Неприятна и обидна эта снисходительность...
Особенно в данной теме, где просто люди сообщают о читаемых книгах, не нарываясь на споры...
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Неприятна и обидна эта снисходительность...
Особенно в данной теме, где просто люди сообщают о читаемых книгах, не нарываясь на споры...
Люблю Жизнь. За всё.
Виталина, оставь его...с кем ты споришь?![]()
израильский солдат, Оставила. Не спорю.![]()
Люблю Жизнь. За всё.
Виталина, умничка...
Тут вот прочитала....... Чехов -хороший писатель![]()
http://www.gothic.ru/literature/clas...ehov/night.htm
А мне купили новый красивый изяшный смечной рулевой колэсный вiлосипедЪ
Тоді я у Вашому уявленні "ворог №1", тому що я "білінгва" і однаково розмовляю на обох мовах -- з Вами українською, з російськомовними учасниками -- російською. А ще вивчаю англійську та японську. Моя жінка володіє німецькою та латинською.Допис від Dzhmil
Взагалі мені здається, що Ви -- звичайнісенький флеймер. Ще з психологічним комплексом.
...а ще я "зрусіфікований змоскалений афрохохол з німецькими генами та болгарським прізвищем, звертаюсь до Вас з великої літери та на 'Ви' щоб зайвий раз подратувати"
Хто читав "Всемогутні дурні" - нагадайте мені автора, будь ласка![]()
Sergei,
симпатизую людям, які володіють не однією мовою![]()
взагалі то, є така сумна думка, що націоналізм ( в стадії фанатизму) - є комплексном неповноцінності![]()
В паследнее время мне настаятильна рикаминдуют взяцца за учебнеки па русскаму языку. Некатарые даже саветуют перечетать букварь.
К чиму бы это?![]()
"Колыбельная" Чак Паланик (читаю...... пока вроде ничего).![]()
Истина существует лишь постольку, поскольку существует ложь
Перед этим прочёл "Кров кажана" В. Шкляра.
Обычный детектив с претензией на мистичность. В общем, если не считать колорит речи, мне не понравилось.![]()
Истина существует лишь постольку, поскольку существует ложь
"Гордость и предубеждение"
"Идиот"
https://www.instagram.com/aleksandrovanewborn/ фотографирую самых маленьких малышей от 5 до 14 дней
А значить, якби не я, так і не трапилось би нагоди згадати українську!Допис від Sergei
От сміх.
Воістину арґумент для "ліберальних укрАїнців". Ну, а якщо, приміром, у нашому місті можна за день і не почути української, це привид не розмовляти нею - через хибно зрозумілу ввічливість до носіїв інших мов?
Вибачте, але я користуюся українською не тому й не тільки тоді, коли хтось до мене нею звертається, а тому, що я українець - а українська є мовою мого народу і в Україні я не хочу розмовляти не своєю мовою. Хіба це не моє природне право? Це природне право всіх без винятку українців. А такі, як ви... (гм, хотів написати "виродки", але подумав, що ви образитеся)... диваки, позбавляєте українців цього права, впливаючи своєю демагогією на слабкодухих і нерішучих осіб.
Dzhmil, так что вы там читали последнее? Вернемся к теме книг что ли?
https://www.instagram.com/aleksandrovanewborn/ фотографирую самых маленьких малышей от 5 до 14 дней
З белетристики?
Збірку "Незнаному воякові" Олега Ольжича.
Зараз дочитую "Шлюб із кухлем пльзенського пива" Лесі Степовички (з автографом авторки)
Скажу не в тему класичної літератури. Радила б почитати сучасного російського письменника Сергія Мінаєва "Media sapiens". Українцям цікаво буде.![]()
В Неті є?
Карел Чапек
"Гордубал" (роман).
"Мати" (п’єса).
Остання дуже пройняла.
Добрий вечір вам, малятка - любі хлопчики й дівчатка!
Дочитала "Часы" Каннингема, на очереди - истории и сказки Г.Х.Андерсена. После просмотра х/ф "Андерсен. Жизнь без любви" накатило что-то.![]()
Люблю Жизнь. За всё.
нафига вам чужая интерпретация действительности
забейте на книги
ходите СМОТРЕТЬ на окружающий мир и ДУМАТЬ
или хотя бы просто смотреть
он сам вам все расскажет
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks