви маєте право на частину вашої законної спадщини.

Тільки зосередьтеся на порятунку всіх душ.

Ось чому ви повинні ігнорувати перешкоди,що вам представлені. Переслідування. Біль. Жах зла руками інших. Все що має значення-це Спасіння душ.

Ваш Спаситель Ісус Христос

http://www.thewarningsecondcoming.co...y-vaccination/

Дописів
    1 517

Типово

Діва Марія-- Я відкрила ці звірства маленьким дітям- Мелані і Максиміну в Ла- Салетт-(La Salette)

Субота, 2 червня 2012 , 11:00 АМ

Моя дитино дуже важливо, щоб всі ті, хто любить Мого Сина молилися про ласки отримання сили і завзяття в цей час.

Знання що розкриваються для вас діти, за допомогою цих повідомлень,це щоб допомогти вам підготуватися.

Ніколи не відчувайте, що ви, як армія Бога, не зможете протистояти режиму лукавого що збирається представити себе у світі в найближчий час.

Завжди пам'ятайте, силу Моєї Святої Вервиці.

Завжди пам'ятайте про силу Отця Мого,вона є найбільшою силою серед усіх.

Ніяка сила не є настільки сильна, що вона може перемогти Найславетнішу Силу Божу.

Якщо ви є істинною дитиною Божою, коли ви приходите до Отця через Мого Сина, ви будете захищені.

Страх викликаний невідомим, але він також може бути спричинений внаслідок виявлення Істини.

Дозвольте ласкам які надаються вам через молитви Хрестового Походу, щоб дати вам спокій і силу душі,щоб йти задля спасіння душ.

Чим більше душ, які навернулися до любові до Мого Сина, тим сильнішим буде ваш Хрестовий Похід.

Любіть один одного і приєднуйтеся в молитві, щоб допомогти врятувати дітей Божих від антихриста.

Моліться, моліться, моліться, щоб кожна душа була достатньо хороброю, щоб відхилити його отруйний Знак.

Я відкрила ці звірства маленьким дітям Мелані і Максиміну в Ла Салетт так давно. Час для здійснення цих пророцтв відбуватиметься скоро.

Цим дітям було сказано про підступні плани і вони прийняли те, що Я їм сказала. Тепер ви, діти, повинні визнати, що ці події повинні відбутися.

Ви повинні старанно молитися щоб зменшити і пом'якшити багато болю, який доведеться пережити людству.

Будьте сміливі діти.

Довіртеся Моєму Синові і дозвольте Йому Його волю, щоб направляти вас,так як Він повинен, щоб душі могли бути врятовані від лап звіра.

Ваша Любляча Мама

Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...e-so-long-ago/

Дописів
    1 517

Типово

Ісус: Ніколи не вагайтеся. Ніколи не сумнівайтеся в Моїй Руці Захисту.

Субота, 2 червня 2012 , 9:00 РМ

Моя дорога люба дочко, коли Мої послідовники дозволять Мені, щоб заповнити їхні душі Моєю безумовною любов'ю, Я запалю в них силу, яка буде спонукати їх.

Прийдіть до Мене, як довірливі діти з простим і відкритим серцем, без очікування, і Я принесу вам мир, який ви не знайдете більше ніде.

Хоча Я плачу із-за способу, в якому зло і жадібність охопили світ,Я також сповнений радості, із-за чистої любові Моїх послідовників що вони показують Мені їхньому Ісусові.

Як вони приносять Мені втіху, комфорт і, як Я хотів би обгорнути їх у Моїх Руках.

Як Я бажаю, щоб вони могли почути Мою розмову про те, як Я люблю їх.

Як Я довго чекав протягом дня, коли Я простягаю Мою руку,беру їх за руку і залучаю їх до Мого Нового Царства, коли вони прийдуть до Мене додому в кінці кінців.

Цей день є близько.

Всі Мої послідовники, ви повинні слухати Мене в цей час.

Ви повинні бути сильними і наполегливими у ході випробувань які попереду і ніколи не сумувати.

Йдучи по дорозі, виділеної для вас до Мого Царства,поранить вас. Багато хто з вас будуть йти і спотикатися.

Деякі з вас будуть бігти назад,звідки ви прийшли.

Решта будуть сидіти, здадуться і зависнуть в просторі між початком їхнього шляху і воротами до Вічного Життя. Таким чином, слабкою їхня віра стане у зв'язку з перешкодами із якими їм доведеться зіткнутися.

Сильніші будуть безстрашними. Вони бажатимуть просуватися вперед і додавати кожну частинку зусилля в Нову Еру Миру.

Ніщо не буде перешкодою на їхньому шляху. Вони будуть знати, як протистояти стражданням що попереду. Вони будуть знати, як боротися з ворогом. З невеликим страхом в їхніх серцях, вони будуть слухати всі інструкції, дані їм Мною.

Вони повинні завжди прагнути повернутися і провести тих, хто слабший. Ті, хто бояться. Вони повинні нести на своїх плечах тих,кому бракує волі і мужності, щоб повстати в Моє Ім'я.

Ті, хто відмовляються вашої допомоги, будуть залишені позаду, і стануть частиною царства звіра, з якого немає вороття.

Ніколи не вагайтеся, Ніколи не сумнівайтеся в Моїй Руці Захисту.

Якщо ви обираєте все згідно Моєї Святої Волі, Я подбаю про все.

Довіряйте Мені. Йдіть за Мною.

Часу мало, ще часу в достатку,в якому є підготовка до битви, яка чекає нас попереду.

Я люблю всіх вас
    . Ніколи не забувайте, силу Моєї Любові.

Ваш Люблячий Спаситель

Цар Спасіння

Ісус Христос

http://www.thewarningsecondcoming.co...of-protection/

Дописів
    1 517

Типово

Проведіть місяць червень в тихому розважанні відповідно до вказівок Моєї Улюбленої Матері.

Неділя, 3 червня 2012 , 3:30 РМ

Моя дорого любляча дочко, Мої послідовники повинні провести в місяці червні в тихому розважанні відповідно до вказівок Моєї Улюбленої Матері.

Цей місяць- це час,коли через Хрестовий Похід Навернення, багато людей зможуть отримати ласки миттєвого навернення через жертви, принесені тими з вас, хто відгукується на прохання Моєї Мами,- Матері Спасіння.

Ви повинні бути в спокої в цьому місяці.

Будь ласка, Я закликаю вас, щоб відвідувати ваші Церкви стільки, скільки Ви зможете, щоб молитися вервицю до Божого Милосердя о 15:00.

Католики, будь ласка, отримуйте Мою Святу Євхаристію кожен день, якщо це можливо протягом цього місяця.

У цьому місяці буде час, коли плани, мовчки наблизяться до збільшення неспокою на Близькому Сході, в даний час завершуються.

Будьте сильними. Будьте терплячі. Будьте смиренні серцем.

Підпорядкуйте вашу волю Мені і запропонуйте ваші випробування і жертви для навернення всіх грішників.

Ідіть з миром, Мої улюблені послідовники.

Мій Святий Дух покриває всіх вас в цей час,оскільки Я кличу вас до цієї особливої відданості.

Ваш Люблячий Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...eloved-mother/

Дописів
    1 517

Типово

Так само, як Я був відхилений в перший раз,так буду відхилений і вдруге

Понеділок, 4 червня 2012 , 3:20 РМ

Моя дорого люба дочко, дуже мало Мого обраного народу, євреїв, прийняли Мене, як справжнього Месію, коли Я прийшов в цей світ і помер за гріхи людства.

Цього разу дуже небагато християни усвідомлюють що це Я, хто говорить з ними зараз, перш ніж Я прийду вдруге.

Вони будуть вірити брехні, що проростають з вуст брехунів, лжепророків, яких вони будуть любити,в той самий час вони будуть відкидати Мене з ненавистю, що знаходиться в протиріччі з їх любов'ю до Бога.

Так само, як Я був відкинутий в перший раз,так буду відхилений і вдруге.

Ви не повинні сумувати із-за того,як наді Мною знущалися, били ногами, кулаками і Мої повідомлення висміювали.Бо така ненависть до Мого Святого Слова може походити тільки від Сатани. Якщо гнів сатани стає інтенсивним, як зараз, то ви можете бути впевнені, що він "турбується" про душі що Я маю намір врятувати від його пазурів.

Закрийте вуха. Дивіться прямо перед собою і зосередьтеся тільки на Мені.

Багато видів атаки буде застосовано до вас, Мої послідовники, щоб зупинити вас від наслідування Мене.

Кожен аргумент проти Мого Слова тими, хто хвалиться своїми знаннями в Свято-Духовних справах- повинен бути відкинутий.

Вони не мають Святого Духа в душі, бо вони недостойні із-за гріху гордості.

Так само, як Я страждав бичування на стовпі,також так само Я буду страждати знову,оскільки Моє Святе Слово тепер розривається на частини з ненавистю тими, хто хоче, щоб Моє Слово відкидалося.

Я кажу зараз цим душам. Якщо ви не приймаєте Мою Руку Милосердя, щоб врятувати людство, чому ви тримаєте таку ненависть у ваших серцях?

Хіба ви не знаєте, що ви були спокушені лукавим, який хоче засліпити вас до Істини?

Ненависть, наклеп і неправдиве звинувачення походять не від Мене. Коли ви дозволяєте цим мерзенним гріхам подолати вас,- ви Мене не любите.

Ви повернетеся до Мене, коли ви прийдете перед лицем Моїм під час Попередження, якщо у вас є необхідне смирення щоб попросити пробачити вас.

Якщо ви не мовчатимете зараз, ви будете страждати і ваш жаль залишить вас слабкими і тремтячими перед лицем Моїм.

Як ви раните Мене.

Як ви змушуєте Мене страждати.

Ви караєте Мене так само, як Мене бичували в перший раз. Тим не менш, ви говорите, що ви Святі Учні Мої.

Ви є причиною великої скорботи для Мене.

Моїм послідовникам Я говорю ігнорувати ці глузування.

Не відкривайте вуста і не взаємодійте з тими, хто проявляє гнів, ненависть і які стверджують, в той же час, що люблять Мене.

Як ви можете любити Мене, якщо ви не проявляєте любов і терпіння один до одного?

Ви лицеміри, якщо караєте іншого в ім'я Моє.

Тепер настав час для другої відмови,яка не відрізняється від першого разу.

Насмішки будуть означати, що ті самопроголошені Святі учні знущаються з Моїх пророків, намагаючись поставити під сумнів їхні знання Святого Письма.

Мої пророки не розуміють Писання і вони не будуть захищати Моє Слово.

Тим не менше, ці так звані святі учні, як це було під час коронації тернового вінка на голову, постараються зробити Моїх пророків виглядати нерозумними і негідними.

Потім вони підуть на все, щоб назвати й присоромити їх, сповідуючи, в той же час,як вони знають Моє Вчення.

Знущання будуть продовжуватися,аж допоки це буде відкрито після Попередження, коли ці душі усвідомлять помилку що вони зробили.

Вони будуть плакати і страждати через це, але Я прощу їх, тому що Я їх люблю.

Але тоді багато хто не покаються. Вони будуть наносити страшні страждання і гоніння відносно Моїх пророків Кінцевих Часів. Вони не вгамуються на жодну хвилину.

Кожен біль, образа і напад буде кинутий на них в ім'я Моє, Ісуса Христа, Сина Людського.

Вони відкидатимуть Мене, через Моє Святе Слово дано їм сьогодні, аж до самого кінця.

Тоді вони отримають ще один шанс, щоб прийняти Книгу Істини. Вони або приймуть Мене або відкинуть Мене.

Тоді Я зберу всі ці скромні душі, які люблять Мене і Нове Небо і Нова Земля зіллються.

Ті, хто як і раніше відкидатимуть Мене будуть вкинуті у вогонь Пекла.

Я приходжу в останній раз, щоб врятувати вас.

Відкрийте свої серця і зрозумійте, що це Я, Ісус, який кличе вас.

Якщо ви не розумієте, то вам потрібно багато молитов для того, щоб Святий Дух дійсно міг ввійти у ваші душі.

Пам'ятайте ті, хто благословенні Святим Духом, не ображають інших,не здійснюють наклеп,і не розповсюджують ненависть по відношенню до дітей Божих.

Вони не хочуть контролювати дітей Божих.

Вони не порушують Десять Божих Заповідей.

Ваш Ісус

http://www.thewarningsecondcoming.co...e-second-time/

Дописів
    1 517

Типово

Сатана має намір отруїти уми деяких Моїх душ відносно цієї місії

Вівторок, 5 червня 2012 , 10:00 РМ

Моя дочко було б нерозумно для тих, хто слідує за Моїми провидцями у всьому світі, щоб піддатися на новий план лукавого.

Він має намір отруїти свідомість деяких з Моїх вибраних душ відносно цієї місії.

Він настроїть одного проти іншого.

Він викличе сумніви серед них стосовно цих Святих Повідомлень і це може принести вам багато горя і печалі.

Духовні ревнощі будуть рости як звір зростає з під океану, і це спричинить страшний потік ненависті не лише відносно Моїх повідомлень, але й стосовно вас.

Ви повинні молитися,бо це відбудеться найближчим часом.

Чекайте на ці події в щоденній молитві і не дозволяйте цій серії атак, щоб перешкоджати вам.

Мої послідовники повинні зберігати пильність стосовно цього, коли це почнеться, протягом наступного місяця, ви теж будете схильні сумніватися в Моєму Святому Слові.

Це пророцтво відкриється перед вами, і буде найбільший зловмисний і шкідливий напад на цю місію якої не було до цих пір.

Мало того, що атаки походитимуть від тих, хто поширює повідомлення про тих, кого вони вважають справжніми сучасними провидцями і пророками, вони будуть підтримуватися деякими з Моїх Священних Службовців.

Злість отруїть багато душ, і багато хто буде відкидати Мене.

Ігноруйте ці атаки Моя дочко. Рухайтеся вперед і давайте світові Мої повідомлення настільки швидко, наскільки це можливо.

Важливо, щоб ви поширили Моє Святе Слово і Мої молитви, навіть серед тих, хто не хоче слухати Мене.Бо багато, коли їм буде представлено ці повідомлення, будуть відчувати докори сумління, щоб зробити це, і їм будуть надані милості, щоб побачити Істину.

Ніколи не варто недооцінювати силу впливу сатани над вами.

Він особливо полює на душі які Мені потрібні щоб допомогти в Моїй Місії порятунку людства.

Ваш Люблячий Спаситель

Ісус Христос

http://www.thewarningsecondcoming.co...-this-mission/

Дописів
    1 517

Типово

Діва Марія: діти, коли ви страждаєте в цьому житті, ви стаєте ближче до Мого Сина.

Середа, 6 червня 2012 , 5:05 РМ

Діти, коли ви страждаєте в цьому житті, ви стаєте ближче до Мого Сина.

Страждання,яким би важким воно не було, приносить ласки, особливо якщо його прийняли добровільно для спасіння душ.

Якщо ви страждаєте, завжди пам'ятайте, як Мій Син страждав.

Його фізичні тортури, пам'ятайте, було б дуже важко витримати людині. Але душевні страждання можуть створити таку ж біль.

Для тих, хто переносить страждання, ви повинні попросити мене,вашу люблячу Матір Спасіння, щоб допомогти вам впоратися з цим.

Я візьму ваше страждання і запропоную його Моєму Дорогоцінному Синові від вашого імені, щоб врятувати душі.

Він буде приймати тільки те, що Він потребує, і надасть вам комфорт. Він тоді полегшить навантаження.

Страждання може бути формою очищення душі.

Якщо відхилити його і протистояти йому,тоді це не надасть полегшення.Тоді страждання стане ще більш важким тягарем.

Коли ви пропонуєте його з любов'ю, ви будете позбавлені від вашого тягару , і ви станете радісними.

Ніколи не бійтеся страждання,бо це наближає вас до Святішого Серця Мого Сина.

Ваша Любляча Мама

Матір Спасіння

http://www.thewarningsecondcoming.co...ser-to-my-son/

Дописів
    1 517

Типово

600,000 занепавших ангелів були випущені в минулому році з глибин Пекла. Ще 5 млн. в даний час випущені.

Четвер, 7 червня 2012 , 8:00 РМ

Моя люба дочко, прийшов час взятися за зброю в Небесному бою, який починається знову cатаною і його занепалими ангелами.

В даний час армія ангелів сатани і його відданих учнів присутня у кожній країні на землі, заражають дітей Божих в усіх відношеннях.

Є видимі знаки. Криза в Моїй Церкві, Католицької Церкви, була створена через сили зла, завданням номер один яких, було поставити Її на коліна. Не задовольняючись цим, сили зла хочуть знищити Святу Євхаристію шляхом осквернення її.

Шляхом деморалізації Моєї Церкви на землі, планом сатани було зруйнувати віру Моїх послідовників.

Багато хто з Моїх послідовників не віддають належну пошану до Мене,їхнього Спасителя, тому що вони звинувачують у гріхах тих, хто представляє Мене в Церкві. Як це Мене ранить, коли вони покинули Мене так швидко.

Відступництво в світі було заплановано сатаною спокушуючи Божих дітей заперечувати їхню Віру.

Замість цього він використовує нову релігію яку часто називають релігією Нью Ейдж . Замість того, щоб прославляти Бога, Вічного Отця, вони прославляють людину як духовно вищу і керуючу.

Як Люцифер, який хотів бути не тільки як Бог, але який хотів стати Богом, цей швидко розвиваючийся культ хоче переконати дітей Божих, що вони управляють своєю долею, що все можна керувати за допомогою неправдивої віри в метафізичний світ якого насправді не існує.

Віра в помилкових богів, таких як Будда нашкодила так багатьом людям і привела їх в світ темряви, який, здається, блищить на перший погляд, але не запалюється чистою любов'ю один до одного.

Замість того, всі ці New Age релігії мають на меті одне,егоїзм і любов до себе за рахунок іншого.

Війни, які створені масонськими силами сатани, збільшуються, і найбільша група з усіх, буде вести таємний контроль на Близькому Сході через бійню.

У Європі вони будуть надихати на введення нової світової валюти, щоб зробити їх рабами.

Влада сатани настільки сильна, що потрібно багато молитов, щоб повалити владу, якою він володіє. Тоді не буде спокуси відвернути дітей Божих від Істини.

Він, сатана, може зіграти злий жарт з вашим розумом. Але, в той же самий час він не має влади знати, що ви думаєте, що він може розмістити думки і сумніви у вашому розумі.

Коли ви будете чинити опір спочатку, молячись за ласку, щоб захистити себе, він збільшить його діяльність.

Сатана посилає своїх ангелів демонів для віруючих і мучить їх. Якби ви могли побачити їх,це б шокувало вас. Двоє або троє можуть оточити вас і можуть спантеличити вас, змусити вас розгубитися, виснажити вас, а ваш розум заповненити жорстокими думками проти іншої людини.

Все, що пов'язано з Богом, Його Церквами, Його дітьми, і тих, хто представляє Його на землі є першими мішенями.

Потім він націлений в першу чергу на тих хто є у вищих ешелонах влади, що мають контроль над життям мільйонів людей. Він спокушає їх в корупції, маніпуляції владою і введення поганих законів з метою заподіяти біль і негаразди. А потім він організовує війни.

Діти не ігноруйте боротьбу,бо вона справді існує.

600000 занепалих ангелів були випущені в минулому році з глибин Пекла.

Ще 5 млн. в даний час звільнені. Час для армії Бога в Небі вже почався, щоб знищити сатану. Час Моєї армії на землі, щоб озброїтися(духовно)- також почався.

Часу мало.Нам багато чого належить зробити.

Молитва є зброєю.Навернення є метою. Я можу досягти спасіння душ,тільки якщо Мій Голос почують в даний час.

Сатана знає про це. Він поставив лихо над цією Місією і відштовхне багато Божих дітей геть. Тим не менш, він не може перемогти. Бо ніхто не може зупинити розкриття Книги Істини, бо це Я, Ісус Христос, який це робить.

Тим не менш, багато бідних душі будуть переконані, дивитися в іншу сторону,коли Я оголошую Істину для всього світу, щоб побачити, як передбачено в Книзі Одкровення.

Ніколи не дозволяйте йому брати участь з вами. Ви можете зробити це, відмовляючись брати участь в образах чи глузуванні над вами іншими, коли ви проголошуватимете Моє Святе Слово.Бо якщо ви взаємодіятимете з ним ви даєте йому силу,яку він використає проти вас.

Ваш Люблячий Ісус

Спаситель всього Людства

http://www.thewarningsecondcoming.co...been-released/

Сторінка 19 з 64 ПершаПерша ... 91011121314151617181920212223242526272829 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті