| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
були у суботу. нічого такого страшного не бачили... спека. тіні нема. лавок нема. туалету теж не побачили. людям нема де діться то й лягають на газон. ніхто не гоняв... якщо в тебе нема яхти - що там робити?
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
що там при вході написано? що це спортивно-етнографічний комплекс, чи що?
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Люди, расскажите пожалуйста.Все время проезжаем и нет времени остановиться посмотреть, смотрим много машин и людей там.Что там такого есть интересного?Кто был, расскажите.Спасибо.
Ортопедич.МАТРАСЫ СОНЛАЙН(поставки прямые с завода,Киев )Бесклеевая технология. + продукция из натур.льна.
сторінку відмотати
з 26.01.2012 живу новим життям...
Дорожки на входе так и не доделали. Наверное уже и не доделают. Всё растопчут, будет срач как на косе![]()
та ніхто там вже нічого не робитиме. подивись останню фотку. хоча б на оті шпичаки понатягували пляшки з під пепсі бо точно хтось головою упоротий після вилазки на природу напориться
там еще ведутся работы, я думаю как закончат, все закроют
Может название темы сменить на что-то более нейтральное?![]()
ну можна в слові "отхватил" прибрати "т")))
Просто те люди, кто там побывал, в основном позитивно относятся к этому объекту.
И это ж построили и открыли только небольшую часть.
Если вход оставят открытым, то довольных будет на порядки больше, чем недовольных.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks