Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Валера сапоги может натягивать на портянки. Я вот так и не научился.
Расклад такой втирают -раз Зеленский посылает Путина нах.. с его мирными планом-давайте переизберем Зеленского.
Вы ипанутые?
Востаннє редагував observer: 02.02.2025 о 21:50
а может ну нах их всех, и будем 50-вторым, без всяких головняков..
я бы не отказался..))
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
51 ым
ну если канадцы уступят, то почему и нет..
«Ми платимо сотні мільярдів доларів, щоб СУБСИДУВАТИ Канаду.
Чому? Причин немає. Нам не потрібно нічого, що є у них», - написав Трамп.
«Без цієї величезної субсидії Канада перестане існувати як життєздатна країна.
Жорстоко, але правда! Тому Канада має стати нашим омріяним 51-м штатом.»
Востаннє редагував Alexs: 02.02.2025 о 22:08
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
два мужика за гаражами разливают водочку по стаканчикам, огурчиками закусывают. подходит к ним застенчиво чувачок, просящими глазками выражает немую мольбу.
- Пятым будешь? спрашивает один из тех двух
улыбнувшись на все 18, чувачок радостно кивает, слизывая обильную слюну, но решает уточнить
- А чего пятым?
- А мы уже четверых таких наxуй послали.
Кацапоботи активізувалися типу алєкстцк гарно хоть сміттєзвоза забанили із гєстаповцамі
Профита от Канады явно больше, чем от Украины. Та и она хер знает где от Америки
Есть мнение, что в случае, если выборы таки будут, выберут того, кто опять пообещает закончить войну.
И можно угадывать с трех раз, с кем америкосы будут согласовывать эту кандидатуру, ага ...
Там всего 2 варианта. Победить или сдаться. Так с каким вариантом можно победить на выборах? Матьих.закончить войну
Що ж, в країні, де вже ішла війна, обирати президентів-миротворців було нераціональним рішенням.
Коли ворог кинув всі сили на вбивства і загарбання, вони носились і носяться з двома фундаментальними ідеями: якось домовитись і якось помиритись.
Так мало того: одна з найважливіших проблем, на яку було кинуто масу ресурсів - зачистити поле навколо себе, неповторного, щоб і далі миротворити.
І потім ні за що не відповідати.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Зеля воюет с порошенко и з бойовими генералами обычно
минус НПЗ в Волгограде. приятно.
В нимеччине 160 тыс вышло на протест против афд. Теперь понятно почему порезали гранты драмп раздал по 100€ немцам чтобы скакали на майдане. Как известно, нормальный человек политикой не интересуются и не будет в выходной день скакать еще и за бесплатно. Нормальные люди работают с 9 до 18 а по выходным смотрят телевизор дома с семьей
Скоро вийде камедійний хвільм від студії кралврал95 наверно бєня опять запіліл для лохов предвиборчу кампанію ))
И немного топовых комментариев от народа по поводу фильма))
Скорее всего это петьманские порохоботы
Народ любит нашего президента за острый юмор например про шашлыки как смешно пошутил)) народ его просто обожает за юмор и харизму)))
Востаннє редагував ohdesu: 03.02.2025 о 02:20
Боже, яка ахінея! Він без папірця два слова зв'язати не здатен. Всі ці "підібрані слова" написані ЗАЗДАЛЕГІДЬ. І, звісно, НЕ ним. А коли він починає нести "отсєбятіну", без валеріани слухати неможливо - суцільна ганьба.
Тобто втрата майже 20% території за останній рік - це ще не є здачею країни?![]()
«Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks