Фохсі ніяк не заспокоїться))
Спакуха, філолог то дуже круто! І навіть можна сказати почесно))
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Фохсі ніяк не заспокоїться))
Спакуха, філолог то дуже круто! І навіть можна сказати почесно))
Востаннє редагував Long: 28.06.2021 о 22:39
Знайшов гарну іграшку для тебе))
https://play.google.com/store/apps/d...e.fastlikeafox
Лисичка дуже швидка))
Тож коли матимеш вільний час можеш поганяти)) чим ото строчити в інтернеті коменти.
...
Востаннє редагував Yasha: 28.06.2021 о 23:44
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
Це досить убого Яша))
Дівчатка знаходили в ньому можливість маніпулювання, яку він доречі сам і підтримував своїми дурними вчинками. Я тому і ганяю симулятор та щей проти живих людей що він поперше дозволяє мені скинути стресс і заспокоїтись, а подруге те що мене в ньому постійно збивають дозволяє незабувати що живі люди завжди небезпечні))
Фохсі користується тим що вона дійсно неймовірна і досить часто в пориві емоцій пише дурниці ігноруючи небезпеку)) Якщо Фохсі матиме динамічну іграшку яка дозволить їй заспокоїтись і стати уважною, то я думаю її стиль стане більш стриманим (а значить і більш привабливим як на мене).
Востаннє редагував Long: 29.06.2021 о 07:24
ну и глупый
жуть
Фркси играет в ЛОЛ(League of Legends) на серебре. Тебе туда и не влезть
Это нифига не успокаивает
это дает выброс адреналина
Просто смена действий после работы, для разгрузки мозга
а овцу тебе поддакивающую, ты во мне никогда не увидишь
для этого тебе надо полностью измениться и перестать быть Лонгом, а это никогда не произойдет
я уже молчу, про какую либо привлекательность для меня и мое желание каких то перемен в тебе
оставайся Лонгом, мне пофиг в этом плане
просто видна твоя глупость постоянно и все
а что там за здания перед которыми стоят копы?
мож что то охраняют?
А ты думал, ты один?, святая простота (c) Счастье Н.
Тому і видно що стиль гри інший...
Я дійсно косячу часто в стилі керування літаком, почувався придурком спочатку, неміг піднятися вище 10000 фунтів, або уникнути ракети. Але це проходить з часом)) почавши екпериментувати відкрив для себе багато нового. Приміром Сейбр якого я спочатку взагалі неміг пілотувати зараз мій улюблений літак. В рольових іграх атмосфера і можливості інші, від тебе вимагається лише нажати кнопку а як там герой когось порве то не твоя справа. Я тому і неграю в них)) це скушно... невидно характеру людини.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks