Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 11 з 15 ПершаПерша ... 23456789101112131415 ОстанняОстання
Всього знайдено 281, показано з 201 по 220.

Тема: История нашего народа

Дописів
    24

Типово

Етнічеські руські це только Варягі. В політіческом смісле руські (русь) -все шо Варягі подчінілі собі. Фіно-угорські племена -руські, словянькі -руські теж. Просто потому шо так назвалі Варягі.

Общім для молодого государства Русь Варяги вибрали наш місцевий язик полян. Так каже стара добра ПВЛ:
    "... из тех же славян — и мы, русь … А славянский язык и русский один, от варягов ведь прозвались русью, а прежде были славяне; хоть и полянами назывались, но речь была славянской."

Нєправільно казати «фіно-угри та современна РФ не мають відношення до нас і до Русі». Мають самоє прямоє. «Фіно-угорські племена не руські». Руські такі ж як словяни. «Кацапи/хахли укралі нашу Русь». Русь обща.

Звідки Ви
    из далека, мыгранты мы :)
    Дописів
    6 561

Типово

Дерсу от Аборигена наверно рад, Талпаепі

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    38 985

Типово

Цитата Допис від Хастл Переглянути допис
    это "флаг села"?
    вопрос не был связан, что изображено, вопрос связан с- что за сущность "флаг села" и давно ли она появилась. реально интересно
    Я не знаю такого понятия как "флаг села". Флаги были у сотен и полков, даже у полковников - так флаг харьковсого полковника Івана Сірко быд черно-желтым.
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Дописів
    24

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    И язык Киевской Руси ближе к украинскому, чем к другим славянским языкам - это не я сказал, а кто-то из имперских историков.
    Це наш мєстний езиг полян. Древнеруське слово "прапор" і так далі. Це сказалі в ПВЛ.

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    38 985

Типово

Цитата Допис від psvpsv Переглянути допис
    Дерсу от Аборигена наверно рад, Талпаепі
    напоминает тявканье мелкой шавки из подворотни - бессмысленно и громко.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Vedma Переглянути допис
    Я историю считаю наукой только в том виде, в котором ей занимаются историки, а не пропагандоны. При этом, существует в исторической науке куча точек зрения на одно и тоже событие. При этом они опираються на кучу вспомогательных наук, как то :археология, этнография, палеография, генетика и пр.
    А подивимося детальніше на етнографію, то зразу постає повна відсутність усної російської народної творчості і навпаки, усна українська народна творчість багатюща і її коріння простирається набагато довше за утворення так званої російської імперії у 1721 році.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    38 985

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    А подивимося детальніше на етнографію, то зразу постає повна відсутність усної російської народної творчості і навпаки, усна українська народна творчість багатюща і її коріння простирається набагато довше за утворення так званої російської імперії у 1721 році.
    Існує, існує російський середньовічний фольклор - це творчість скоморохів. Тексти збереглися, але не публікуються, бо це суцільне матюччя - так писали в радянські часи.

Дописів
    24

Типово

Народи Велікоруси, Малоруси та Білоруси сформувалися пізже, десь к 18 вєку. А "Древнеруський народ" це прімерно як "амеріканський народ". Кого там только не було.
    Вот обща історія та асіміляція племьон - ето да.

Дописів
    6 031

Типово

Я не знаю такого понятия как "флаг села"...
    это вам к Caxar2011, она просветит...
    Может у того села и гимн есть (мексиканский)...

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 220

Типово

Наконец то я понял, что такое настоящие пикейные жилеты.... спасибо..
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від усе понад Переглянути допис
    Етнічеські руські це только Варягі. В політіческом смісле руські (русь) -все шо Варягі подчінілі собі. Фіно-угорські племена -руські, словянькі -руські теж. Просто потому шо так назвалі Варягі.

Общім для молодого государства Русь Варяги вибрали наш місцевий язик полян. Так каже стара добра ПВЛ:
    "... из тех же славян — и мы, русь … А славянский язык и русский один, от варягов ведь прозвались русью, а прежде были славяне; хоть и полянами назывались, но речь была славянской."

Нєправільно казати «фіно-угри та современна РФ не мають відношення до нас і до Русі». Мають самоє прямоє. «Фіно-угорські племена не руські». Руські такі ж як словяни. «Кацапи/хахли укралі нашу Русь». Русь обща.
    Русь не поділиш. Русь без Києва пусте місце, посміховисько для Росії у міжнародному значенні. Сьогодні махінації з історією нікого не здивуєш, занадто багато людей мають доступ до реальної історичної інформації.
    Рускіє не національность, а належність.

Почетный форумчанин Аватар для Vedma
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    106 639

Типово

Нащадок это не произошла от КР. Это одна из частей нашей истории. Одна из, на одной из территорий. И я думаю, что этот вопрос так и остался бы в ведении историков, если бы не имперские амбиции рашки.
    Бо плач не дав нікому ще свободи,
    А хто борець - той здобуває світ

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    38 985

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Наконец то я понял, что такое настоящие пикейные жилеты.... спасибо..
    И что - состоялся переворот в мировоззрении?

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    38 985

Типово

Русь не поділиш. Русь без Києва пусте місце, посміховисько для Росії у міжнародному значенні. Сьогодні махінації з історією нікого не здивуєш, занадто багато людей мають доступ до реальної історичної інформації.
    Так само як і без Новгорода, Полоцька, Галича. Русь займала територію від моря і до моря - і це теж факт. На протязі всієї історії держави об'єднувалися і дробилися і Русь не є винятком. Виникнення Московії теж вірогідно є наслідком роздроблення

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 220

Типово

И что - состоялся переворот в мировоззрении?
    Из за пикейных жилетов... я тебя умоляю.... просто еще один термин получил более четкие очертания...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    24

Типово

Поправочка: дрєвнєруські не національність а належність. Руській, український та білоруський народи сформувалися намного пізже.

Шодо національності- історична каша з місцевих полян, хазарів, фіно-угрів, варягів, турків, поляків, ординців, литовців. Хто з них ми?

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від усе понад Переглянути допис
    Поправочка: дрєвнєруські не національність а належність. Руській, український та білоруський народи сформувалися намного пізже.

Шодо національності- історична каша з місцевих полян, хазарів, фіно-угрів, варягів, турків, поляків, ординців, литовців. Хто з них ми?
    Товаріщ, треба бути трішки начитаним, бо руський є українець в історичному значенні.

Дописів
    4 393

Типово

Цитата Допис від Хастл Переглянути допис
    вряд ли тюрки назвали бы свое село Ордынцы.
    скорее всего, после распада орды сотня семей переселилась туда, где спокойней. с чем мирно и ассимилировались.
    а вот окрестное население, которое их приняло, вполне могло так и назвать село- "Ордынцы"

про "флаг села" мощно. хотелось бы подробней- с пруфиком.
    если это не коммерческий новодел какого-то местного Фоменко, ессно
    Вики так и пишет что основано после орды.
    По флагу в интернете инфы нет, кроме Вики и от сюда ещё https://zname.com.ua/flags/fus335.html
    Могу лишь предположить что это наследие. Селу в 500 чел. флаг вообще низачем.

Дописів
    24

Типово

Товаріщ, треба бути трішки начитанішим, бо руський є українець в історичному значенні.
    БРЕХНЯ́, і, жін., розм. (Академічний тлумачний словник української мови)

1. Те, що не відповідає правді; неправда. Брехнею світ пройдеш, та назад не вернешся (Українські народні казки, легенди.., 1957, 398 ); — Може, воно й брехня, а чого люди не накажуть, — почав знову Грицько (Панас Мирний, IV, 1955, 25); Він на брехню такий спритний, що цигана би обдурив (Лесь Мартович, Тв., 1954, 283); Брехня, шановний сер, Міраж. Ви гляньте в іншу призму, — Двадцятий вік не ваш, А наш, Вік щастя, комунізму (Сергій Воскрекасенко, З перцем!, 1957, 128 ); * У порівняннях. Вайнтроб також не цурається мужицької чарки. Він майстерно перехиляє її, і одразу ж кривляться його очі, уста і навіть кружалко борідки. — Пішла, мов брехня по селу, — задоволено погладив груди (Михайло Стельмах, I, 1962, 195).

Дописів
    4 393

Типово

Нет конечно - Украину придумал австрийский генштаб, вместе с литературой и фольклором, кобзарями и запорожскими казаками.
    И Киевская Русь никак не замешана в формировании украинской нации и государства...
    Этогенез - процесс многофакторный и Киевская Русь один из таких факторов. И язык Киевской Руси ближе к украинскому, чем к другим славянским языкам - это не я сказал, а кто-то из имперских историков.
    Та что вы все в эту Русь упёрлись. Русь это скандинавы - руги.
    Рыжие или русявые - русы. Светлые глаза, светлая кожа.

А украинцы чорнобровые черноокие.
    Молдаване и то ближе к украинцам чем русявые русы.

По языку тоже мимо. Украинский это и скандинавы и Иран даже Индия, ну тюрки - например * кабак * буряк* кишлак* чье слово?

Сторінка 11 з 15 ПершаПерша ... 23456789101112131415 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті