Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 13 з 17 ПершаПерша ... 34567891011121314151617 ОстанняОстання
Всього знайдено 337, показано з 241 по 260.

Тема: Туры "без русских " в нашем Крыму

Звідки Ви
    Джунгли Днепропетровска
    Дописів
    12 707

Типово

Александр_L, я по деньгам - спорить не буду, у всех же разные требования, например, к комфорту прибывания на отдыхе. Но, на мой взгляд, лучше поднапрячься, поднакопить и рвануть на пляж куда-нибудь по туру, а многие уже и своим ходом, без помощи турагентов, отдыхают в той же Турции и очень экономят денюжку. Я пока так не рискую.

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від carrotik Переглянути допис
    ...а .. так все-таки дело в "нахаляву- все уплочено?" .. ну да .... понятно ...
    і "на халяву". і сервіс. і територія. і ще дофіга чого. і це все за десь 450 у.є. з носа.
    немає в Україні такого сервісу.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Rоlа Переглянути допис
    хрєнасє розуміння "внутрєнніх ощущєній". 2 Га землі з клумбамє, басейнамє, дитячими майданчикамє, коритами по всій території- де ж тут "ощущєнія"? це предмети з розмірами та кількістю
    Турцію не люблю, тому не вважаю "нєсравнімой". але у перекладі на гроші у порівнянні з Кримом -краще Турція, а приємніша Болгарія)
    кстатє, http://telegraf.com.ua/ukraina/obshh...na-otdyih.html

Половина опрошенных украинцев будут отдыхать этим летом в Украине, остальная часть намерена поехать за границу. Самыми популярными вариантами является Болгария (18%), Греция (15%), Турция (11%), Испания (10%), Испания (8%), Хорватия (5%). Есть также люди, которые предпочитают отдых в экзотических странах, например Таиланд, Индия, Индонезия.
    для тих, хто їде до Криму, бо там є і гори, і море, рекомендую Чорногорію.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

.... да ... я, конешно, понимаю (точнее, принимаю), что урождленный аристократ в двенадцатом колене скорее умрет с голоду, нежели сам станет разливать супчик из кастрюльки в ресторане , да и дома (это ниже всякого достоинства) ... но штоп у нас столько графьев и графинь было - никогда не знал ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Lemurchik Переглянути допис
    Александр_L, я по деньгам - спорить не буду, у всех же разные требования, например, к комфорту прибывания на отдыхе. Но, на мой взгляд, лучше поднапрячься, поднакопить и рвануть на пляж куда-нибудь по туру, а многие уже и своим ходом, без помощи турагентов, отдыхают в той же Турции и очень экономят денюжку. Я пока так не рискую.
    в мене є знайомі, які щороку (вже років 7) літають "дикунами" до Таіланду.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

.... да ... я, конешно, понимаю (точнее, принимаю), что урождленный аристократ в двенадцатом колене скорее умрет с голоду, нежели сам станет разливать супчик из кастрюльки в ресторане , да и дома (это ниже всякого достоинства) ... но штоп у нас столько графьев и графинь было - никогда не знал ...
    повні готелі таких.

хоча для мене кращий відпочинок - з палаткою...

Дописів
    39 400

Типово

зрозумійте мене, нупажалуйста. мною керує калькулятор якщо те, що мені хочеться/потрібно дешевше за межами - іду, якщо вигідніше Крим- Крим.
    взимку, наприклад, SPA Алушти з дорогою було приємніше ніж переліт у Болгарію чи Угорщину

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

зрозумійте мене, нупажалуйста. мною керує калькулятор якщо те, що мені хочеться/потрібно дешевше за межами - іду, якщо вигідніше Крим- Крим.
    взимку, наприклад, SPA Алушти з дорогою було приємніше ніж переліт у Болгарію чи Угорщину
    не лише куркулятор, а й потреба. що можна робити в SPA Алушти більше півдня, загадка? хоча тамтешнє "Цунамі" мені подобається, ми завжди, спустившись з гір, ідемо туди відкисати. )

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 689

Типово

ну трошки не так. відпочинок у напіввсовочку Ай-Данілі дорожче ніж у готелі SPA Болгарії чи Угорщини.

http://www.ay-danil.com.ua/nomera-i-tseny/
    Красавцы. Они уже переплюнули некоторые Сочинские санатории, к примеру "Металлург"
    Про пансионаты Абхазии лучше помолчать.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    62 769

Типово

...да я уже понял и Банзаю в этом смысле ответил ... Разумеется, я понимаю днепропетровских аристократов, за скидку готовых лететь в Австралию ... И никоим образом не осуждаю ... Мне хотелось выяснить смысл термина "сервис" и не более того ...
    Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec

Дописів
    18 973

Типово

Цитата Допис від Lemurchik Переглянути допис
    они (россияне) бюджет кого пополняют в Крыму? Тех, кто налоги платит? Неужели? Я не против их визитов, но цены отдыха Крыма ориентированы не на отечественного потребителя. И не надо так эмоционально, я за три дня , например, проживания в сафари Тайган, возможно, оставлю больше, чем кто-то из РФ на квартире у бабы Мани. Я говорю о том, что пляжный ОТДЫХ в Крыму - не альтернатива той же Турции (раз взяли ее за пример)

Блин.... Рассуждения детско-обывательские - бесят....
    Россияне пополняют бюджет украины.
    Как напрямую - платя разнообразные налоги и сборы, так и косвенно - через косвенные налоги, которых, как я понимаю, на Украине - выше крыши.

Вас конечно раздражает что они лично вам в руки не дают - ну кого это волнует?

А пляжный отдых в Крыму - не Альтернатива Турции.
    И не альтернатива Абхазии.
    Он вобще никому не альтернатива - он сам по себе.

Равно как и пляжный отдых в Оджессе - Николаеве - Мелитополе не является альтернативой Ейску, Болгарии или Геленджику.

Это всё - разные виды отдыха для разныхъ туристов

Дописів
    18 973

Типово

Цитата Допис від Банзай Переглянути допис
    для тих, хто їде до Криму, бо там є і гори, і море, рекомендую Чорногорію.
    Ага....
    И выйдет эта черногория раз так в пять подороже крыма

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Красавцы. Они уже переплюнули некоторые Сочинские санатории, к примеру "Металлург"
    угу.
    Посол Грузії в Україні Михайло Уклеба не рекомендує українським туристам відвідувати територію Абхазії і Південної Осетії, сказав він на сьогоднішній прес-конференції, повідомляє УНІАН.«Поки територія окупована, я не рекомендую ні туристам, ні журналістам відвідувати цю територію, тому що це буде недружній крок по відношенню до моєї суверенній країні», – зазначив посол.У той же час, прес-служба Державного агентства з туризму та курортів, з посиланням на лист посольства України в Грузії, повідомляє, що в Грузії діє закон «Про окуповані території», відповідно до якого іноземці мають право відвідувати Абхазію і Південну Осетію лише з дозволу компетентних органів Грузії.Побувавши без отримання дозволу в Сухумі і Цхінвалі, а після приїхавши до Грузії, такі туристи потрапляють у складне становище. Адже їх відразу затримують правоохоронні органи. Подальше їх звільнення можливе лише через суд, шляхом укладення процесуального угоди та сплати штрафу у розмірі близько $ 2 тис.
    http://kavkaz.in.ua/?p=901

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Кострома Переглянути допис
    Ага....
    И выйдет эта черногория раз так в пять подороже крыма
    "Високий сезон" в Чорногорії дешевше "високого сезону" Криму. Хвакт! (с)

Дописів
    18 973

Типово

на Арабці є таке:

це Іжіпт.

Мечта свидомита - отель Голден Файф....

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

...да я уже понял и Банзаю в этом смысле ответил ... Разумеется, я понимаю днепропетровских аристократов, за скидку готовых лететь в Австралию ... И никоим образом не осуждаю ... Мне хотелось выяснить смысл термина "сервис" и не более того ...
    тоді вам краще один раз з'їздити, ніж 500 разів почути. дєлов то? ))

Дописів
    18 973

Типово

"Високий сезон" в Чорногорії дешевше "високого сезону" Криму. Хвакт! (с)
    А переезд вы в ту стоимость считаете?

Или у вас телепортатор есть?

Звідки Ви
    Джунгли Днепропетровска
    Дописів
    12 707

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Абхазия - моя любовь на всю жизнь, я, правда, была в Абхазии очень-очень давно ДО разборок, В новом Афоне отдыхали. Возможно у меня и остались ассоциации нереальной красотищи природы Абхазии, поэтому и люблю Турцию. Если там спокойно и забацали инфраструктуру отдыха - стОит съездить.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Мечта свидомита - отель Голден Файф....
    у вас погано з "понімалкою"

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

А переезд вы в ту стоимость считаете?

Или у вас телепортатор есть?
    літаком з Київа.

Сторінка 13 з 17 ПершаПерша ... 34567891011121314151617 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті