ну у меня не курящая. ну есть задние ремни. ну чистые сидения(рыгачку вытер). ну музыка 88.5 подходит? багажник вроде пустой(докатка не в счёт)
шо вам не так?
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
ну у меня не курящая. ну есть задние ремни. ну чистые сидения(рыгачку вытер). ну музыка 88.5 подходит? багажник вроде пустой(докатка не в счёт)
шо вам не так?
Вау! +1 некуряща машина, я реально рада за ваших пасажирів
Верх є, а кріплення ховається під сидіння, просиш вийняти бухтить багато хто.
До речі. Просто на контрасті. В Таллінні ніхто й не думає відключати пищалки на сидіннях і ставити заглушки, в машинах таксі. Якось чоловік замешкався пристібнутись, адресу перевіряв на телефоні, так його ввічливо попросили пристебнутись. Про доступність задніх пасків на 100% це само собою. Мені ДУЖЕ зручно.
не... было както днем от тоски на октябре ближе к 11 утра попалась заказчица курящая, но 1 сигарета в месяц в машине погоды не построит... правда я окна приоткрыл в нахалку шоб все выветрилось сразу же
5-6 рокив тому и доллар был восемь... жизнь улучшилась за эти годы![]()
Крепление задних ремней доступно и никаких проблем там нет
насчет Таллинна - пока там не стал бесплатный трамвай, цена на него стоила как у нас минималка на такси
шоб не быть голословным - цена проезда в Трамвае Рига у соседей 1,15 Ойро (пруф http://www.tourister.ru/world/europe...ns/358#block_4)
т.е. по крусу 30 грн минималочка в нашем таксо![]()
Та я вкурсі
Безкоштовний трамвай тільки для тих хто прописаний
А так разова поїздка 1.6 євро (готівкою).
Купити карточку для абонементів 2 євро.
Поїздки впродовж години 1.10 євро.
Добовий абонемент 3 євро.
На тиждень вже забула скільки.
І на місяць абонемент 23 євро.
Вся ця система розрахована на те, щоб найбільше злупити на разових поїздках з туристів![]()
ну будем тужится на вторые пол-Европы... Наука управления учит нас, что любые задачи надо разбивать на этапы
та то понятно (хотя приличный ОТ ценой меньше 1 долл не бывает)
лучше расскажите, скоко обошлось поездка на качественном такси с ремнями - здесь публике будет интересно, можно даже с Таллиннскими адресами - я приблизно в теме
агага...
красаучики....
мне тут рассказали что не только 579 берёт бабло за пароль и настройку телефона
шоп вы понимали ... в 239 пошли ещё дальше - к ним надо приехать видите ли.... и заплатить... 50!! гривен за настройку телефона и за пароль
этапабэда.
Аеропорт - район стадіону кадріорг (десь 3 км) на мікроавтобусі з 3 чемоданами в багажнику 8.5 євро
Ülemiste keskus - район стадіону кадріорг на звичайній машині 5.5 євро
Точних цін без гуглення не підкажу
І ще приємний бонус, в кожній машині термінал є
Зі. багато в таксі машин з довгою базою, трансформери великий багажник або 7 місць. Водій без зайвих заморочок помагає запхати дрібну меблину в багажник.
вы чё все не работаете, алё?
кто заказы будет вывозить по 30 грн в -15?
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks