Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Екзитпул. Партії. Закрите опитування.

Голосували
250. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • ПАРТІЯ РЕГІОНІВ

30 12,00%
  • НАРОДНА ПАРТІЯ

1 0,40%
  • КПУ

8 3,20%
  • "БАТЬКІВЩИНА"

27 10,80%
  • «ФРОНТ ЗМІН»

30 12,00%
  • «ГРОМАДА»

1 0,40%
  • «УКРАЇНА МАЙБУТНЬОГО»

4 1,60%
  • «СИЛЬНА УКРАЇНА»

23 9,20%
  • СДПУ (О)

0 0%
  • «НАША УКРАЇНА»

6 2,40%
  • «СОБОР»

1 0,40%
  • ПСПУ

0 0%
  • «СВОБОДА»

45 18,00%
  • Інша партія

14 5,60%
  • Не підтримав жодної партії

60 24,00%
Сторінка 18 з 18 ПершаПерша ... 89101112131415161718
Всього знайдено 353, показано з 341 по 353.

Тема: Екзитпул. Партії. Закрите опитування.

Звідки Ви
    Днепр-->Жемчужина у мора
    Дописів
    4 124

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    В продажності. " Отделим мух от котлет".
    Да. Причем корни то откуда? С самого верху этого образования.

Скоро впісяються совки і донецькі не допоможуть. Будеш жити з Бендерою, а хто лідером буде час покаже.
    Увидим. Мне кажется, все же баланс всегда должен присутствовать, то есть, соответствия идеологии, менталитету и истории большинства территорий (ну или населения, как больше нравится). А нынешние события только результат нездорового, в недавнем прошлом, смещения этого самого баланса.

Да, и еще. Вот как раз нездоровая заиделогизированность это больше совок, чем то, что вы думаете, имея ввиду регионалов. Как грил один мой знакомый, то есть, даже, друг, (как раз участник одного из нынешних политкланов, не бум вдаваться, какого, потому как, суть всех одинакова),: все это придумано для того, чтоб таким как я, было легче жить за счет таких, как ты) Ну, разговор был про религию, но то же самое можно сказать про политидеологии, при чем в современном обществе это куда актуальней.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Цитата Допис від Dak0ta Переглянути допис
    Мне нужны нормальные доказательства. А не ваше: *ля буду!

З.Ы. Интересно, а вы передаче Окна тоже верите? Ведь по телевизору показывают! Все-все реальная жизнь!
    так це ж як з контрабандою газу ЄЕСУ і "Юля - варовка". А Вам подобається версія про нелегальне перевезання через кордон партії запальничок?
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Ну точно дурень думкою багатіє. Ну мрій, мрійнику... І розвішуй вуха, уважно слухаючи про те, як партія Свобода відмовиться від бюджетного бабла, почне жебракувати та всім-всім зробить гарно. А кому не зробить, тих у москалі запише. Так і бачу, як на скельця ваших потужних окулярів особисто пан Тягнидупа ліпить наліпку: москаль!
    Я вже кілька раз Вас пояснював.Я не розумію , що означає для значить застаріле "москаль". Тягнибок тільки перша ластівка. Далі буде європейська держава, бзди на здоровя.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Днепр-->Жемчужина у мора
    Дописів
    4 124

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Я вже кілька раз Вас пояснював.Я не розумію , що означає для значить застаріле "москаль". Тягнибок тільки перша ластівка. Далі буде європейська держава, бзди на здоровя.
    Посмотрите на карту голосования, на неск. страниц выше. Да, я понимаю, что многие, не поддерживающие регионалов, не пришли голосовать, возможно, даже, среди них есть немало сторонников Свободы. Но если им даже задницу от дивана было лень оторвать, че и говорить про такой резерв партии?)) И по карте гляньте, где будет строится "евродержава" в Вашем понимании? Кстати, Европа в нынешнем ее менталитете, тож очень чужда национализму.
    Зы, за регионалов не голосовал (и за Свободу, спаси, Господи, тоже)) Но на выборы сходил, и знаю, что по крайней мере, мой голос не сфальсифицировали, и совесть спокойна, в отличие от отсидевшихся дома, и кричащих теперь с дивана на форуме, про всякие там фальсификации.))

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Цитата Допис від twine Переглянути допис
    и знаю, что по крайней мере, мой голос не сфальсифицировали, и совесть спокойна, в отличие от отсидевшихся дома, и кричащих теперь с дивана на форуме, про всякие там фальсификации.))
    звідки така впевненість? припустимо, що хтось взяв Ваш бюлетень і поставив там ще один хрестик (в додаток до того, що поставили Ви). що стане з Вашим "голосом"? і чи можна віднести такі дії до фальсифікацій?

"совєсть", звісно, може почувати себе спокійно.
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

Звідки Ви
    Днепр-->Жемчужина у мора
    Дописів
    4 124

Типово

Цитата Допис від Mr.Glum Переглянути допис
    звідки така впевненість? припустимо, що хтось взяв Ваш бюлетень і поставив там ще один хрестик (в додаток до того, що поставили Ви). що стане з Вашим "голосом"? і чи можна віднести такі дії до фальсифікацій?

Ну, как минимум, все от мну зависящее я сделал.
    для остального есть члены комиссий, и наблюдатели, кстати, был даже удивлен что голова и зам из оппозиционных партий. Фантазия, это дело страшное, оно, и из дому выйдешь, и кирпич на голову упадет, дак что, не выходить?) Полную гарантию от такого, дает только страховой полис, как грил незабвенный Остап Ибрагимович (заметьте, не москаль)))

Дописів
    496

Типово

Цитата Допис від Mr.Glum Переглянути допис

выборы все фальсификат http://www.vinnitsa.info/news/politi...oli-opora.html

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Цитата Допис від twine Переглянути допис
    Ну, как минимум, все от мну зависящее я сделал.
    для остального есть члены комиссий, и наблюдатели, кстати, был даже удивлен что голова и зам из оппозиционных партий. Фантазия, это дело страшное, оно, и из дому выйдешь, и кирпич на голову упадет, дак что, не выходить?) Полную гарантию от такого, дает только страховой полис, как грил незабвенный Остап Ибрагимович (заметьте, не москаль)))
    так я ж кажу: для сумління нічого страшного. а все інше... я, звісно, нікого ні в чому не звинувачую. тим більше, що і цеглини ніколи не падали. і результати голосування ніколи не викликали сумнівів.

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Цитата Допис від -sd- Переглянути допис
    выборы все фальсификат http://www.vinnitsa.info/news/politi...oli-opora.html
    то все "злиє язикі". брешуть...

Cuznechik
    Guest

Типово

Ну точно дурень думкою багатіє. Ну мрій, мрійнику... І розвішуй вуха, уважно слухаючи про те, як партія Свобода відмовиться від бюджетного бабла, почне жебракувати та всім-всім зробить гарно. А кому не зробить, тих у москалі запише. Так і бачу, як на скельця ваших потужних окулярів особисто пан Тягнидупа ліпить наліпку: москаль!
    що ж його робЫть... тепер не засну вид жаху.
    налякав мене пан политрук.

Звідки Ви
    местный
    Дописів
    1 120

Типово

Цитата Допис від Cuznechik Переглянути допис
    що ж його робЫть... тепер не засну вид жаху.
    налякав мене пан политрук.
    нє "пан", а "товарищ"! господа усе в Париже!

Cuznechik
    Guest

Типово

Цитата Допис від Golos Переглянути допис
    нє "пан", а "товарищ"! господа усе в Париже!
    господин-товарищ-барин!))

Дописів
    1 848

Типово

Единственный результат оГородного экзитпула - очередное подтверждение того факта, что процент наивных дурачков-романтиков на форуме по прежнему заметно выше, чем в целом по стране.

Сторінка 18 з 18 ПершаПерша ... 89101112131415161718

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті