Вопщем, надо пробовать. Понимаю, что купить пока негде. Но в объеме исключительно 0.7 будущего у него нет)
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Вопщем, надо пробовать. Понимаю, что купить пока негде. Но в объеме исключительно 0.7 будущего у него нет)
это уже не дегустация а попойка
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Крепить надо, шоб не взлетело.
ps:
всякие кофевишни хотя бы пахнут честной спиртягой, без запахов иноземных бочек...
А вот намедни "угостили" неким "Alazani пять звёздочек". Ну что сказать, можно было б подумать что цистерна с этой чачей сиротки Хаси действительно застряла на 5 лет на таможне..., но по надписи - производитель отечественный.
Востаннє редагував habubabur: 24.08.2024 о 10:39
[меланхолично] ... хотя, в том фильме с Гурченко требовалось как раз чётное число, как помню
Квіти давно вже і в Україні не має значення: парні - непарні. То звичка з совка... Але люди на те вже забили майже.
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
+
хіба що дві квіточки не альо виглядають).
В мене коли в'яне в букеті квітка, я її просто викидаю, не рахуючі парні чи не парні там залишилися. І коли збираю квіти теж не рахую. Мені байдуже.
Але коли купую комусь букет, беру не парні. Щоб людина не хвилювалася з цього приводу).
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks