Эта уже торговля на крови или дали будє?
За попередніми оцінками діяльність Гринкевичів призвела до збитків бюджету на 1 200 000 000 грн та зриву постачання — повідомляє ДБР
(С)
|
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Эта уже торговля на крови или дали будє?
За попередніми оцінками діяльність Гринкевичів призвела до збитків бюджету на 1 200 000 000 грн та зриву постачання — повідомляє ДБР
(С)
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Теперь официально - отмучалася (с)
Кабінет міністрів 11 січня офіційно відкликав свій законопроєкт про мобілізацію. У картці законопроєкту вказано, що він знятий з розгляду
(С)
Копеечка к копеечке (с) ))
... или нассливают
Світовий банк виділив для України майже $1 млрд на відновлення приватного сектора
(С)
Залужний на "погоджувальній раді" - "Та пішли ви !". І вони пішли ... Законопроект повертається в Кабінет міністрів в руки Шмигаля, якого вже дві державні служби звинувачують у корупції.
(С)
Обізвавши усіх колег по партії слабаками і такими що "встромляють ніж у спину" , а Завітневича "зрадником" , пообіцявши підтримувати всі ініціативи Зеленського , напророкувавши парламенту "Вважаю, що без радикальних змін існування парламенту буде тоталітарним хворобливим згасанням", Безугла написала заяву про вихід з партії і фракції. В фейсбучному опусі Безуглої є прекрасна фраза яка з головою видає чим насправді являється "партія Слуга Народу" - "... Знімаю з себе зобов’язання мовчати. ". Це не просто слова. Наявність обумовленого обов'язоку мовчання, т.з. "омерта" - класична ознака мафіозних структур в усьому світі. Наявність такого зобов'язання для своїх членів в т.з. "партії Слуга народ" чітко вказує до причетність її до структур організованої злочинності.
(С)
Вы почему то слова воспринимаете как дела. Это настораживает ))
Во первых - Безумная на сейчас де-факто ниоткуда не вышла.
Во вторых - Безумная на сейчас де-факто зам руководителя фракции.
В третьих - руководство страны вчера через своего прокси Стефанчука ясно всем показало - куй вам а не Безумная.
А то что эта местами женщина теперь закусив удила глумится над своими коллегами слугами - ну....женчина она же местами...што с нее взять ))
Традиционная утренняя рубрика - нассливают
Британия дает 2.5 (3.2 баксов) лярда фунтов военной помощи
Бгггг
Сьогодні що, свято державних ідіотів ?
Грошова маса в Україні зросла за рік майже на 600 мільярдів, – Нацбанк
А хто їх друкував ?
(с)
С - стабильность.
Наши славные энергетики! (с)
Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомили про викриття схеми заволодіння електричною енергією, пов’язаної із бізнесменом Ігорем Коломойським, який перебуває під вартою, ТОВ “Юнайтед Енерджі”. Компанія перепродала закуплену у ПрАТ “НЕК “Укренерго” електроенергію, однак сама за отримані потужності не заплатила. Йдеться про збитки на понад 716 млн грн.
Так, за даними розслідування, у березні 2022 року ТОВ “Юнайтед Енерджі”, яке з 2019 року здійснювало діяльність на ринку електричної енергії, як один із найбільших трейдерів, фактично припинило розраховуватися за отриману електроенергію від “Укренерго” й одночасно перестало її закуповувати на інших сегментах в різних учасників ринку.
“Раптово сформований” дефіцит електроенергії у вигляді негативного н****ансу потрібно було компенсувати вже коштом відбирання значно дорожчої електричної енергії в “Укренерго”.
Так, компанія закупила в НЕК електричну енергію на суму понад 716 млн грн, і хоча вона уже мала заборгованість перед постачальником, однак керівник відповідного департаменту “Укренерго” не зупинив продаж. При цьому гарантом оплати виступив один із комерційних банків, а рішення про видачу гарантії голова правління прийняла одноосібно і з порушенням процедури.
Далі електроенергію продали реальним учасникам ринку, а отримані кошти вивели на рахунки підконтрольної закордонної компанії. Гроші за поставлену електроенергію “Укренерго” так і не одержало, а коли ж звернулось до банку – гаранта з вимогою про погашення заборгованості, отримало відмову.
Наразі про підозру повідомили чотирьом особам:
організаторові схеми – ч. 5 ст. 191 та ч. 3 ст. 209 КК України;
директорові департаменту ПрАТ «НЕК “Укренерго” – ч. 2 ст. 364 КК України;
голові правління комерційного банку – ч. 2 ст. 364-1 КК України;
директорові приватної компанії – ч. 5 ст. 191 та ч. 3 ст. 209 КК України.
Також накладено арешт на кошти у сумі понад 700 млн грн на рахунках залучених до схеми компаній.
(С)
Шо он несёт...
Зеленский.
Не имея финансовой помощи Запада Украина не сможет платить пенсии. А без пенсии старые люди просто умрут
(С)
В новій версії закона хочуть позбавити депутатів відсрочки від служби
Спробую пояснити:
- Видалити з сесійної зали, хто заважає... Тепер гострими будуть лише жінки
- Залякати, щоб голосували "правильно" --- або голосуй, як сказали, або голосуватимемо в Авдіївці. Всі рішення від Банкової проходитимуть
- Через відсутність кворуму -- одні втекли, одні на фронті, одні захворіли -- парламент зникне геть...
Це вкрай небезпечна ідея!
(с)
ЗЫ Это тупо диктатура.
Г - Гуфи
Зеленский пообіцяв імовірному кандидату у президенти США Десантісу допомогти фінансово, коли той вийде на пенсію (с)
Он же днем ранее
Не имея финансовой помощи Запада Украина не сможет платить пенсии. А без пенсии старые люди просто умрут (с)
Компания-поставщик электроэнергии Yasno не будет отключать свет всем потребителям из-за долгов. Об этом заявил гендиректор Yasno Сергей Коваленко в своем Facebook. По крайней мере, клиенты компании в Киеве и в Днепропетровской области могут бить в этом уверены. "Как будут отключать поставщики и операторы системы распределения на остальной территории Украины - лучше уточнить у них. Мы не будем отключать всех подряд. У нас есть четкие критерии и по сумме, и по "возрасту" задолженности. Сейчас таких кандидатов на отключение более 70 тыс.. в Киеве и Днепропетровской области и их общий долг составляет более 600 млн грн", - пояснил Коваленко. В Yasno отмечают: отключение не будет одномоментно всем и внезапно. "Мы ежемесячно извещаем клиентов о состоянии счета, все знают, есть ли у них долг или нет. Когда же мы будем подавать на отключение, то владелец жилья получит бумажное предупреждение за 10 дней до отключения, еще за 5 дней – уведомление от ОСР. Если вы не живете в квартире – уточните свои показания, передавайте их корректно и ежемесячно, тогда долга не будет”, – отметил руководитель Yasno.
(C)
Пираты Красного моря. Кто такие хуситы — единственная группировка, по-настоящему поддержавшая ХАМАС
Вопросы какие то странные. ...
Європейська правда
Спецпредставниця США підняла у Києві питання призначення голови Рахункової палати всупереч G7
Спеціальна представниця Сполучених Штатів з питань відбудови України Пенні Пріцкер обговорила з представниками української влади сумнівне призначення очільниці Рахункової палати.
Про це вона заявила під час візиту до України, відповідаючи на запитання "Європейської правди".
"Ми говорили (на офіційних зустрічах) про Рахункову палату", – заявила спецпредставниця США.
Як відомо, Верховна Рада 10 січня призначила головою Рахункової палати Ольгу Піщанську, не чекаючи на завершення реформи цього органу і всупереч численним попередженням США та інших членів G7, що дозволило уникнути перевірок цієї кандидатури.
(С)
Різниця між Свинарчуками і Гринкевичами.
Перші крали у російській армії.
Другі у української.
(С)
"Что касается помощи Вашингтона: я смотрю на это с большим позитивом, чем это было в декабре. Думаю, что мы также додавим до результата", - заявил он на пресс-конференции с премьером Великобритании в Киеве в пятницу. https://interfax.com.ua/news/general/960184-amp.html
Именно “додавим” и будет помощь от США. Какие же есть аргументы у украинской стороны чтобы “додавить” и вот она помощь на 61 млрд. Может компромат на сынка Байдена – бизнесмена и наркомана с большим стажем? Об этом мы не узнаем и вряд ли нам скажут. Но за развитием ситуации будем наблюдать. Особенно за действиями украинской прокуратуры в деле сына президента. Но это дело такое деликатное и не всегда публичное.
А мы на форуме можем порассуждать о причинах задержки нам помощи от США.
С одной стороны и республиканцы и демократы в большинстве своем выступают за помощь Украине. Но выделение помощи не есть задача срочная, не терпящая промедления. Гораздо важнее для республиканцев победить на президентских выборах в этом году.
И мне думается, что вопрос привязки республиканцами помощи Украине к вопросу иммиграционной политике во многом ...придуман с целью оказать давление на....Украину. Дайте нам компромат на сына Байдена и будет вам помощь – надо читать между строк законопроекта о помощи...
В игноре: Alex_I, Дейнерис, Krema, Bambam, VitЁk, el_bregg, Glavriba, Антуриум
Дубль
В игноре: Alex_I, Дейнерис, Krema, Bambam, VitЁk, el_bregg, Glavriba, Антуриум
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks