А сыграйте-ка на школьной поляне 32-й (или 33-й?) школы. Та шо на ул. Краснайа площадь, возле епархии. Очинь символична ))) И удобно - центр.
Памоему там фсех пускают играть бесплатно, в заборе дырки )) Поляна - асфальт
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А сыграйте-ка на школьной поляне 32-й (или 33-й?) школы. Та шо на ул. Краснайа площадь, возле епархии. Очинь символична ))) И удобно - центр.
Памоему там фсех пускают играть бесплатно, в заборе дырки )) Поляна - асфальт
Crisis? What crisis?
на трудовых резервах (развилка) есть 4 поляны для мини-футбола с искусственным покрытием, в прошлом году было дешевле чем в Барте
Crisis? What crisis?
в НЕТі буду до 18-00. Якщо не буде інфи щодо поля, на грі не зможу бути присутнім.
з.і. Вдома НЕТ здох.
чуйствую, фсе кавбои выпустили пар на словах, нихто не гарит желанием срочно силушкой померяться![]()
Crisis? What crisis?
Дык, я не понял, бум играть али нет?
Мнение толпы - это всего лишь умело растиражированное мнение ведущей Единицы.
Об управленческом учете человечьим языком
2Банзай
можно с телефоназ.і. Вдома НЕТ здох.
I покажем що ми браття фун казакiшен мiшпохe.
будемо, звичайно. Чекаю тебе на 15-00.А якщо тутешня банда все ж розбереться з полем, зателефонуй мені, будь ласка, поїдемо на гру прямо з "Барто". Я візьму з собою двох бандерівців.
з.і. до речі, файні футбольні мешти можна купити на 2 поверсі Музею комсомольської слави. Там також є футбольні строї на будь-який смак та маніжки по 28 грн./штука. Бережи ноги!![]()
Погуляти та зоопарк подивитися пускають всіх безоплатно. Я там буду зі своїми двома синами. Заходите не через головні ворота (там де штурвал), а через бокові (перші по ходу зліва, там ще будка з охоронцем). Поле, на якому ми гратимемо, побачите зразу справа, як тільки зайдете у ворота. За полем є невеличкий напівкритий майданчик та тенісні корти, там буде гуляти моя дітвора з дітворою інших, там видно буде.
У меня есть предложение! у нас во дворе недавно отремонтировали площадку для футбола, не зеленое , конечно покрытие, но всего 2 недели назад завезли песок и щебёнку, огородили и покрасили ворота и забор, вполне подойдёт 1 вратарь и 4 или 5 в поле... переодется - можно у меня дома.... ща выйду и сфоткаю.... и все это бесплатно, я всех встречу, живу на Победе - 6......
1941-1945. Я помню! Я горжусь! Сталин всегда у мудаков виноват, а мудаки у мудаков никогда не виноваты (с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks