Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
На санхранциско и кали сша не заканчивается, да и там такие зп разве шо у вновь прибывших. Из пары десятка знакомых семей через год-три никто меньше чем 20 баксов в час не получает. И это не айти сфера.но правда тех кого знаю я ехали туда не на пособии сидеть, а вкалывать.
Зы на 3 куе вполне реально хорошо жить даже в агломерации НЙ, если конечно не нужны лобстеры и новые лексусы.еда в сша стоит мало, бензин мало, шмотки вообще бесплатно,жилье и машины стоят мало. Это для тех кто умеет считать. Конечно 1000баксов аренда в Днепре это дохрена. Но в сша 1000баксов на жилье можно за неделю заработать, а в Днепре 3кгрн за неделю далеко не все зарабатывают, у многих это зп за месяц, а то и полтора. Учитесь видеть не сумму зп, а что за нее можно купить.
Дональд заробляв на видатних неграх, готових здохнути на рингу за гроші і славу, а оренда пише навіть про свою дочку, що вчитись вона буде тільки володіти язиком і як тільки оволодіє, то повезе той язик дойчам ))
Дойчі звісно найдуть застосування юному натхненню заробляти любою ціною, але як показує досвід, одружуються та розводять дітей з емігрантками європейці не часто... частіше використовують як іграшки для старих пердунів та збочинців.
Басні про "нармальна там люді устраіваютса" у дойчів, закінчилися ще десь у 90-х... (доречі, чому жінка повернулася у нашу "ніщєту"?)
з того часу я не чув про жодний випадок "нармальнага устройства" особливо що стосується жінок (писдьожа звісно багато, але в реальності - срамота)
От наприклад в Данію... ще можна було вдало пристроїти "язик" (й то десь до середини 2000-х)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks