Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 152 з 2284 ПершаПерша ... 521021421431441451461471481491501511521531541551561571581591601611622022526521152 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 3 021 по 3 040.

Тема: Балаканина - 4

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    10 021

Типово

Цитата Допис від me and you Переглянути допис

Подолюк на своём месте. .
    Там багато людей "на своем месте". З досвідом роботи. Правда, кого не згадаєш - про "ригах"; ну то таке, з ким не трапляється.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    А питання вступу України в НАТО ці дяді,чогось не вирішують. Може в них на те є вагомі причини?
    Та пока не хотят. У нас через одного любитель рашки сидит во власти. Ну и как они будут секретную инфу давать нашим, чтобы она в руках Хуйла была через час ? Вон операцию по Вагнеру просрали же, а теперь нато подавай

Дописів
    84 383

Типово опитный подолюк: школа жызни

а также опитные ткаченко, савикшустер (но с ним бывшые друзяки шота расправились, да?), гужва (страна.юа -- се ля відро гівна, все ж помнят?), ну и пальчевский, куторый у гидранта анализы взял. ну как взял -- в его клинике взял актер квартала.
    хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?

Дописів
    56 447

Типово

Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    Та пока не хотят. У нас через одного любитель рашки сидит во власти. Ну и как они будут секретную инфу давать нашим, чтобы она в руках Хуйла была через час ? Вон операцию по Вагнеру просрали же, а теперь нато подавай
    Странные дяди. Там хотят,а тут не хотят.
    Но таки да. Не хотят. Вы б мафальде это объяснили.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Странные дяди. Там хотят,а тут не хотят.
    Но таки да. Не хотят. Вы б мафальде это объяснили.
    Мафа сама кому хошь обьяснит ))
    Деньги мвф нужно будет отдавать, поэтому хотят прищучить прокладки в виде бени. А за шпионами ната гоняться не будет по всей ОПе сами понимаете)

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 513

Типово

Вон операцию по Вагнеру просрали же, а теперь нато подавай
    Фантомные боли? Сочувствую.
    "Ніч буде важкою, дуже важкою. Але буде ранок!", - Президент Зеленський 00:00 26.02.2022

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    1. Вагнеровцев можно было допросить и выбить из них разную инфу (возможно сейчас бы пригодилась).
    2. Их можно было бы менять на наших пленных (Азовцев например).
    3. Авторитет нашей страны был бы высоким. Был бы сигнал, что нам можно доверять, а не, что любая секретная инфа попадает в руки Хуйла или Луки.
    И как теперь вопрос по нато и можно ли нам давать современное оружие, не попадет ли оно в руки Хуйла.
    А вам зедурачкам смехуёчки всё

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис

а также опитные ткаченко, савикшустер (но с ним бывшые друзяки шота расправились, да?), гужва (страна.юа -- се ля відро гівна, все ж помнят?), ну и пальчевский, куторый у гидранта анализы взял. ну как взял -- в его клинике взял актер квартала.
    а еще преподы при нем преступно детей учили и до сих пор учат, всех их к стенке!!!))) особенно некоторых.... да смит можно, но потом к стенке
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

неужели я вижу беня не в чем не виноват? и от кого? это что оспа обезьян? она на мозг пишут влияет.... так скоро и дермак станет героем)))

.... а вот не нужно все таки обезьянок того
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Чули як москалі називають свій кашкет? Фу-рашка!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    16 840

Типово

Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    неужели я вижу беня не в чем не виноват? и от кого? это что оспа обезьян? она на мозг пишут влияет.... так скоро и дермак станет героем)))

.... а вот не нужно все таки обезьянок того
    А я думаю чего тебя долго не было, а ты себе новое хобби нашел ))
    Не переживай, если что, то хуже уже не будет))

Дописів
    56 447

Типово

Мафа сама кому хошь обьяснит ))
    Деньги мвф нужно будет отдавать, поэтому хотят прищучить прокладки в виде бени. А за шпионами ната гоняться не будет по всей ОПе сами понимаете)
    Та кому хошь - это она может,а вот себе самой никак.
    И дня не проходит,чтоб не вопела зраду про НАТО,как будто нас восемь лет туда с распростёртыми объятьями,а мы прям ногами отбиваемся.

Дописів
    56 447

Типово

а еще преподы при нем преступно детей учили и до сих пор учат, всех их к стенке!!!))) особенно некоторых.... да смит можно, но потом к стенке
    Юстас,я тебе вопрос задавала. Ты наверное пропустил. Выдали ЗП критической инфраструктуре или нет .
    А то тут Боря на днях сердце рвал,что вам уже на месяц ЗП задерживают. Прям испереживался бедняга.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

неужели я вижу беня не в чем не виноват?
    Це ж яким місцем треба було читати, щоб ТАКЕ там побачити???
    Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    Та у вашого стада ці болі вже не перший рік. Скільки ви дрочили на "плівки Деркача", скільки волали, що плівкі СПРАВЖНІ, що Деркач ЧЕСНА людина, що Порох ВИНЕН тощо. Скільки ми вам казали, що в цій справі й сліпому видна рука паРаші, а ви у відповідь змагалися, хто більш смердюче лайно в наш бік жбурне. І що тепер? Влада відкрито ВИЗНАЛА, що Деркач працював на паРАШУ, оголосила його в розшук, а справу ЗАКРИЛА (тим самим фактично підтвердила що Порох НЕВИНЕН). Від вашого бидло-стада жодного каяття чи хоча б визнання "ми були дурнями". Ту же долю, що й справу "плівки Деркача", рано чи пізно спіткає і справа "вагнеровців", - і знову НЕ БУДЕ жодного визнання власної помилки від вашого стада. Все як завжди.
    Востаннє редагував Дейнерис: 19.09.2022 о 01:28
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    48 238

Типово

Про шеврони 72 ОМБР та Серьожу Лєщенко, якого хворі на голову курки вважають "ваєнним":

Дмитро "Калинчук" Вовнянко
    14 ч. ·
    ШЕВРОН МОЄЇ БРИГАДИ

Це моє фото. У мене на руці шеврон моєї бригади - 72-ї окремої механізованої. Бригади Чорних запорожців. Або Чорної бригади.
    Я ношу цей шеврон тому, що він частина моєї військової форми. Це знак бригади в якій я служу.
    А ще я ношу цей шеврон тому що я маю юридичне і моральне право його носити. Тому що я не бігав від мобілізації до ЗСУ, навпаки замість тилової частини до якої я обов'язково потрапив би по стану здоров'я, я добився залучення у бойову бригаду, де служити реально важко, але почесно. Тому що я тягну лямку простого солдата, незважаючи на все моє попереднє життя. Я стою в нарядах. Я розвантажую машини і тягаю воду. Я їжджу як вантажник за харчами та БК. Я виконую бойлві задачі в режимі 24/7 незалежно від вихідних, дня і ночі. Я сплю на підлозі в старенькому похідному спальнику. Я знаю що воно таке коли душ це мокрий рушник, а прання це тазик з водою з криниці - тижнями. Я їжджу з завданнями на передову. Я добуваю для свого підрозділу електронні гаджети і техніку для роботи, через волонтерів. Я не з чуток знаю що таке свист куль "покемона" та ДШК, і снарядів "бехи". Я бачив як міни лягають біля траншеї у притул і знаю як від вибуху снярядів закладає вуха. Я знаю що таке закусювати губу, долати страх і виконувати задачу, тому що...
    ТРЕБА!!!
    Я ношу шеврон своєї бригади і вважаю що маю повне право його носити. А поруч зі мною такий самий шеврон носять мої побратими. Їх ранять. Їх убивають. Вони віддають найцінніше за право України існувати - життя та здоров'я. За право наших людей будувати своє майбутнє в мирі.
    Вони кров'ю заслужили право носити наш шеврон.
    Ми всі - Бригада Чорних запорожців. Ми всі, від комбрига до ремонтника - єдиний бойовий організм, де від роботи кожного залежить успішність усієї бригади. Кожен з нас - частка цього організму. Про це свідчить шеврон бригади на наших рукавах.
    Питання, як після всього цього я ставлюся до особи яка жодного дня не була одним з нас, але начепила шеврон нашої бригади, "бо подарували"? Відповідь, з відчуттям глибокого презирства, приховувати яке я не маю бажання.
    Я вважаю що ці особи намагаються до нашої бригади просто примазатися, так само як примазується юний шмаркач до слави брата-десантника, якого бояться гопники і люблять дівчата. Бо нема за шмаркачем ніяких подвигів. Тільки трьоп.
    Так, я знаю, законом не заборонено. Так я знаю, подарували. Подарували? Ну почепи шеврон у себе вдома на стінку і фотографуйся з ним. Бо так само як берет ДШВ чи морської піхоти, або як чорний пояс з карате, ти його не заслужив. Ти його отримав. І як би ти не виправдовувауся - тим хто заслужив такий шеврон ти ніколи не станеш.
    Заслужити - через стройову частину 72-ї ОМБР. Тільки так. І це не складно.

Я, Дмитро Вовнянко, літературний псевдонім "Дмитро Калинчук" - блогер, письменик, політичний експерт і публічна особа, яку регулярно можна було побачити в популярних ток-шоу на телебаченні. Зараз я ношу найвище звання в Україні - солдат Збройних сил. Попереднє життя не заважає мені служити простим солдатом, хоча вже повірте фраз "Воно тобі треба?" я наслухався з перебором.
    Я ношу шеврон Бригади Чорних запорожців з гордістю. Я заслужив право носити шеврон моєї бригади. На відміну від...
    «Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Юстас,я тебе вопрос задавала. Ты наверное пропустил. Выдали ЗП критической инфраструктуре или нет .
    А то тут Боря на днях сердце рвал,что вам уже на месяц ЗП задерживают. Прям испереживался бедняга.
    я вам не скажу за всю одессу... у нас вовремя, но без премий, надбавок и др. плюшек.... хотя при этом подорожании всего лучше б отменили совсем, чтоб было моральное право самому взять чем придется так выгодней
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Дописів
    7 637

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    Spoiler Spoiler: нюхайте новопердящих, делов-то 

я щас не совсем поняв, Мухарський вирішив поіграть в плохого актьора чи в плохого крітіка?

В утіль логіку як науку. Окєй...

Правду псіхологи сказали - пів року і люди виснажуються. Тілько якого біса втрачати при цьому саоє лице?

Дописів
    3 973

Типово

я вам не скажу за всю одессу... у нас вовремя, но без премий, надбавок и др. плюшек.... хотя при этом подорожании всего лучше б отменили совсем, чтоб было моральное право самому взять чем придется так выгодней
    Как-то нехорошо звучит.
    Что может украсть выгодно взять (с) на работе мелкий интернет-начальник кроме чужих байтов?

Дописів
    7 637

Типово

Про Сєрьожу Лєвченко - ну зберуться потім АТОшніки, дадуть йому піндюлєй, шеврон в рота засунуть, фотку запостять в фейсбук. Шо не так? Чого такий переполох?

Чи не вийде і Сірьожа буде надійно захищений як законом так і дахом?

Дописів
    388

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Там багато людей "на своем месте". З досвідом роботи. Правда, кого не згадаєш - про "ригах"; ну то таке, з ким не трапляється.
    Тю, так и Порошенко был при "рыгах". Шоб помельче - Гончаренко.
    Да и умалишенная руководительница местных "порохоботов" (несколько смешно, но она сама себя так называет ) в свое время против майдана топила. Человеку свойственно меняться, да?
    simplyA, simplyA-2.0 - это я

Сторінка 152 з 2284 ПершаПерша ... 521021421431441451461471481491501511521531541551561571581591601611622022526521152 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті