Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
А в России тоже украинцев резать будете?
В 85 году мне довелось быть членом парткомиссии по Москве и области. Так вот удивительно, но факт. В МОСКОВСКОЙ парторганизации самой многочисленной партийной прослойкой были УКРАИНЦЫ. Вы наверно не знаете - КПСС очень строго вела учет национальностей членов партии. Представьте тогда себе какова была доля украинцев в украинской компартии и украинском нквд в период голода на Украине (я эту цифру знаю - это не секрет). И вам тогда станет ясно кто морил ваших соотечественников и другие народы на Украине в период голода.
А то вы пишете так, как будто украинцы не принимали в зверствах коммунистов никакого участия... Это не так - украинцы были одними из активнейших участников коммунистического террора не только на Украине, но во всем СССР.
Ги, так а може різниця не в тих що були на місцях, а втому, що для рзізних районів, різні дірективи?
Достатньо для того, що б зрозуміти, що винний той, що створив умови. Що створив умови як для покидьків, так і для звичайних людей, як наприклад для матерів, що їли своїх дітей.
В кожного народу є свої зрадники і покидькі. Окупант завжди ставить на найгірших.
підкажіть, а Tkachenko, це людина, чи плід чиєїсь фантазії........?
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks