Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 1001 з 1455 ПершаПерша ... 50190195199199299399499599699799899910001001100210031004100510061007100810091010101110511101 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 29082, показано з 20 001 по 20 020.

Тема: Женщины спрашивают - мужчины отвечают. Мужчины спрашивают - женщины отвечают. Том 15

Дописів
    30 030

Типово

Цитата Допис від Lana172 Переглянути допис
    как же хорошо быть дзебилом. Можно просто пердеть в космос и думать, что ты играешь на флейте.

А я купила отдых, а моя дочь сказала, что Украина окулеле, ибо отдых, в курортный сезон в ЮКорее стоит также, но сервис и инфраструктура, мягко говоря получше, короче остров Чеджу-это вам не Кирилловка)))
    Какие же мы убогие(((((

Люди, а вы свои законные 2 га уже узаконили?
    Ланель, ты как в том старом анекдоте - издалека зашла. Земля не багАтит , а горбатит - на куй такое счастье, я лучше гараж приватизирую.)))
    Категоричность суждений - признак невежества.

Дописів
    8 158

Типово

Цитата Допис від Yasha Переглянути допис
    Таблетки принимай, дятел
    И будет тебе счастье
    130/60 это блеать пи3дец
    Я погуглив доречі і знайшов таблицю в якій 130 позначено як нормальний підвищений тиск...
    На іншій сторінці взагалі пишуть що 130/60 вважається нормальним якщо людина при цьому почувається добре.

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    53 312

Типово

Цитата Допис від Long Переглянути допис
    Я погуглив доречі і знайшов таблицю в якій 130 позначено як нормальний підвищений тиск...
    На іншій сторінці взагалі пишуть що 130/60 вважається нормальним якщо людина при цьому почувається добре.
    Я не пойму, вам шашечки или ехать))?
    Те вам нужно чтоб тут придумали подходящую вам псевдо-причину))), или вы правда хотите понять что с вами происходит? Понять и исправить.

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

.... якщо людина при цьому почувається добре.
    я не "гуглив" а вспомнил как участковый терапевт рассказывал что измерял одной давление так нижнее было 220, при этом поциэнтка "почувала себе добре", сосуды и сердце молчали, добре им или нет не говорили...
    «Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Дописів
    8 158

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Я не пойму, вам шашечки или ехать))?
    Те вам нужно чтоб тут придумали подходящую вам псевдо-причину))), или вы правда хотите понять что с вами происходит? Понять и исправить.
    Загалом суть вже описали))
    Тож якщо зможете порекомендуйте на що саме слід звернути увагу))

Дописів
    8 158

Типово

Цитата Допис від Elektrybałt Переглянути допис
    я не "гуглив" а вспомнил как участковый терапевт рассказывал что измерял одной давление так нижнее было 220, при этом поциэнтка "почувала себе добре", сосуды и сердце молчали, добре им или нет не говорили...
    Будь яка хвороба якщо описати її алгоритм образно схожа на простенький лабіринт з кількома виходами які ви зустрічали в дитячих книжках...
    Лікар завжди має опис того шляху який дозволяв до цього більшості його паціентів виходити з лабіринту. Я в свою чергу просто розслабляюся і приймаю той факт що раз є лабіринт, то я мушу його пройти, а як саме і в який виход то мене вже нецікавить.

Звідки Ви
    Оттуда.
    Дописів
    26 780

Типово

Как вариант -- кури траву )))
    Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC

Дописів
    8 158

Типово

... доречі можу пояснити раз така справа чому саме неслід повністю довіряти лікарю коли він пропонує вам лікування))
    Справа не в тому що лікарі пропонують вам щось неправильне, справа в тому що вони пропонують вам середньо статистичний варіан завжди. А тому завжди має бути місце для сумніву. Якщо ви відчуваєте що незгодні з лікарем в якомусь моменті, то дійте орієнтуючись на власні орієнтири, тому що лікар незнав чи подбали ви про той чи інший момент раніше.
    Приміром якщо лікар вилікує хворого раком, то перше що він зробить це поставить всіх інших лікарів перед фактом що він це зробив, і ознайомить їх з тим як він це зробив... І тим самим вб'є сотні або тисячі інших паціентів, яких будуть лікувати за його методикою)) Просто паціенти різні)) розумієте??! Вилікувавши одного зовсім не означало вилікувати всіх. Кожна людина мала власну історію...

Дописів
    8 158

Типово

Цитата Допис від Yasha Переглянути допис
    Как вариант -- кури траву )))
    Правильно сказав Яша))
    Проте це зовсім не обов'язково))

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    53 312

Типово

Загалом суть вже описали))
    Тож якщо зможете порекомендуйте на що саме слід звернути увагу))
    На сосуды. Для начала.

Звідки Ви
    Оттуда.
    Дописів
    26 780

Типово

Правильно сказав Яша))
    Проте це зовсім не обов'язково))
    Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC

Дописів
    2 030

Типово

Цитата Допис від Lana172 Переглянути допис
    как же хорошо быть дзебилом. Можно просто пердеть в космос и думать, что ты играешь на флейте.

А я купила отдых, а моя дочь сказала, что Украина окулеле, ибо отдых, в курортный сезон в ЮКорее стоит также, но сервис и инфраструктура, мягко говоря получше, короче остров Чеджу-это вам не Кирилловка)))
    Какие же мы убогие(((((

Люди, а вы свои законные 2 га уже узаконили?
    А на Бирючем можно?

Дописів
    35 739

Типово

Цитата Допис від INTER72 Переглянути допис
    Ланель, ты как в том старом анекдоте - издалека зашла. Земля не багАтит , а горбатит - на куй такое счастье, я лучше гараж приватизирую.)))
    Где ты и где горб?)))
    Я свой приватизированный еле продала, но продала, тьфу. Но про два законных га, ты зря так)))

Дописів
    67 607

Типово

Будь яка хвороба якщо описати її алгоритм образно схожа на простенький лабіринт з кількома виходами які ви зустрічали в дитячих книжках...
    Лікар завжди має опис того шляху який дозволяв до цього більшості його паціентів виходити з лабіринту. Я в свою чергу просто розсз є лабіринт, то я мушу його пройти, а як саме і в який виход то мене вже нецікавить.
    Вы уверены что из представленного лабиринта выход впринципе есть?))))

Ведь лабиринт, это всего лишь запутанная дорога, не факт что она ведёт вкудато и имеет выход ))))))

Злые построители мифического лабиринта так и делают - лабиринт без единого выхода)))))))

Вы уверены что у вас добрые???
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Дописів
    67 607

Типово

... доречі можу пояснити раз така справа чому саме неслід повністю довіряти лікарю коли він пропонує вам лікування))
    Справа не в тому що лікарі пропонують вам щось неправильне, справа в тому що вони пропонують вам середньо статистичний варіан завжди. А тому завжди має бути місце для сумніву. Якщо ви відчуваєте що незгодні з лікарем в якомусь моменті, то дійте орієнтуючись на власні орієнтири, тому що лікар незнав чи подбали ви про той чи інший момент раніше.
    Приміром якщо лікар вилікує хворого раком, то перше що він зробить це поставить всіх інших лікарів перед фактом що він це зробив, і ознайомить їх з тим як він це зробив... І тим самим вб'є сотні або тисячі інших паціентів, яких будуть лікувати за його методикою)) Просто паціенти різні)) розумієте??! Вилікувавши одного зовсім не означало вилікувати всіх. Кожна людина мала власну історію...
    Если вы считаете, что ликар не должен делать то на что учился, лечить, то всегда есть выбор, ходить к травникам, гомеопатам, знахарям.

Выбор есть всегда. Ненадо даже обсирать кого-то, можно просто игнорировать, не пользуясь этими конкретными услугами ))))))
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    Оттуда
    Дописів
    10 868

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    Если вы считаете, что ликар не должен делать то на что учился, лечить, то всегда есть выбор, ходить к травникам, гомеопатам, знахарям.

Выбор есть всегда. Ненадо даже обсирать кого-то, можно просто игнорировать, не пользуясь этими конкретными услугами ))))))
    Что далеко ходить....тут на форуме куча ведьм, гадалок, картежниц ТАРО, и т.д......есть даже маги....))))
    «Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©

Дописів
    8 158

Типово

Вы уверены что из представленного лабиринта выход впринципе есть?))))

Ведь лабиринт, это всего лишь запутанная дорога, не факт что она ведёт вкудато и имеет выход ))))))

Злые построители мифического лабиринта так и делают - лабиринт без единого выхода)))))))

Вы уверены что у вас добрые???
    Лабіринтом я назвав те що людиною сприймається як потік перешкод)) коли його весь час смикають командами "наліво" "направо" (фактично так виглядає будьякий лабіринт з середини). Якщо бути уважним і вміти слухати і наблюдати то в цому потоці який на перший погляд немає жодної логіки можна побачити певну систему яка має на меті змусити людину до певних дій. Вихід... будь який лабіринт має вихід)) будувати лабіринт без виходу є нонсенс, в нього ніхто увійти незможе. Тож ті дитячі лабіринти які ви бачили свого часу дійсно мають декілька виходів.
    В чому логіка "засипання" яку я описав??!
    В тому що температура зовні 30 градусів, коли я рухаюсь виробляється додаткове тепло, є певний ліміт на перегрів досягнувши якого мені взагалі непотрібно буде рухатися. Зовнішне середовище змушує мене таким чином зменшити інтенсивність дій))

Дописів
    8 158

Типово

Лікарі займаються своєю справою...
    Іх навчили що слід запам'ятовувати послідовність поворотів, а задокументувавши її вони можуть пропонувати її в якості "плану лікування".
    Як медик сприйме те "засипання" яке я описав??! Поставить мені діагноз "гіпертонія" і випише кучу медикаментів...

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    53 312

Типово

Он никак не воспримет, он вам не мать родная)).
    На обследования отправит.
    Есть алгоритмы, есть логика. И если чел жалуется на слабость и головокружение, к примеру, то можно предположить одно, второе, третье...Для ясности нужна будет медику доп.информация.

Дописів
    8 158

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    Он никак не воспримет, он вам не мать родная)).
    На обследования отправит.
    Есть алгоритмы, есть логика. И если чел жалуется на слабость и головокружение, к примеру, то можно предположить одно, второе, третье...Для ясности нужна будет медику доп.информация.
    Чому існують такі хвороби які вважаються "невиліковними"???
    Тому що складність потоку перешкод буває різною. Простенький лабіринт типу гриппу не містить в собі якихось особливостей які зробилиби його "невиліковним". Складніші на зразок раку містять в собі елементи аутентичності не визнання яких приводить до того що істота неможе покинути цей лабіринт. Людина часто просто не в змозі пригадати ту послідовність власних дій які завели її до цого лабіринту, а лікар взагалі навіть не заходив до нього ніразу. Це людина яка сидить десь зовні і просить вас описати що вам пропонують і на основі власних вражень пропонує вам щось накшталт "дави их!".

Сторінка 1001 з 1455 ПершаПерша ... 50190195199199299399499599699799899910001001100210031004100510061007100810091010101110511101 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті