Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
«Раньше мы воспитывали строителей коммунизма, теперь — строителей капитализма… А в результате получается одно и тоже: жлоб, невежда и вор.» ©
Будь яка хвороба якщо описати її алгоритм образно схожа на простенький лабіринт з кількома виходами які ви зустрічали в дитячих книжках...
Лікар завжди має опис того шляху який дозволяв до цього більшості його паціентів виходити з лабіринту. Я в свою чергу просто розслабляюся і приймаю той факт що раз є лабіринт, то я мушу його пройти, а як саме і в який виход то мене вже нецікавить.
Как вариант -- кури траву )))
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
... доречі можу пояснити раз така справа чому саме неслід повністю довіряти лікарю коли він пропонує вам лікування))
Справа не в тому що лікарі пропонують вам щось неправильне, справа в тому що вони пропонують вам середньо статистичний варіан завжди. А тому завжди має бути місце для сумніву. Якщо ви відчуваєте що незгодні з лікарем в якомусь моменті, то дійте орієнтуючись на власні орієнтири, тому що лікар незнав чи подбали ви про той чи інший момент раніше.
Приміром якщо лікар вилікує хворого раком, то перше що він зробить це поставить всіх інших лікарів перед фактом що він це зробив, і ознайомить їх з тим як він це зробив... І тим самим вб'є сотні або тисячі інших паціентів, яких будуть лікувати за його методикою)) Просто паціенти різні)) розумієте??! Вилікувавши одного зовсім не означало вилікувати всіх. Кожна людина мала власну історію...
Вы уверены что из представленного лабиринта выход впринципе есть?))))
Ведь лабиринт, это всего лишь запутанная дорога, не факт что она ведёт вкудато и имеет выход ))))))
Злые построители мифического лабиринта так и делают - лабиринт без единого выхода)))))))
Вы уверены что у вас добрые???
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Лабіринтом я назвав те що людиною сприймається як потік перешкод)) коли його весь час смикають командами "наліво" "направо" (фактично так виглядає будьякий лабіринт з середини). Якщо бути уважним і вміти слухати і наблюдати то в цому потоці який на перший погляд немає жодної логіки можна побачити певну систему яка має на меті змусити людину до певних дій. Вихід... будь який лабіринт має вихід)) будувати лабіринт без виходу є нонсенс, в нього ніхто увійти незможе. Тож ті дитячі лабіринти які ви бачили свого часу дійсно мають декілька виходів.
В чому логіка "засипання" яку я описав??!
В тому що температура зовні 30 градусів, коли я рухаюсь виробляється додаткове тепло, є певний ліміт на перегрів досягнувши якого мені взагалі непотрібно буде рухатися. Зовнішне середовище змушує мене таким чином зменшити інтенсивність дій))
Лікарі займаються своєю справою...
Іх навчили що слід запам'ятовувати послідовність поворотів, а задокументувавши її вони можуть пропонувати її в якості "плану лікування".
Як медик сприйме те "засипання" яке я описав??! Поставить мені діагноз "гіпертонія" і випише кучу медикаментів...
Он никак не воспримет, он вам не мать родная)).
На обследования отправит.
Есть алгоритмы, есть логика. И если чел жалуется на слабость и головокружение, к примеру, то можно предположить одно, второе, третье...Для ясности нужна будет медику доп.информация.
Чому існують такі хвороби які вважаються "невиліковними"???
Тому що складність потоку перешкод буває різною. Простенький лабіринт типу гриппу не містить в собі якихось особливостей які зробилиби його "невиліковним". Складніші на зразок раку містять в собі елементи аутентичності не визнання яких приводить до того що істота неможе покинути цей лабіринт. Людина часто просто не в змозі пригадати ту послідовність власних дій які завели її до цого лабіринту, а лікар взагалі навіть не заходив до нього ніразу. Це людина яка сидить десь зовні і просить вас описати що вам пропонують і на основі власних вражень пропонує вам щось накшталт "дави их!".
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks