Будь мужиком. Не виправдовуйся.... стратив так стратив.... колись й до тебе дійде, що втекти від проблеми, не означає її вирішити....
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Будь мужиком. Не виправдовуйся.... стратив так стратив.... колись й до тебе дійде, що втекти від проблеми, не означає її вирішити....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Я зараз зрозуміла про що він писав.
От погляд збоку, не тому що ми кілька постів вище сцепилися (до речі я завжди за конструктивні спори, нічого такого не вбачаю в тому, що якщо людина наведе переконливі аргументи, змінити точку зору, наче не твердолоба), так от - то була пародія на тебе. Щось людина собі придумала і несе в маси. Обґрунтуванням - не перехрестився, коли здалося.
Погано виглядає, егеж? От так і твої пости виглядають.
Ще раз підкреслю, я невпереджена користувачка, з читачів цієї теми в мене немає чоловіка, свата, брата
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
Просто даже интересно, если бы Шуриг гринку в лотерею выиграл в 201X , шо было бы. Может быть тему рядышком вел бы.
\nabla \cdot \mathbf {B} =0
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks