Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 169 з 315 ПершаПерша ... 69119159160161162163164165166167168169170171172173174175176177178179219269 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 6295, показано з 3 361 по 3 380.

Тема: Я - за европейские принципы устройства государства. А вы?

Дописів
    8 862

Типово

Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    Цеце, пнх.
    Прочитал Немного Хартию ?
    Ты очень лаконично, емко пишешь, как телеграмму прям. Это очень интересно...
    Но мне нравится что ты уже начал знакомиться с Хартией.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від TZETZE Переглянути допис
    А яким боком ти, совкове опудало, заважаєш мені цікавитися справами етнічних русскіх в Україні? Чи вони не люди та не громадяни?
    Ти що - зазіхаєш на мої права?
    Ах, то виявляється, що ти так цікавишся, то є зовсім інша справа.
    Знову. А при чому тут твої права?
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Дописів
    8 862

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Знову. А при чому тут твої права?
    Їх гарантує мені Конституція України.
    Ти проти Конституції або що?

Дописів
    373

Типово

Вот ведь тролль! Ему хоть писай в лицо, будет говорить - божья роса.
    Эй, Цеце! Иди спасай беларусский!!!

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Кстати - а чего англоязычные колонисты в Северной Америке выступили против Британии и образовали США?
    Почему им их английский не мешал бороться с англоязычной сверхдержавой-гегемоном того времени?
    Как так вышло-то, скажите мне
    Может не в языке дело, а?
    Так Україна є митрополією, яка українізувала Московію, тому Росія воює з нами.

Дописів
    8 862

Типово

Цитата Допис від Naleo Переглянути допис
    Эй, Цеце! Иди спасай беларусский!!!
    Жыве Беларусь! Пагоня!

Но, к сожалению, я не живу в Беларуси. И я не гражданин РБ. Так что никого спасать там, будучи гражданином Украины,
    права не имею. Граждане РБ без моей помощи разберутся на каком языке им удобно/выгодно/престижно говорить, что они хотят и что собираются делать. И если это окажется белорусский - я не буду горевать. Адказваю!
    Это их решение, это их страна и я буду вынужден принять их решение.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Їх гарантує мені Конституція України.
    Ти проти Конституції або що?
    Давай конкретно, а не взагалі. З Хартією і з твоєю цікавістю до російської меншини, сподіваюся, розібралися.

Дописів
    8 862

Типово

Статті 22, 24, 35 КУ. Читай

Дописів
    8 862

Типово

З Хартією і з твоєю цікавістю до російської меншини, сподіваюся, розібралися.
    Ти точно впевнений що особисто ти прочитав та усвідомив текст Хартії англійською?

Дописів
    8 862

Типово

Так Україна є митрополією, яка українізувала Московію, тому Росія воює з нами.
    А може все навпаки було? Англійським колоністам їхня мова ажніяк не заважала дати гарного копняка метрополії.
    Як ти це поясниш?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 978

Типово

ЦЕЦЕ вже тролляки підтримують) Це є успіх серба!

Дописів
    8 862

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Це є успіх серба!

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

А може все навпаки було? Англійським колоністам їхня мова ажніяк не заважала дати гарного копняка метрополії.
    Як ти це поясниш?
    Навпаки, не може бути. Будь-яка імперія у сьогоднішньому світі гальмом розвитку крани.
    Будь-який приклад сусідів, гарний чи поганий, завжди для імперії має негативний вплив.
    Що б запобігти такому впливу імперія веде різноманітні війни на підкорення з усіма, до кого може досягти.
    Україна є митрополія, а не імперія. Десь так.

Дописів
    8 862

Типово

Україна є митрополія, а не імперія. Десь так.
    Тобто Україна має колонії та їх експлуатує? Метрополія - це центр імперії.
    У British Empire метрополією були Британські острови (metropolitan Britain).

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Тобто Україна має колонії та їх експлуатує? Метрополія - це центр імперії.
    У British Empire метрополією були Британські острови (metropolitan Britain).
    Україна немає колоній і вона нікого не експлуатує, в цьому різниця від тієї колишньої Британської імперії.

Дописів
    28 619

Типово

И казалось бы -святой православный (МП) Новый год - сиди празднуй бухай. Но нет же...
    А может это и есть результат празднования?

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цеце, вы так и не ответили , какую статью Конституции не выполняет Украина. Мало того, в приведенной статье вы не указали, что именно не выполняется.
    А трактовать как вам хочется "обязанность Украины" сохранять языки меньшинств, это вы умеете.
    В реальности, в Украине нужно украинский защищать.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 261

Типово

Цитата Допис від Naleo Переглянути допис
    Читать всем!
    Проблема двуязычия в Беларуси: почему белорусы не говорят на белорусском языке?

Что же касается Республики Беларусь, то в соответствии с Конституцией государственными языками являются белорусский и русский языки, причем национальным языком для белорусов все еще традиционно остается белорусский, а говорит на нем хорошо если четвертая часть всех белорусов…

С проблемой двуязычия борются все жители Республики Беларусь, только одни с тем, что его заставляют учить, другие – что снижается его ценность как национального языка Беларуси. Сейчас наш родной язык «живет» в школьных кабинетах белорусского языка, в аудиториях филологических кафедр, иногда на сцене театра… На улице же лишь изредка можно услышать «бульба» вместо картофеля, «дзякуй» вместо спасибо, «добры дзень» вместо русского приветствия. Уважаю людей, которые в открытую говорят на белорусском языке, не стесняясь его, не думая, о чем подумают окружающие. К сожалению, я знаю таких крайне мало, но это действительно яркие личности, и это не только связано с языком, на котором они говорят.......http://www.websmi.by/2012/05/problem...usskom-yazyke/
    Интересно,сколько раз Вам надо написать, чтобы наконец то дошло: речь не идёт про второй-третий-десятый государственный язык. Государственным был и остаётся украинский. Речь идёт о региональных языках.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Интересно,сколько раз Вам надо написать, чтобы наконец то дошло: речь не идёт про второй-третий-десятый государственный язык. Государственным был и остаётся украинский. Речь идёт о региональных языках.
    А в чем проблема?
    Ведь не в оф. статусе, правда?
    Вот белорусский целый гос. язык, а он умер. У нас русский не имеет статуса, а живее всех живых.
    Так нахер этот статус?

Поборники этой темы исходят из эфемерной идеальной бюрократической мифологии.
    В реальности, украинский был гос. , а в Крыму его не знали и всячески игнорировали.
    Стремление рускоязычных (новой советской общности людей) не в защиту русского(они вообще ничем не ограничены в употреблении), а в официальном разрешении НЕ ЗНАНИЯ и ИГНОРИРОВАНИЯ украинского. И это не мои придумки, это практически подтверждено в Беларуси и в Крыму. Мало того, агрессивные имперцы используют этот факт,, приносят войну на эти территории.
    Перефразируя Ореста Лютого:
    А потом приходит Гиркин с автоматом и говорит: Это наша земля, тут все по-русски говорят.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

"Абсолютно реальна історія. Заходжу сьогодні в ФОРУ. На касі сидить хлопець років 30-и. Ростом під два метри. Ледь вміщується на невеличкому місці для касирів. Доки чекаю своєї черги вухо чіпляє щось не досить звичне. Розумію що саме мене зачепило. Здоровань-касир розмовляє з усіма клієнтами українською. І не просто українською, а літературною і грамотною. І все з посмішкою та гарним настроєм. Попереду мене двоє. Він і вона. Років шістдесят. Після звернення касира чоловік раптом робить велику паузу і ледь не верещить на весь магазин: «Это что такое?!Вы ЧТО? Вы ко мне? Вы со мной на украинском?» Касир з посмішкою піднімається зі стільця так що всі його два метри нависають над невдоволеним чоловіком і дуже привітно промовляє: « Звичайно! Ми ж в Україні. Чи ви якось інакше думаєте?». Чоловік на мить завмирає, дивиться на свою жінку, потім знову на двометрового касира і тихенько вимовляє: : «Нет… ну…. Не против конечно… просто… просто… непривычно как то…» Касир сідає на місце. Оглядає чергу з висоти свого зросту і голосно проголошує: «Звикайте! Звикайте панове, а я вам допоможу!». Ніхто не заперечував і не обурювався. Навпаки. Навіть почали посміхатись… Не придумано мною. Неочікувано саме для ФОРИ. Навіть трохи дивно…"

Oleksandr Miroshnychenko

Сторінка 169 з 315 ПершаПерша ... 69119159160161162163164165166167168169170171172173174175176177178179219269 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті