Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Странік, ви звісно можете дуркувати, як рашисти, що я не я і коняка не моя, але фактично, і світ це визнає, там все рашистське. Вже і керівники стало членами правлячої партії раісі.
І коли ви раз за разом дуркуєте зі своїм : Аде? Адокажіть?, - це говорить про те, що ви або реально дурень, або брешете в очі, ну як будь який рашист.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Я не придуриваюсь. Вы меня сами просили о "тренинге". Ну так и работайте в полную силу, не расслабляйтесь. Тренинг, так тренинг. А не поле с ромашками....
Ещё раз: КТО и КОГДА на международном уровне признал "вооружённые формирования ОРДЛО" ИНОСТРАННЫМИ? В какой резолюции ООН это записано?
В цьому і увесь «фокус» раши. Щоб лугандон нібито став знову українським, але там все одне будуть російські війська і вони обиратимуть хто буде їх представником.
Будь-яка імперія – це зло.
Залишаю за собою повне моральне право не відповідати на відверто тупі та провокаційні питання.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks