Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 10 з 35 ПершаПерша 1234567891011121314151617181920 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 699, показано з 181 по 200.

Тема: В 2012 году Украина разделится на два государства: эксперт.

Звідки Ви
    Львов-Днепропетровск
    Дописів
    16 782

Типово

Цитата Допис від Stank Переглянути допис
    Саме так, залишити цей непотріб там де йому місце - на звалищі.
    ЗІ: йогурти вважаю свинячою їжою. Гидота, якщо коротко.
    ЗІЗІ: курка не птах, Рейнфорд - не товар, а повний смітник.
    Та йогурти - це приклад. В м’ясі вся сила .

Звідки Ви
    Львов-Днепропетровск
    Дописів
    16 782

Типово

Цитата Допис від ch2000 Переглянути допис
    Я був у Львові, там живуть і працюють мої знайомі, і роблять для країни значно більше ніж шахтарі на дотаційних шахтах, і тим паче значно більше ніж Crack який про труд шахтаря чи будь-який інший не знає нічого, бо планктон.
    Це все байки, що великі підприємства сходу годують Україну. Вони годують Ахметова та інших. А якраз невеликі та середні підприємства мають менше можливостей для приховування прибутків і т. п.

Звідки Ви
    Каз ССР Приватград
    Дописів
    18 042

Типово

Цитата Допис від rrroman Переглянути допис
    Це все байки, що великі підприємства сходу годують Україну. Вони годують Ахметова та інших. А якраз невеликі та середні підприємства мають менше можливостей для приховування прибутків і т. п.
    Пана не затруднит привести цифры..как годует Львовская Украину?
    Жили в Бухенвальде, с боями прорвались в Освенцим

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 128

Типово

Я був у Львові, там живуть і працюють мої знайомі, і роблять для країни значно більше ніж шахтарі на дотаційних шахтах, і тим паче значно більше ніж Crack який про труд шахтаря чи будь-який інший не знає нічого, бо планктон.
    ..і чим ти все це вимірюешь...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 128

Типово

.. без цифр, то все балачки... а цифри ну ні як не на користь малих та середніх підприємств...
    ЗІ мене не цікавить Донецьк, мене цікавить Дніпропетровськ, найбілшьий фінансовий донор країни

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    ..і чим ти все це вимірюешь...
    Ну як, просто є соціальна вартість у всього. От Crack оцінює донбасся більше ніж західну, ніби там більше працюють. Я оцінюю що людина яка щось виробляє чи працює у сфері науки значно корисніша для суспільства ніж людина яка допомогає допомогати надавати послуги.
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

.. Дніпропетровськ, найбілшьий фінансовий донор країни
    Де ти Київ подів?! Здається грошей від Києва більше ніж від донбасся! ЗІ Ахмет, Коломойський виводять гроші за кордон в офшори, а це не дуже сприяє національній економіці.
    "...куля пішла бездоганно — якраз у те місце на лобі, де дідько припечатує москалям зірки." Чорний ворон

Звідки Ви
    Львов-Днепропетровск
    Дописів
    16 782

Типово

Цитата Допис від Stone Переглянути допис
    Пана не затруднит привести цифры..как годует Львовская Украину?
    А де я казав, що Львівщина годує Україну??? Про те, що годує себе - казав, про те, що годує всю Україну - то ви придумали.

Звідки Ви
    Львов-Днепропетровск
    Дописів
    16 782

Типово

.. без цифр, то все балачки... а цифри ну ні як не на користь малих та середніх підприємств...
    ЗІ мене не цікавить Донецьк, мене цікавить Дніпропетровськ, найбілшьий фінансовий донор країни
    Які цифри? При чому тут цифри? Наприклад, є велика корпорація. Котра має величезну кількість бізнесів по всій Україні, а головний офіс у Дніпропетровську. Думаю, неважко зрозуміти, що всі гроші, зароблені, наприклад, львівськими бізнесами, стікаються в Дніпропетровськ. Так що цей найбільший донор є одночасно і найбільшим реціпієнтом. Отож, це, що Дніпропетровськ донор - міф.

Звідки Ви
    Львов-Днепропетровск
    Дописів
    16 782

Типово

Щодо цифр: колись дружині потрібно було для навчання побудувати таблицю міжгалузевого балансу (хто економіст, той зрозуміє, для якої моделі ). Так знайти ці цифри було практично майже неможливо.

Дописів
    13 363

Типово

А ти як я розумію справжній офісний шахтар? Працівник рожевої сорочки та ком'ютера, ти не маєш права казати хто що робить, бо ти планктон.
    Исходя из чего ты это розумиешь? А хотя чем тебе думать, для этого же нужен хотя бы простейший мозг, а у тебя его не было, нет и не будет.......
    Никогда не сдавайся и ты увидишь, как сдаются другие..

Дописів
    13 363

Типово

А на Львівщині й так все нормально. Львівщина себе прогодує і так. Для прикладу візьміть у магазині лайно під маркою йогурт виробника Рейнфорд і йогурт "Галичина", котрий злісні жидобандерівці везуть з містечка, де я народився на величезний склад у Дніпропетровську . Відчуйте різницю. І мені справді смішно чути про виробництво від людей, котрі надають послуги .
    Вот и питайтесь там своим йогуртом галичина. Загодно и проэксперементируем сколько человек сможет жить на йогруте )))))))) А "криминальный" восток оставьте в покое наконец то.....
    А стадион вы лентяюги свидомые так и не пытаетесь достроить. Не зря вас поляки плетьми дубасили, лень выбивали........

Дописів
    13 363

Типово

Які цифри? При чому тут цифри? Наприклад, є велика корпорація. Котра має величезну кількість бізнесів по всій Україні, а головний офіс у Дніпропетровську. Думаю, неважко зрозуміти, що всі гроші, зароблені, наприклад, львівськими бізнесами, стікаються в Дніпропетровськ. Так що цей найбільший донор є одночасно і найбільшим реціпієнтом. Отож, це, що Дніпропетровськ донор - міф.
    Даааа, логики тебе не занимать. Почему же тогда во Львове 2(!) года инвесторов не могли найти для строительства какого то несчастного стадиона? Где же они, "гроши львивских бизнесмэнив"? Где миллиарды полученные от продажи йогурта Галичина?

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Цитата Допис від Crack Переглянути допис
    ...
    А стадион вы лентяюги свидомые так и не пытаетесь достроить. Не зря вас поляки плетьми дубасили, лень выбивали........
    Що ж тебе так стадіоні пруть! От в Дніпропетровську є стадіон, і що? Чемпіонат Європи все одно в інших містах.

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 128

Типово

.. це лише Ваша особиста точка зору, не підкріплена ніякими доказами...
    ЗІ до речі я згідний з тим що більшість податків повинна надходити в місцеві бюджети.... тоді і буде видно, хто і як працює....
    ЗІ ЗІ давайте Ви не будете мені розповідати про львівські бізнеси, із Дніпропетровська це якось не комільфо...

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 128

Типово

Що ж тебе так стадіоні пруть! От в Дніпропетровську є стадіон, і що? Чемпіонат Європи все одно в інших містах.
    от і мене цікаить, чтому с Дніпрі є стадіон, а ЧЄ немає... і чому його віддали Львову, в якого стадіону не має, і швидше за все і не буде, чи його побудують "східняки".... і саме образливе в тому, що ЧЄ в Львів віддала дніпропетровчанка...

Дописів
    13 363

Типово

от і мене цікаить, чтому с Дніпрі є стадіон, а ЧЄ немає... і чому його віддали Львову, в якого стадіону не має, і швидше за все і не буде, чи його побудують "східняки".... і саме образливе в тому, що ЧЄ в Львів віддала дніпропетровчанка...
    Уже на 99% понятно что Евро 2012 вряд ли будет во Львове. Если у нас нужно было построить ещё один терминал в аэропорту и привести в порядок дороги, то во Львове нет ни стадиона, ни аэропорта соответствующего уровня, ни дорог, ни гостиниц соответсвующего уровня, НИЧЕГО. И тем не менее как уже было замечено Тимошенко отдала Евро 2012 Львову дабы заработать рейтинг на выборах. Не сработало.......

Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    96 128

Типово

Уже на 99% понятно что Евро 2012 вряд ли будет во Львове. Если у нас нужно было построить ещё один терминал в аэропорту и привести в порядок дороги, то во Львове нет ни стадиона, ни аэропорта соответствующего уровня, ни дорог, ни гостиниц соответсвующего уровня, НИЧЕГО. И тем не менее как уже было замечено Тимошенко отдала Евро 2012 Львову дабы заработать рейтинг на выборах. Не сработало.......
    чому не спрацювало?? ще й я як спрацювало.... в Дніпрі вона пролетіла як фанера над одним європйским містом

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    11 823

Типово

Насправді від Євро у нас відомовився Коломойський з Куліченком, і не на користь Львова, а на користь Харкова який був запасним містом.

Звідки Ви
    Львов-Днепропетровск
    Дописів
    16 782

Типово

Вот и питайтесь там своим йогуртом галичина. Загодно и проэксперементируем сколько человек сможет жить на йогруте )))))))) А "криминальный" восток оставьте в покое наконец то.....
    Вы мне не рассказывайте, чем питаться. Не строят - значит невыгодно. Есть в Днепре стадион - и что? Может, он кормит вас?

Сторінка 10 з 35 ПершаПерша 1234567891011121314151617181920 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті