У нас, как всегда, говняво-уныло ))))
![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
У нас, как всегда, говняво-уныло ))))
![]()
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
замечательные урбанистические пейзажи делаешь, Яша
я в Фейсбуке иногда вижу![]()
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
Иллариону ))))
![]()
Мне бы деньжат немного.... от благодарных зрителей
Да и то, так, на обыденные нужды![]()
Невидимость таланта
Всегда больней, чем неразделённая любовь... (я)
Бендер, шо с тебя взять ))
Взять можно много, а вот дать безвоздмездно никто ещё не сумел
![]()
Упоротость дебіла... шо тут ще можна сказати??!
Я неперестаю дивуватися тому творчому дибілізму який можна побачити в симуляторі, навіщо автор впихнув туди неправильні викладки??! І для кого??! Там дитяча по суті програма, а зроблена як неприведи господи... і не в органах управління))
Просто переманеврувати винищювач вьетконга можливо лише повисівши пару раз на помпажі якщо фактично оцінити. Як на мене автор явний фанат вьетконга. Тоді дивно чому він в США живе??!
Ото такі у вас таланти...
Ты сам хоть понял, о чём говоришь, говорун? )))
Какие программы, если ты даже массив от объекта отличить не можешь
![]()
Наскільки я зрозумів там компанію організував якийсь уєбан азіат, він чито китаєць чи кореець. Але суть в тому що по суті в симуляції він просто проігнорував той факт що ручку на себе пілот майже ніколи не бере до упора)) а якщо і бере колись то буває це вкрай рідко)) тому я і вважаю його ідіотом. Йому розуму не вистачило просто зрозуміти що раз пілоти в реальності літають майже не воюючи один з одним, то так тому що їм явно щось заважає. А остолоп не вигадав нічого краще ніж зацепити літак опонента за ціль до якої він фактично і летить коли бачить)) а коли не бачить то і нікуди не летить. І вигадати при цьому режим асса який жоден гравець якому не вистачало розуму і без того взагалі невзмозі обманеврувати. Ну і навіщо така іграшка потрібна??! Короче ваш долбоєбізм можна оцінити суто теоретично в результаті)) і заспокоїтись.
Самолётом в реале управлял?
Я -- да
Унижай меня,ломай меня )))))
То як будемо діяти з фактом))
Що міг 17 на швидкості більшій за 830 км на годину неможливо просто повернути тому що ручку неможливо зрушити взагалі??!
Як саме цей уебан намагався фантазувати допустивши той факт що міги в нього розвертаються на будь якій швидкості))??! Причому розвертаються явно з вибором ручки до упора))??!
Я тому і вважаю вас ідіотами...
Вам розуму не вистачило щоб спроектувати свої моделі правильно.
Ok.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks