REZIDENT, ну это единицы, кто говорит правду![]()
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
REZIDENT, ну это единицы, кто говорит правду![]()
привет. моторолу е398 перешить в рокр е1, чтоб был плеер и-тюнс, можно? Кабель есть
szumom, а самому слабо?![]()
в раене 50-60 гр.Допис від Егор Бу
Ремонт мобильных, планшетов и др. электроники. Тел. моб.\viber 096-014-51-87 Skype: xsmc39 Сергей.
Для тебя 10. Что себе уже прикупил?Допис від szumom
![]()
Ремонт мобильных, планшетов и др. электроники. Тел. моб.\viber 096-014-51-87 Skype: xsmc39 Сергей.
Sony Ericsson K510i - проблема
Телефону тиждень.
Вже двічі ні з того ні з сього починав шкварчати, жужжати, тріщати. Дружина з переляку вимикала. Після вимкнення і вімкнення починав працювати нормально....
З чим може бути пов'язано?
P.S. Казав я їй - бери нокію....
Не сильно понятно конечно...Вже двічі ні з того ні з сього починав шкварчати, жужжати, тріщати.![]()
Мені також...Допис від stasic0640
Але це шкварчання виходило з динаміку і телефон у цей момент вис..
Короче фігня все це. Зараз підготую претензію і з понеділка піду його обмінювати назад до магазину.
Завжди знав, що соні-еріксон бяка.
Df1201 я пару раз встречался с таким но телефоны были как правило утопленики или находились в помещении с повышенной влажностью, так что если найдут воду то милости просим к нам( т. к. с гарантии точно снимут
)
Ще чотирнадцять днів не минуло, брався у салоні, тому я його здам як товар належної якості.Допис від REZIDENT
Df1201 наврядли получется. закон о 14 днях возврата отменен. Можете провереть на сайте верховной рады украины. (хотя один мой знакомый вернул телефон устроивши хороший скандал в магазине
)
Df1201, да не, идти в сервис а не магазин прямо...
Может быть я не туда лезу, но хочу попросить помощи!
Сегодня собираюсь поехать на радиорынок купить телефон. Варианты: Nokia 6070/6080, 7360 SE W200i
Были ли проблемы с этими телефонами, может приходили ремонтировать? Стоит ли покупать на радиобазаре (т.е. есть ли шанс, что не обманут)? На что обратить внимание при покупке?
Dina, А где вы собираетесь покупать - с рук или на стендах? Новый или БУ?
Я юрист, і можу Вам сказати, що ЗУ "про захист прав споживачів" у редакції від01.12.2005 не відміняв двотижневий термін, а дещо змінив пістави для повернення:Допис від REZIDENT
Стаття 9. Права споживача при придбанні товару належної
якості
1. Споживач має право обміняти непродовольчий товар належної
якості на аналогічний у продавця, в якого він був придбаний, якщо
товар не задовольнив його за формою, габаритами, фасоном,
кольором, розміром або з інших причин не може бути ним
використаний за призначенням.
Споживач має право на обмін товару належної якості протягом
чотирнадцяти днів, не рахуючи дня купівлі.
Обмін товару належної якості провадиться, якщо він не
використовувався і якщо збережено його товарний вигляд, споживчі
властивості, пломби, ярлики, а також розрахунковий документ,
виданий споживачеві разом з проданим товаром.
Перелік товарів, що не підлягають обміну (поверненню) з
підстав, зазначених у цій статті, затверджується Кабінетом
Міністрів України.
На нокии прикольная такая трабла... Одна сим-карточка работает нормально, когда вставляется любая другая, то телефон спрашивает код безопасности... Модель какая-то древняя - орехокол!
Это что такое? Лечится?
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks