Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1123 з 2284 ПершаПерша ... 123623102310731113111411151116111711181119112011211122112311241125112611271128112911301131113211331173122316232123 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 45676, показано з 22 441 по 22 460.

Тема: Балаканина - 4

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 555

Типово

Щось мені підказує, що скоро в нас БУДУТЬ ракети великої дальності. Але НЕ офіційно.

Борислав Береза

Spiegel цитирует спикера немецкого правительства Штеффена Хебештрайта:

- Украина имеет гарантированное право на самооборону согласно статье 51 Устава ООН... Украина не обязана ограничивать усилия обороны своей собственной территорией.

Это не случайное заявление. Наоборот, такие слова говорят о том, что когда мы зайдём на территорию РФ, чтобы вынужденно сделать демилитаризованную зону в 200 км и обезопасить приграничных территорию Украины, то это не будет осуждаться. А заходить придётся, если мы не получим гарантии безопасности. Но кто из даст, кроме ЗСУ?Раньше я слышал подобные заявления от западных политиков исключительно в личном общении. Теперь это озвучено публично.
    «Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 555

Типово

Рашистській гниді прилетіла карма у відповідь на її "Маріупаль ачістілся".

https://t.me/a_shtirlitz/23164
    «Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)

Дописів
    65 836

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Угу, "розвідувальні" апарати, які несуть 50 кг вибухівки. Вже скільки біди вони принесли, а виявляється, дехто про це навіть не чув.

Схоже, ось і знайшовся автор ствердження, що "Шахеди" начебто не становлять для нас загрози, яке бабця МЕНІ приписала, брехло рашистське.

Смачного!
    Мені все одно чим вони нас вбивають, я не можу нічого вдіяти, а просто бути в курсі - я не маю на це часу. Моє діло задонатити гарним козакам, а вони розберуться.
    Мені взагалі дивно звідки стільки того часу у людей, які тут сутками, коли кожному зараз є що робити.
    Я навіть не читаю що відбувається у містах, окрім де живу та беспосередньо у Дніпрі в момент атаки. І цікавить зовсім не чим нанесли, а чи не постраждали люди. І у подальшому не збираюсь гаяти час на таке, це моє свідоме рішення задля збереження здорового глузду.
    Зараз виникла зацікавленість ситуативно, щоб не турбувати чоловіка, спитала тут, добра людина відповіла. Чого Ви, як перелякана курка, розкудахталися, всунувши свого носа у чужий діалог.... хоча то вже всім відомо, справді що це я))

Дописів
    65 836

Типово

Одкровенням стало сьогодні подивитися Карася, про ФСБ-них попів, як людині далекій від цієї теми. А саме те що в нашій країні давно про це все відомо і ніхто нічого не робив і не робить.

Дописів
    7 890

Типово

Цитата Допис від after midnight Переглянути допис
    ps. тут ниють про пам'ятники. це при тому, що їх лише прибирають з очей, а не знищують взагалі.
    C Петровским-Лениным тоже так говорили.

Дописів
    7 890

Типово

.del

Дописів
    7 890

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Донецкую чуть раньше видела. Прям соплями изошла " мы не привыкли", говорит... Тоже хотелось спросить как это они за 8 лет и не привыкли
    О, а ссылку можно?

Дописів
    7 890

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    Слухайте, а для чого ці шахіди? Їх всіх швиденько збивають, вони за цей час встигають отримати так багато інформації?
    І завжди вночі
    Пока не приспособились, они были довольно эффективными. Да и сейчас, на неподготовленном направлении.

Днем сбить их легче

Дописів
    24 480

Типово

скользко...заговор природы против бургомистра

Дописів
    83 940

Типово

.
    Востаннє редагував Мафальда: 08.12.2022 о 09:08
    Не по нраву кулебяки расстегаи надысь извольте отродясь и москвошвея ваша зело изрядно в пятнах фээсбэшной мамалыги

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    9 759

Типово

По вчорашньому обговоренню. Подиву гідне, але досі є люди, які юзають один з найтупіших "шедеврів" комуняцької пропаганди початку 90-х. Що, мовляв, незалежна влада мала б знести все, побудоване "ненависними комуністами", і тому подібне. А, і тема пам'ятників сюди ж.

Притому, що самі більшовики прекрасно почувались не на задвірках, а чомусь в Смольному, Зімнєму, кремлівських палатах, не зносили житловий фонд проклятого царизму і т.ін. Та і знесення пам'ятників попередників було для них першочерговою задачею, навіть в умовах громадянської війни і розрухи. Як і для сьогоднішніх окупантів. Чомусь ці загальновідомі факти не змушують бодай замислитись; а жаль.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 555

Типово

Цитата Допис від альтер эго Переглянути допис
    Я навіть не читаю що відбувається у містах, окрім де живу та беспосередньо у Дніпрі в момент атаки.
    Та й не треба спеціально цікавитися чи щось окремо читати. Про це з кожної праски несеться вже не перший місяць - я не знаю, ЯК можна було не почути бодай пару разів.
    Чого Ви, як перелякана курка, розкудахталися
    Та ні, курка на цьому форумі не я, а інша, - Ви мене з нею переплутали.
    всунувши свого носа у чужий діалог
    А в якому це пункті правил форуму ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ влазити в чужі діалоги? Можна цитату? Ви, мабуть, забули, що це ПУБЛІЧНИЙ ресурс, а на будь-якому публічному ресурсі БУДЬ-ХТО із зареєстрованих дописувачів МАЄ право відповідати у БУДЬ-ЯКІЙ темі і БУДЬ-КОМУ з дописувачів, навіть якщо він/вона/вони не до нього зверталися.
    Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    Чомусь ці загальновідомі факти не змушують бодай замислитись; а жаль.
    Просто цікаво: якби умовний Вася Пупкін вбив бодай одного родича когось з прихильників гасла "памятнікі нада сахранять!" і спалив його дачу, - цей прихильник ПРОДОВЖУВАВ би тримати його портрет на тумбочці біля ліжка?

Дописів
    24 480

Типово

вполне себе нормальное решение

Відповідне рішення 7 грудня прийняла комісія Сейму з оборони, внутрішніх справ та запобігання корупції Латвії. Під час засідання важливі дискусії стосувалися пропозиції Міністерства культури встановити, що громадяни України, які почали трудові правовідносини в Латвії, зобов'язані з 1 січня 2024 року відвідувати заняття з латиської мови. Наразі закон про підтримку українських громадян такої вимоги не передбачає. (с)

https://espreso.tv/ukrainski-bizhent...i-latisku-movu

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

яка цікава гра букв і щось вона нагадує.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 978

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 401

Типово

Назва:  IMG_7063.JPG
Переглядів: 180

Розмір:  93,5 КБ

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

Глава оборонного комітету Бундестагу Марі-Агнес Штрак-Циммерман підтвердила, що США підтримають передачу Німеччиною Україні танків Leopard 2.

"Наші партнери очікують, що Німеччина виконає свої зобов’язання. Ми не повинні залишати Україну. Вам потрібні танки", – написала вона

https://www.eurointegration.com.ua/n.../12/8/7152107/
    невже щось вже зрушиться з мертвої точки.
    дадуть німці першими сучасні танки, там і інші підтягнуться...

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

"руський мір" в Африці.

У ЦАР терористи ПВК "Вагнера" займаються пограбуваннями, змушують шахтарів, копачів та колекціонерів віддавати їм алмази безкоштовно. У разі непокори до мирних жителів застосовуються тортури.
    Є свідчення про громадські страти.

https://www.washingtonpost.com/world...rica-diamonds/

Дописів
    5 815

Типово

Цитата Допис від 1234A Переглянути допис
    вполне себе нормальное решение

Відповідне рішення 7 грудня прийняла комісія Сейму з оборони, внутрішніх справ та запобігання корупції Латвії. Під час засідання важливі дискусії стосувалися пропозиції Міністерства культури встановити, що громадяни України, які почали трудові правовідносини в Латвії, зобов'язані з 1 січня 2024 року відвідувати заняття з латиської мови. Наразі закон про підтримку українських громадян такої вимоги не передбачає. (с)

https://espreso.tv/ukrainski-bizhent...i-latisku-movu
    Діскусія зовсім не означає, прийняте рішення. Тим більш як можно зобов'язати вчити латиську, чи будь яку ще мову людину, яка отримала тимчасовий прихисток?! Тим більш, на кваліфіковану, або роботу де є потреба в володінні державной мовой цієї країни, просто не візьмуть.
    "Даже в тех случаях, когда нам не до шуток, нас угнетает не неприятность сама по себе, а то, как мы её воспринимаем"

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 589

Типово

Цитата Допис від Йоран Переглянути допис
    По вчорашньому обговоренню. Подиву гідне, але досі є люди, які юзають один з найтупіших "шедеврів" комуняцької пропаганди початку 90-х. Що, мовляв, незалежна влада мала б знести все, побудоване "ненависними комуністами", і тому подібне. А, і тема пам'ятників сюди ж.

Притому, що самі більшовики прекрасно почувались не на задвірках, а чомусь в Смольному, Зімнєму, кремлівських палатах, не зносили житловий фонд проклятого царизму і т.ін. Та і знесення пам'ятників попередників було для них першочерговою задачею, навіть в умовах громадянської війни і розрухи. Як і для сьогоднішніх окупантів. Чомусь ці загальновідомі факти не змушують бодай замислитись; а жаль.
    что и требовалось доказать - антисовки, это просто перекрашенные совки, а крайне правые, настолько же йобнутые как и крайне левые
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Сторінка 1123 з 2284 ПершаПерша ... 123623102310731113111411151116111711181119112011211122112311241125112611271128112911301131113211331173122316232123 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті