Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1025 з 1506 ПершаПерша ... 2552592597510151016101710181019102010211022102310241025102610271028102910301031103210331034103510751125 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 30110, показано з 20 481 по 20 500.

Тема: Борис Филатов

Автознаток года 2010 Аватар для VitЁk
    Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    55 818

Типово

Они об этом не думают. Продолжают играться в мстителей.
    Мусора сливают инфу а дауны ее обнародуют.
    И всем похер... По нормальному пара-тройка уже нары должна осваивать а еще пяток лишиться своих должностей.
    "...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
    Перевозка всякой всякости ГАЗелью

Дописів
    6 637

Типово

Цитата Допис від kot1066 Переглянути допис
    А что будет, когда ваышеупомянутые жлобы вывалят данные Abyss ?? или просто выловят......
    Вот это все IMHO противозаконно. Нельзя выкладывать никакие личные данные вот так просто. Но !!! Вот этих уродов, которые кабели режут, тоже нельзя принимать просто по статье "кража". Они должны отвечать за похищение путем демонтажа кабельных линий связи. А это совсем другой и очень не гуманный прайс, особенно, если кто-нибудь скорую вызвать не смог и помер, например.

Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    55 818

Типово

188 отменили. Да и санкция по 185 таки больше.

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 589

Типово

Цитата Допис від VitЁk Переглянути допис
    Они об этом не думают. Продолжают играться в мстителей.
    Мусора сливают инфу а дауны ее обнародуют.
    И всем похер... По нормальному пара-тройка уже нары должна осваивать а еще пяток лишиться своих должностей.
    самое интересное, что по итогу кабедьщики получат в худшем случае условняк, в лучшем админку (ну закинут 10-20 тгрн ментам) и все)
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    самое интересное, что по итогу кабедьщики получат в худшем случае условняк, в лучшем админку (ну закинут 10-20 тгрн ментам) и все)
    зато народ доволен
    не спит мэр
    работает!
    та вон еще какой-то маршрутчик, кажется, пострадал
    двойная выгода. у него поди спинтер дымит гг
    проблема кнедликов со сливами

Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    55 818

Типово

В любой "законной" стране подобное привело б не только к ответственности(материальной, административной и уголовной) разгласивших но и к снятию обвинений с воров. Несоблюдение процедуры - вещь сурьезная. у нас к сожалению не работающая.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 220

Типово

Абысс а ты осознаешь, что ты преступник? Лично ты. Не Филатов, не менты, а лично ты....
    ЗЫ я даже не буду пытаться спросить понимаешь ли ты, что вот эти все публикации личных данных в паблик проблему воровства не решают. А вот борцов с этими "ворами" ставят на одну ступень с тем ворами.
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Та я вже сам ХЗ:))
    Дописів
    29 790

Типово

Взагалі не бачу проблеми. Якщо людина йде 'за межу', то повинна очікувати на таке ж відношення до себе з боку суспільства
    з 26.01.2012 живу новим життям...

Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    55 818

Типово

Та можно как "в турции в бочку с дерьмом"(с)
    Но мы ж декларируем другие ценности?

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 220

Типово

Цитата Допис від NortonCommander Переглянути допис
    Взагалі не бачу проблеми. Якщо людина йде 'за межу', то повинна очікувати на таке ж відношення до себе з боку суспільства
    Та то не сустпільство. Суспільство то коли все за правилами. А те що ти написав то банда. Й те що ти не бачишь в тому проблеми то фігово.

Дописів
    24 778

Типово

Кокое суспильство, хде оно?

Да хоть мошонку себе прибей гвоздями к брусчатке на К.Маркса(где она ещё осталась) - всем похер
    ВИПИВ? ЗА КЕРМО!

Звідки Ви
    Дописів
    29 790

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Та то не сустпільство. Суспільство то коли все за правилами. А те що ти написав то банда. Й те що ти не бачишь в тому проблеми то фігово.
    Добре. Давай я тобі розжую. От ти наче ж доросла людина. Ти ж розумієш що в розетку не можна лізти голими руками. Бо буде що? Буде вава. Можливо навіть велика. Ти ж розумієш, що не можна вибігати на запорізьке шосе бо буде також вава.. розумієш? А якщо ні то чого я повинен за тебе піклуватись? Ти подивись на їх пики. Скрута примусила? Молода дівка. Дорослі мужики. 'та на тебе пахать і пахать надо' (с) от це і є як ти написав 'банда'. То я в рот ї6ав толерантність до таких 'людей' . А так да. Всіх поважаю ))

Дописів
    655

Типово

А потом из тюрем и лагерей выходя социально неадаптированные, озлобленные рецидивисты которые только и хотят что попасть обратно.

Дописів
    13 721

Типово

То нащо їх звідти випускати?
    Треба відразу йти назустріч хотєлкам.
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 220

Типово

Добре. Давай я тобі розжую. От ти наче ж доросла людина. Ти ж розумієш що в розетку не можна лізти голими руками. Бо буде що? Буде вава. Можливо навіть велика. Ти ж розумієш, що не можна вибігати на запорізьке шосе бо буде також вава.. розумієш? А якщо ні то чого я повинен за тебе піклуватись? Ти подивись на їх пики. Скрута примусила? Молода дівка. Дорослі мужики. 'та на тебе пахать і пахать надо' (с) от це і є як ти написав 'банда'. То я в рот ї6ав толерантність до таких 'людей' . А так да. Всіх поважаю ))
    А давай я тобі розжую. Ти ж розумієшь, що на кожне порушення закону в сустпілстві, це суспільство повинно реагувати саме по закону, який в цьому суспільстві прийнятий. А якщо той закон неспрацьовує, то прийняти новий. А якщо "суспільство" буде реагувати на порушення законку таким же порушенням закону, то то не суспілство. То банда.
    Так що не ображайся, коли до тебе прийдуть і викинуть з хати. А за твої возмущєнія тобі просто натовчуть пику. Ти сам таке підтримуєшь.

Дописів
    13 721

Типово

Цитата Допис від VitЁk Переглянути допис
    Та можно как "в турции в бочку с дерьмом"(с)
    Но мы ж декларируем другие ценности?
    Та що ми там "дєкларіруєм"?
    Он землю 10 школи вкрали й продали. То на тих рівнях можна?
    А тут -толерантність?
    Нє, тіки діжки з дєрьмом...
    "Только массовые расстрелы спасут родину"...
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    4 396

Типово

Помните во всех местных СМИ трубили о ремонте ул. Курчатова и изменении движения общественного транспорта?
    В конце июня в Днепре начинается капитальный ремонт одной из важных транспортных артерий города — улицы Курчатова. В связи с этим, движение по данной улице будет полностью перекрыто. Трамваи №11 и №15 перестанут ходить до площади Вокзальной в первых числах июля.
    http://nashemisto.dp.ua/2018/06/06/k...amvai-11-i-15/
    Игорь Маковцев сообщил, что ремонтные работы на улице Курчатова стартуют 2 июля...
    сегодня ехала работ не заметила.
    Договор подписан- бабки распилены, а ремонт , то такое , тем более по документации ул Курчатова уже ремонтировали в 2017 году)
    распоряжение - очередная филькина грамота)))
    Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  kurchatova.jpg
Переглядів: 56
Розмір:  69,4 КБ
ID:	2190358

Звідки Ви
    Дописів
    29 790

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    А давай я тобі розжую. Ти ж розумієшь, що на кожне порушення закону в сустпілстві, це суспільство повинно реагувати саме по закону, який в цьому суспільстві прийнятий. А якщо той закон неспрацьовує, то прийняти новий. А якщо "суспільство" буде реагувати на порушення законку таким же порушенням закону, то то не суспілство. То банда.
    Так що не ображайся, коли до тебе прийдуть і викинуть з хати. А за твої возмущєнія тобі просто натовчуть пику. Ти сам таке підтримуєшь.
    Ага. Циня ж наче там по закону також повинен був викликати поліцію

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 220

Типово

Ага. Циня ж наче там по закону також повинен був викликати поліцію
    ЗА що й отримав термін. Тому що НЕ ПО ЗАКОНУ.
    ЗІ а поясни мені тупому в чому сенс того порушення закону с оприлюднення особистих даних. Це злодії повинні зассущатися й перестати красти, чи то я як Циня повинен сам їх вбити й отримати свій термін. Й не факт що умовний.

Дописів
    14 559

Типово

Шурик, а кардшаринг - это по закону?
    "Саша, если кто-то будет собирать Путину на киллера по 50 гривень, так я дам за весь двор" (C) Одесские заметки

Сторінка 1025 з 1506 ПершаПерша ... 2552592597510151016101710181019102010211022102310241025102610271028102910301031103210331034103510751125 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті