Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вот ведь тролль! Ему хоть писай в лицо, будет говорить - божья роса.
Эй, Цеце! Иди спасай беларусский!!!
Жыве Беларусь! Пагоня!
Но, к сожалению, я не живу в Беларуси. И я не гражданин РБ. Так что никого спасать там, будучи гражданином Украины,
права не имею. Граждане РБ без моей помощи разберутся на каком языке им удобно/выгодно/престижно говорить, что они хотят и что собираются делать. И если это окажется белорусский - я не буду горевать. Адказваю!
Это их решение, это их страна и я буду вынужден принять их решение.
Статті 22, 24, 35 КУ. Читай![]()
ЦЕЦЕ вже тролляки підтримують) Це є успіх серба!![]()
Навпаки, не може бути. Будь-яка імперія у сьогоднішньому світі гальмом розвитку крани.
Будь-який приклад сусідів, гарний чи поганий, завжди для імперії має негативний вплив.
Що б запобігти такому впливу імперія веде різноманітні війни на підкорення з усіма, до кого може досягти.
Україна є митрополія, а не імперія. Десь так.
И казалось бы -святой православный (МП) Новый год - сидипразднуйбухай. Но нет же...
А может это и есть результат празднования?![]()
Цеце, вы так и не ответили , какую статью Конституции не выполняет Украина. Мало того, в приведенной статье вы не указали, что именно не выполняется.
А трактовать как вам хочется "обязанность Украины" сохранять языки меньшинств, это вы умеете.
В реальности, в Украине нужно украинский защищать.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
А в чем проблема?
Ведь не в оф. статусе, правда?
Вот белорусский целый гос. язык, а он умер. У нас русский не имеет статуса, а живее всех живых.
Так нахер этот статус?
Поборники этой темы исходят из эфемерной идеальной бюрократической мифологии.
В реальности, украинский был гос. , а в Крыму его не знали и всячески игнорировали.
Стремление рускоязычных (новой советской общности людей) не в защиту русского(они вообще ничем не ограничены в употреблении), а в официальном разрешении НЕ ЗНАНИЯ и ИГНОРИРОВАНИЯ украинского. И это не мои придумки, это практически подтверждено в Беларуси и в Крыму. Мало того, агрессивные имперцы используют этот факт,, приносят войну на эти территории.
Перефразируя Ореста Лютого:
А потом приходит Гиркин с автоматом и говорит: Это наша земля, тут все по-русски говорят.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
"Абсолютно реальна історія. Заходжу сьогодні в ФОРУ. На касі сидить хлопець років 30-и. Ростом під два метри. Ледь вміщується на невеличкому місці для касирів. Доки чекаю своєї черги вухо чіпляє щось не досить звичне. Розумію що саме мене зачепило. Здоровань-касир розмовляє з усіма клієнтами українською. І не просто українською, а літературною і грамотною. І все з посмішкою та гарним настроєм. Попереду мене двоє. Він і вона. Років шістдесят. Після звернення касира чоловік раптом робить велику паузу і ледь не верещить на весь магазин: «Это что такое?!Вы ЧТО? Вы ко мне? Вы со мной на украинском?» Касир з посмішкою піднімається зі стільця так що всі його два метри нависають над невдоволеним чоловіком і дуже привітно промовляє: « Звичайно! Ми ж в Україні. Чи ви якось інакше думаєте?». Чоловік на мить завмирає, дивиться на свою жінку, потім знову на двометрового касира і тихенько вимовляє: : «Нет… ну…. Не против конечно… просто… просто… непривычно как то…» Касир сідає на місце. Оглядає чергу з висоти свого зросту і голосно проголошує: «Звикайте! Звикайте панове, а я вам допоможу!». Ніхто не заперечував і не обурювався. Навпаки. Навіть почали посміхатись… Не придумано мною. Неочікувано саме для ФОРИ. Навіть трохи дивно…"
Oleksandr Miroshnychenko
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks