Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1284 з 2307 ПершаПерша ... 284784118412341274127512761277127812791280128112821283128412851286128712881289129012911292129312941334138417842284 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 46133, показано з 25 661 по 25 680.

Тема: Перекличка

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 268

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    Почему Павел не имигрировал к своим, в Израиль?))
    та де він там свій? )) як раз серед німців він більш асимілювався ...
    ЗИ: он українська діджатилізація йому не підкорилася, псіхує ...

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 268

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Шепчут со всех сторон-Чего ты приехал, ехай назад.
    не ведись )) обвикнешся скоро.

Дописів
    36 768

Типово

Цитата Допис від freedomLife Переглянути допис
    Что-то мне подсказывает, что булки будут напряжены при любых раскладах)))
    Что именно вы имеете в виду?

Дописів
    30 280

Типово

Цитата Допис від Цветочник... Переглянути допис
    не ведись )) обвикнешся скоро.
    к тому что ракеты прилетают как к метеору сегодня?
    если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 268

Типово

Цитата Допис від Glavriba Переглянути допис
    к тому что ракеты прилетают как к метеору сегодня?
    й до цього теж, не вперший же раз туди прилетіло. прям диво дивне ... сумно від цього да, але коли з тим живеш другий рік, по іншому на те дивишся ...

Дописів
    9 796

Типово

история из жизни - 2
    в день открытия все билеты а поезд Львов-Черновцы были раскуплены вот такими кулхайкерами
    и уже неделю не появляются в продаже
    даже не спрашивай че они с ними потом делают
    есть факт, УЗ сама на это плачется и придумывает все новые методы борьбы
    пока проигрывает

Никто сейчас именные билеты не перепродаёт. "Кулхацкеры" оказывают услуги по покупке нужных билетов в день открытия продажи (+в момент снятия броней).
    Они мониторят систему в момент открытия продаж - на укр. железке это 8:00:00 утра за N дней от отправления (N для разных поездов разный).
    Руками мониторят, или скриптами - не знаю, думаю, кто как.
    У кассиров доп. преимущество - их интерфейс к системе позволяет вбить данные заранее и брать "любое доступное место из диапазона", там до 8:00:00 вбиваются все имена + диапазон мест - весь вагон, и в 8:00:01 отправляется запрос.

Поэтому, учитывая постановку проблемы "мест, с учётом количества поездов и их цены, на всех не хватает, то есть все не уедут", я с трудом понимаю, какие методы борьбы с "перекупами", а вернее "помогалами" могут помочь. Тут другое нужно чинить, я не вижу решения, кроме как перейти на "самолётное" ценообразование - первые билеты дешевле, а чем ближе к загрузке самолёта, тем они - последние билеты - дороже. Но для железки, выполняющей социальную функцию, это выглядит неприемлемым вариантом.

ЗЫ: на самые популярные поезда сейчас помогалы предоставляют свои услуги без каких-либо гарантий. "Попробуем взять билет, мои услуги стоят столько-то, если получится".
    Востаннє редагував sanyok: 15.08.2023 о 11:32

Дописів
    68 133

Типово

В Украине небезопасно нигде. Рени Измаил как у Христа за пазухой жили, до поры до времени.

Седня Черновцы фигурировали в траектории полета....((((

Впрочем не будем о грустном. Живы и слава богу))))

Уежжать так уежжать, я хоть и несколько далеко была сегодня от Днепра, но нервничала не меньше чем дома((((
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    60 961

Типово

случай из жизни
    звонишь такой заранее - можно к вам приехать в бассейн завтра? да конечно - ххх с носа
    приезжаешь - мы к вам в бассейн
    - а вы лежаки бронировал?
    WHAT???
    Ведь классней запланировать на завтра бассейн, приехать и узнать что уже все занято. Но можно подождать пару часиков, вдруг кто не придет. И через два часа получить "не, сегодня точно все занято".
    Да? )

история из жизни - 2
    в день открытия все билеты а поезд Львов-Черновцы были раскуплены вот такими кулхайкерами
    и уже неделю не появляются в продаже
    даже не спрашивай че они с ними потом делают
    есть факт, УЗ сама на это плачется и придумывает все новые методы борьбы
    пока проигрывает
    Интересно что с ними все таки делают. Поезда получается едут пустые? Почему нет такой проблемы с самолетами?

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    60 961

Типово

Цитата Допис від sanyok Переглянути допис
    Тут другое нужно чинить, я не вижу решения, кроме как перейти на "самолётное" ценообразование - первые билеты дешевле, а чем ближе к загрузке самолёта, тем они - последние билеты - дороже.
    Павел жаловался что при такой схеме покупает два комплекта билетов

Дописів
    9 796

Типово

Вопрос тюнинга кривой роста цены...

Если сделать билеты заранее сверхдешёвые, а ближе к отправлению дорогие, + невозвратные - именно так и будет.
    А если сделать дешёвое переоформление на более дальний срок, скажем, с доплатой разницы, если она есть, + небольшой штраф, то тебе не будет смысла покупать второй комплект потом, дешевле первый переоформить.

Но в любом случае это абстрактное обсуждение, железка ни в жисть не пойдёт на динамическое ценообразование.

Добавлю, что кажущаяся в лоб идея "раз не хватает мест, нужно просто резко увеличить количество подвижного состава" не является идеальным решением, так как пассажирские ж/д перевозки - убыточны, это просто социальная функция. Они субсидируются грузовыми перевозками. Денег на резкое увеличение пассажирских - нет. То есть это можно сделать только какими-то большими дотациями гос. бюджета. Нужно ли тратить деньги налогоплательщиков на дешёвый проезд ж/д транспортом - очень спорный вопрос.
    Востаннє редагував sanyok: 15.08.2023 о 11:49

Типово

Но в любом случае это абстрактное обсуждение, железка ни в жисть не пойдёт на динамическое ценообразование.
    В ФРГ это есть на железке (на скоростных поездах и международных)
    не так жестко как в авиа, но есть.
    Там другая "забава" - покупка кресла или нет. И в случае покупки "сгоняние" со своих мест сидящих там к моменты твоего захода в поезд.

На самом деле все просто. Любая диджитализация она плоская. В нее невозможно (на данном этапе) учитывать информацию субъективного плана - а на сколько сильно тебе нужно\критично.
    х.з. Может в будущем АИ и будет учитывать твою историю и другие аспекты в своих модельках для более релевантного распределения дефицитных ресурсов.
    Востаннє редагував _pavel: 15.08.2023 о 12:04
    \nabla \cdot \mathbf {B} =0

Дописів
    30 280

Типово

Никто сейчас именные билеты не перепродаёт. "Кулхацкеры" оказывают услуги по покупке нужных билетов в день открытия продажи (+в момент снятия броней).
    та банально берут в фотошопе потом нужное имя прилепляют и печатают
    в расчете на то что сканировать не будут
    УЗ сама о таком рассказывает
    а вообще вот
    Укрзалізниця продовжує цикл публікацій про боротьбу з квитковими махінаціями.
    Піковий сезон літніх перевезень триває, тож дбаємо, щоб у вільний продаж поступало максимум квитків, а пасажири не ставали жертвами квиткових шахраїв. Тож як працюють шахраї і що з цим робити.
    Схема 1: "Перекупник" купує квиток заздалегідь, щойно відкриваються продажі. Оформлює квиток на своє (або на будь-яке вигадане) ім'я і в такому вигляді продає його пасажиру. У такому випадку ми не пускаємо на борт, адже ім'я у квитку не співпадатиме з іменем у паспорті. На жаль, такі випадки не рідкість. Зловмисники обіцяють пасажирам, що в них не виникне проблем, але по факту ті лишаються не на борту, а "за бортом" на пероні, а телефони "продавців" уже не відповідають.
    Схема 2: "Перекупник" купує квиток заздалегідь, щойно відкриваються продажі. Оформлює квиток на своє (або на будь-яке вигадане) ім'я, а отримавши замовлення – у графічному редакторі змінює прізвище на квитку на реальне ім'я замовника. Самі пасажири, отримуючи такі квитки в електронній формі, навряд чи відрізняють їх від справжніх. Такі випадки – це тест на уважність та професійність наших провідників: сканування квитка або звірка зі списком пасажирів миттєво демонструє нашим поїзним бригадам справжнє ім'я на квитку, а звірка з документами пасажира примушує не допустити його до посадки. Такі випадки виявляємо часто-густо, тож не ставайте жертвами шахраїв!
    Схема 3: "Перекупники" о 08:00 у перший день відкриття продажів (а більшість квитків у нас продаються за 20 діб до відправки поїзда) намагаються атакувати ботами наші системи і за допомогою скриптів швидше за чесних користувачів викуповують квитки. Такі облікові записи ми постійно блокуємо, але й махінатори на стоять на місці, вигадують нові алгоритми. Якщо «перекупники» вже мають замовника, то оформлюють квиток одразу на його прізвище. Якщо ж ні – то при отриманні замовлення здають квиток, взятий раніше на довільне ім'я, і тут же викуповують на потрібне ім'я. Найближчим часом впроваджуємо кілька нововведень у застосунку, щоб покінчити з такою винахідливістю. Закликаємо і пасажирів не підтримувати таких "горе-підприємців" своїми замовленнями. Замовляючи квиток у "перекупників" ви ж самі створюєте ажіотажний попит, стимулюєте налаштування ботів, через які звичайні пасажири мають труднощі з купівлею квитків.
    Схема 4: "Перекупники" моніторять повернення квитків іншими пасажирами, після чого намагаються одразу їх викупити. Нагадаємо: повернення варшавських квитків у вільний продаж здійснюється за 2 доби до відправки з 08:00. Ці квитки доступні всім і зовсім немає необхідності переплачувати "горе-підприємцям".
    Висновок: довіряючи купівлю квитків для своєї подорожі "перекупникам", ви ризикуєте залишитися без подорожі взагалі, адже перевірку посадкових документів ми постійно посилюємо. Якщо повезло вашим знайомим або вам самим раніше, то такої вдачі може не бути наступного разу. До того ж, ви підтримуєте "квиткових спекулянтів" у той час, як хтось, кому насправді потрібно і хто не здатен переплачувати втридорога, лишається шансів купити квиток.
    Розуміючи високий попит, ми свідомо надаємо все більше – рекордну кількість! – опцій міжнародного сполучення, які зібрані ось тут UZ-VEZEMO.UZ.GOV.UA.
    вже зараз радимо для придбання міжнародних квитків встановлювати застосунок Укрзалізниці: анонсуємо нові «анти-перекуп» можливості вже найближчим часом!
    если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith

Типово

Про звонки голосом для меня вообще всегда была серая зона нужности этого. Какой то оператор на той стороне может отвечать по сути что угодно, что доказуемо только в критических службах (где звонки записываются) и на основании этого строить какие то выводы. А потом - ну нам же сказали по телефону.. ну ок, и что? Сколько я этого говна помню во времена "бронирования по телефону жилья в Крыму" - прям еще с тех времен телефон вызывает у меня тошнотворные ассоциации, в контексте интеграции звонков в дерево принятия решений.
    Востаннє редагував _pavel: 15.08.2023 о 12:15
    \nabla \cdot \mathbf {B} =0

Звідки Ви
    Тополь-2
    Дописів
    25 540

Типово

Цитата Допис від Цветочник... Переглянути допис
    Серйозно? Це точно ти? Я тобі не теорію написав, а власний досвід (в мене є дитина школяр, забув? й саме кілька днів тому були збори загальні шкільні) й раніше ще кілька людей тобі про те писали. Але ж тобі ближче те що друзі кажуть, як воно тут є ... Капець, що з людьми коїться ...
    Вот именно, а я тебе что написал?

Дописів
    65 836

Типово

а вообще вот
    Піковий сезон літніх перевезень триває, тож дбаємо, щоб у вільний продаж поступало максимум квитків, а пасажири не ставали жертвами квиткових шахраїв. Тож як працюють шахраї і що з цим робити.
    Схема 1: "Перекупник" купує квиток заздалегідь, щойно відкриваються продажі. Оформлює квиток на своє (або на будь-яке вигадане) ім'я і в такому вигляді продає його пасажиру. У такому випадку ми не пускаємо на борт, адже ім'я у квитку не співпадатиме з іменем у паспорті. На жаль, такі випадки не рідкість. Зловмисники обіцяють пасажирам, що в них не виникне проблем, але по факту ті лишаються не на борту, а "за бортом" на пероні, а телефони "продавців" уже не відповідають.
    Схема 2: "Перекупник" купує квиток заздалегідь, щойно відкриваються продажі. Оформлює квиток на своє (або на будь-яке вигадане) ім'я, а отримавши замовлення – у графічному редакторі змінює прізвище на квитку на реальне ім'я замовника. Самі пасажири, отримуючи такі квитки в електронній формі, навряд чи відрізняють їх від справжніх. Такі випадки – це тест на уважність та професійність наших провідників: сканування квитка або звірка зі списком пасажирів миттєво демонструє нашим поїзним бригадам справжнє ім'я на квитку, а звірка з документами пасажира примушує не допустити його до посадки. Такі випадки виявляємо часто-густо, тож не ставайте жертвами шахраїв!
    Схема 3: "Перекупники" о 08:00 у перший день відкриття продажів (а більшість квитків у нас продаються за 20 діб до відправки поїзда) намагаються атакувати ботами наші системи і за допомогою скриптів швидше за чесних користувачів викуповують квитки. Такі облікові записи ми постійно блокуємо, але й махінатори на стоять на місці, вигадують нові алгоритми. Якщо «перекупники» вже мають замовника, то оформлюють квиток одразу на його прізвище. Якщо ж ні – то при отриманні замовлення здають квиток, взятий раніше на довільне ім'я, і тут же викуповують на потрібне ім'я. Найближчим часом впроваджуємо кілька нововведень у застосунку, щоб покінчити з такою винахідливістю. Закликаємо і пасажирів не підтримувати таких "горе-підприємців" своїми замовленнями. Замовляючи квиток у "перекупників" ви ж самі створюєте ажіотажний попит, стимулюєте налаштування ботів, через які звичайні пасажири мають труднощі з купівлею квитків.
    Схема 4: "Перекупники" моніторять повернення квитків іншими пасажирами, після чого намагаються одразу їх викупити. Нагадаємо: повернення варшавських квитків у вільний продаж здійснюється за 2 доби до відправки з 08:00. Ці квитки доступні всім і зовсім немає необхідності переплачувати "горе-підприємцям".
    Висновок: довіряючи купівлю квитків для своєї подорожі "перекупникам", ви ризикуєте залишитися без подорожі взагалі, адже перевірку посадкових документів ми постійно посилюємо. Якщо повезло вашим знайомим або вам самим раніше, то такої вдачі може не бути наступного разу. До того ж, ви підтримуєте "квиткових спекулянтів" у той час, як хтось, кому насправді потрібно і хто не здатен переплачувати втридорога, лишається шансів купити квиток.
    Розуміючи високий попит, ми свідомо надаємо все більше – рекордну кількість! – опцій міжнародного сполучення, які зібрані ось тут UZ-VEZEMO.UZ.GOV.UA.
    вже зараз радимо для придбання міжнародних квитків встановлювати застосунок Укрзалізниці: анонсуємо нові «анти-перекуп» можливості вже найближчим часом!
    Ну 4 способ не такое уж шахрайство. Человек делает работу за вас, делает её лучше чем вы, потому что шарит в отличии от покупателя, который редко занимается покупкой билетов. И за это получает свою денежку, не такую уж большую.

Дописів
    65 836

Типово

Иногда я заплатили бы лишние 200 грн за то, чтобы кто-то сидел в 8 утра в выходной, чем самой делать это нервно из-за того что сайт постоянно ложится)))
    1,5 шаурмы

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    60 961

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    Иногда я заплатили бы лишние 200 грн за то, чтобы кто-то сидел в 8 утра в выходной, чем самой делать это нервно из-за того что сайт постоянно ложится)))
    1,5 шаурмы
    Воот! А не было бы онлайн продаж, спокойно поехали на вокзал и купили билеты отстояв очередь )

Дописів
    9 796

Типово

а вообще вот
    схема 1 и 2 откровенный трэш - обман не продавца, а покупателя. Не уверен, что это сильно распространено.
    Схема 3б (купити на фамілію, а коли з'являються замовники, повернути і одразу купити) нежизненна в подавляющем большинстве случаев, так как освобождение мест в системе идёт в случайное время после продажи, у тебя нет гарантии, что если ты возвращаешь билет, то у тебя получится его купить.
    Схема 4 - нормальный постоянный мониторинг билетов на нужный тебе поезд - её ведут и помогалы, и просто покупатели, поэтому шансов, что у тебя получится лучше других, не так много. Непонятно, почему люди, помогающие с отловом билетов называются "перекупщиками"

То есть откровенно рабочая только схема 3а, о которой я и пишу

Вот примерно то же пишет человек, который, вроде как, помогает или близок к помогалам
    https://forum.gorod.dp.ua/showthread...1#post38740370

+ показательные 2 поста дальше
    https://forum.gorod.dp.ua/showthread...1#post38745214
    https://forum.gorod.dp.ua/showthread...1#post38745402

Дописів
    65 836

Типово

Хотя удивлена, думала за последний год большинство выучили алгоритмы и научились самостоятельно покупать.
    Хотя если это не в 8 утра за 20 дней, а на более близкое время, сидеть мониторить кто там когда сдаст и успеть купить - тоже квест. Есть ещё варианты успел положить в корзину, но не успел нажать оплатить. Или совсем треш, когда положил, нажал оплатить, у тебя есть минимум 14 минут на это и тут по тех причинам у тебя перезагрузилась страница или вообще девайс. Заходишь в кабинет, а там уже в корзине ничего нету, хотя время ещё не вышло.

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від RaS Переглянути допис
    Воот! А не было бы онлайн продаж, спокойно поехали на вокзал и купили билеты отстояв очередь )
    Меня и так не устраивает. Хочу онлайн))

Сторінка 1284 з 2307 ПершаПерша ... 284784118412341274127512761277127812791280128112821283128412851286128712881289129012911292129312941334138417842284 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті