Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
На 104.юа цей код є в розділі "Інформація" (на випадок, коли рахунки не завантажуються)
P.S.
По темі - нові особові рахунки дало. Оплата за доставку Дніпрогазу, як і було? Бо у мене там переплати. За газ теж чуток переплатила на рахунок батьківський. І куди воно тепер.
Нафіга ці всі танці оце зараз (питання риторичне)
Востаннє редагував Nat: 18.06.2022 о 00:00 Причина: SofiElena, спеціально для вас - це доповнення вашої інформації. Читати через кому
На счет бумажных счетов. Я и мои родные в Нафтогазе с конца 2020 года. Там в личном кабинете можно выбирать какой хочешь счет - бумажный или электронный. Я выбрал себе электронный, а родным захотелось бумажные. Поначалу приходили им эти счета почтой, а потом вдруг перестали. В службу поддержки обратились, а там говорят "Мы счета отправляем, а почему не приходят - спрашивайте в Укрпочте".
Короче, теперь они тоже платят через интернет и не ждут эти бумажки.
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Вот именно. Вы сперва одна другую перегоняете в поучании кого-то, а потом ображаетесь, каетесь и сподиваетесь ((
Вместо того чтоб без цитирования написать отсебятины хоть на сто раз вперёд и советов непрошенных (((((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Якби то була особиста репліка, я б потрудилася акцентувати цей момент зверненням до вас. Але так вже вийшло, шо ваша цитата просто для доповнення інформації, інший шлях знайти код. А раптом рахунки знову зламаються.
Не все, що цитують, цитують заради "натикати". А понервувати на людей інші теми є
Про переплаты: чуть выше писали, что связывались с Нафтогазом по вопросу "как перекинуть переплаты".
Им сказали ножками топать в Газзбыт и выяснять.
Мне еще по недоплатам интересно). Их оплачивать Газзбыту? Или они потом перейдут автоматически на Нафтогаз?
Долги никуда не денутся, а вот про переплаты забудьте.
Ножками це ідеально канєшЧуток далеко зараз топать.
Ну, при нагоді понаписую з кабінета листи по особовим. А вдругХотіла ще з дурної голови мамі зайвого з запасом кинути (бо не просе ж допомогу, треба ото мовчки), але добре - лише до круглих сотень округлила - не так відчутно вийшло.
Ото б краще недоплати були, ага. Але чогось ото смикнуло борги обнулити![]()
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks