Трагічність ситуації полягає в наступному.
У всьому винна клята генетика. Дівчина отримала у спадок від батька шило у сідницях. Ненавидить рутину і прагне живої роботи з пересуванням тіла у просторі. Тому вона не хоче бути ні ким іншим крім тлумачним перекладачем. Хоча їй та її подрузі вже зараз пропонують після закінчення магістратури лишитися в універі працювати викладачем (прєпадам). Ця слушна пропозиція вщент розбивається об тотальне не сприяння такого способу заробітку на їжу та предмети. Крім того, чорна хмара загрози її законного шлюбу й надалі висить на нашою родиною. Але головне я зрозумів і вдячний Вам за поради. Слід таки якось умовити її до подальшого навчання.
Що до освіти за межами нашого гадючника, то бажано б улізти у Братню Німеччину, тому що друга мова у неї за освітою, саме Готична Дойче Шпрахе Джемені піпулів.
Можливо хтось із Вас має досвід у цьому питанні? Я чув наче існують якісь програми. Підкажіть мені як нічному сторожу та солдато-матросу.
Про це я гунявив і спадкоємиці. Але їй кортить скоріше встромити свою шию у ярмо трудової діяльності. До того ж клята желатинова кулька кохання двох шмаркачів, на нівець зводить всі мої намагання. Молю Бога що б він розвіяв чорну хмару законного шлюбу, та прояснив мозок дівчини.
Окрема вдячність за пояснення бакалавричної сутності бакалавра як НЕДОУЧКА (не плутати з НЕДОУМОК).
Спробую бити у дві больові точки.
1,- Відчуття самоповаги у світлі гарної освіти.
2,- Інтерес до спостерігання інших Гадючників.
Таки треба пхатися у братній Дойчлад, бо де ще можна краще опанувати Дойче Шпрахом, як не у Фатерляді ребе Шікльгрубера та хера Гётте? Між іншим Англійську вона знає вільно завдяки поїздкам у Братні США.
Буду бити й бити о кам'яне чоло....
Bookmarks