Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 7 з 19 ПершаПерша 1234567891011121314151617 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 371, показано з 121 по 140.

Тема: Украинского патриота окацапали

Звідки Ви
    рядом с luchano
    Дописів
    77

Типово

Цитата Допис від l*****o
    Цікаво спостерігати за розмовою здорових.
    Leo, слышишь???? Ушам не верю - признает что больной. Ну может не все так плохо. Дай-то бог - пусть выживет в этой проклятой России великий украинский патриот.
    Только потом не оставляйте его тут - забирайте себе это национальное достояние.

ОПЫТНЫЙ
    Guest

Типово

l*****o, ТАК ЭТО ВЫ

Звідки Ви
    рядом с luchano
    Дописів
    77

Типово

Цитата Допис від ОПЫТНЫЙ
    l*****o, ТАК ЭТО ВЫ
    Нет - это скорее его подруга из психушки - просто она ему нравится и он под нее косит!
    В психушке говорят часто больные ходят и всем представляются в духе типа Я НАПОЛЕОН

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Delphian
    Цитата Допис від Банзай
    колись в 1929 р. знайшлася гнида, яка написала, що моя рідня куркілі і їхприйшли та забрали... Аргументи, що мов' ми ж нічим не відрізняємося від інших не допомогли, бо була "бомажка" від гниди. Тому, інколи нам треба робити висновок - підтримувати гнид чи ні. Оскільки, подібні речі (переслідувати тих, хто думає інакше) - це справжній гнидизм, і ті, хто сприяє цьому - це гниди, від яких гидко.
    Согласен с вами на 100% - это была гнида. Моих предков в свое время тоже таким образом раскулачили. Только тут ведь речь немного не об этом. Представь ситуацию - тебе домой звонит некто и говорит по телефону разные гадости, может попасть на твою жену или на кого-то из родственников. Причины как таковой для этого нет, он просто ненавидит твою семью потому что ему кажется что вы его когда-то обидели. Ты так не считаешь и извиняться перед ним не собираешься, тем более тебе кажется, что это все равно ничего не изменит. Что ты сделашь? Подашь заявление в милицию или нет?
    Шановний, саме про то й мова, що міліція робе те, що кажуть, а не те, що просять. ІМНО.
    Я про себе можу сказати, не хочу тут мучити нікого галюцінаціями:
    Факт 1. У мене сусіди-цигани (мав таке нещастя) торгували наркотиками. Після н-го попередження пішов і написав заяву у міліцію. Міліція прийшла до... мене - перевіряти паспортний режим....
    Факт 2. "Лохонувся" якось я з підрядниками. Втупу забрали готівку і до цього часу... Пішов написав заяву. Більше того, попередньо розшукав де хто з тих гадів живе... Справу закрили... Вирішив не перти з шаблею на танки, один з підрядниів був ще зовсім зеленим пацаном, не схотів хлопцю біографію псувати.
    У випадку, по який ви пишете, я зарікатися не буду, але на міліцію я надій не покладаю жодних.
    Але ви мусили сказати головне - треба оцінювати реальність загрози. Не думаю, що чиєсь - "Кацапи: чемодан, вокзал, Росія" є тим, що може і буде реалізоване. Це, не приємно - факт, але писати доноси через це - гнидизм. Тим більше, що тут на форумі люди миряться і лаються наче маленькі діти. Я минулої п'ятниці з Відьмою пиво пив. А сказали б ви мені про ймовірність цього восени 2004р., ото б я на вас визвірився... І таких особистостей на форумі - декілька.
    Доречі, ви зможете спрогнозувати на кого чи на що гнида напише донос наступного разу? Обставини ж змінюються не завжди так, як ми цього бажаємо. От головна проблєма у співіснуванні з гнидами.

Почетный форумчанин
    Логика года 2007
    Звідки Ви
    Днепропетровск
    Дописів
    7 651

Типово

l*****o, так косил или нет?
    как симптоматично ...
    Невозможно вести честный и искренний спор с дураками ....

Дописів
    965

Типово

Цитата Допис від Luchiano
    Цитата Допис від О.Буриданов
    провайдер сам написал заявление на своего пользователя в ФСБ.
    Чудненько!
    Днепропетровские не напишут! - не поверю!
    В ФСБ?
    Кончено не напишут.
    А вот в СБУ на некоторых можно было бы. А вообще, я поддерживаю такие действия провайдера и ФСБ в России.
    Т.е в нашем случае -
    За антиукраинские высказывания на общественном украинском форуме - заяву в СБУ
    Слава Украине!

Дописів
    992

Типово

Банзай, вы меня немного неправильно поняли. Милицию я привел лишь в качестве примера инстанции, которая может отрегировать на подобные действия, пусть это будет не милиция, а руководство фирмы, где работает этот субъект, там ему это поставят на вид, уволят или еще что. С одной стороны вы напишите донос на человека, который вам действительно ничем не реальным угрожает, но с другой вы обеспечите себе душевное спокойствие.

PS когда-то читал, как боролись с торговцами наркотой в екатиренбурге. Если интересно могу дать ссылку.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від LeoLogic
    как симптоматично ...
    Те ж саме хотів би сказати пану Лучано.

На Сході є таке прислів'я:
    "Якщо спорити з дурнем, люди не зрозуміють між вами різниці".
    Я це кажу знеособлено, щоб нікого не образити. Чому ви включаєтеся у подібні перепалки? Ви ж бачите, що ініціатори таких "особистих" наїздів, набзділи у попіл, і в кущі, а ви ...
    Навіщо вам це треба?

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Delphian
    Банзай, вы меня немного неправильно поняли. Милицию я привел лишь в качестве примера инстанции, которая может отрегировать на подобные действия, пусть это будет не милиция, а руководство фирмы, где работает этот субъект, там ему это поставят на вид, уволят или еще что. С одной стороны вы напишите донос на человека, который вам действительно ничем не реальным угрожает, но с другой вы обеспечите себе душевное спокойствие.

PS когда-то читал, как боролись с торговцами наркотой в екатиренбурге. Если интересно могу дать ссылку.
    Я вас зрозумів правильно, просто ми по різному сприймаємо можливі наслідки.
    Ну змінить ваш кривдник місце роботи. Потім, змінить нік та ходитиме з проксєй. Але кривдник стане злішим та та реально безкарнішим.
    Тепер скажіть, що саме ви від всього цього виграєте? А якщо ви просто не будете спілкуватится з таким кривдником, а багато з них пишуть лише для того, щоб на їх дописи реагували, цим ви досягнете набагато більшого ефекту. Не спілкуйтеся з людьми, що вам не симпатичні, не напружуйте себе цим і все вирішення проблєми. Тут на формі я досить давно і можу сказати, що подібних випадків було безліч. Як правило, допомагало.
    А з душевної рівноваги мене вивести досить важко, хоча, звичайно, абслютно реально, це і тут траплялося. Проте писати доноси, щоб отримати душевну рівновагу, я ж потім сам себе зсередини зжеру...

Щодо допомоги по боротьбі з наркоторгівцями, дякую, вже все "порішали". Нема їх більше в радіусі кількох кварталів.

Звідки Ви
    Днепроюденбург
    Дописів
    1 288

Типово

Чего вы накинулись на l*****o? Он тут один пакости пишет,но как? Некоторые приходят в восторг. И друзяка его джмыль пропал кудато,может кто из вас уже отписался куда следует,ссылочку дал? Давайте одновременно в час х напишем на друг друга и закроем эту пургу.
    Руки геть от хлопців з Бандерштадту!!!
    Чого ж ви до**ались, б**дь,
    До мене, як вороже військо?
    Я просто хочу розмовлять
    Прекрасной мовою. Російськой...

(c) Олег Никоф

Дописів
    37 060

Типово

Цитата Допис від Банзай
    Після н-го попередження пішов і написав заяву у міліцію.
    Цитата Допис від Банзай
    писати доноси через це - гнидизм.
    последовательный вы наш ....

ОПЫТНЫЙ
    Guest

Типово

tank,
    За антиукраинские высказывания на общественном украинском форуме - заяву в СБУ
    А можно поинтересоваться сколько вы уже отнесли в СБУ, ЗАЯВ

Звідки Ви
    рядом с luchano
    Дописів
    77

Типово

Цитата Допис від Банзай
    Цитата Допис від LeoLogic
    как симптоматично ...
    Те ж саме хотів би сказати пану Лучано.
    Это Вы у кого спрашиваете?

Звідки Ви
    рядом с luchano
    Дописів
    77

Типово

Цитата Допис від LYNX
    Чего вы накинулись на l*****o? Он тут один пакости пишет,но как? Некоторые приходят в восторг. И друзяка его джмыль пропал кудато,может кто из вас уже отписался куда следует,ссылочку дал? Давайте одновременно в час х напишем на друг друга и закроем эту пургу.
    Руки геть от хлопців з Бандерштадту!!!
    Да никто не написал - уверен в этом! Максимум может кто-то из напуганных его неосторожными заявлениями справки навел - чем и перепугал это насекое в усмерть. Но думаю что и это вряд ли. Проспится - появится!
    На кой черт писать куда-то - все же на виду! Один только l*****o думал что спрятался. Не перегибайте.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від alyak
    Цитата Допис від Банзай
    Після н-го попередження пішов і написав заяву у міліцію.
    Цитата Допис від Банзай
    писати доноси через це - гнидизм.
    последовательный вы наш ....
    а ви підіть, і напишіть заяву на найближчий наркопритон. Тільки обов'язково попередньо зважте можливі наслідки. А потім можете розводити демагогію.

Дописів
    37 060

Типово

Цитата Допис від Банзай
    а ви підіть, і напишіть заяву на найближчий наркопритон. Тільки обов'язково попередньо зважте можливі наслідки. А потім можете розводити демагогію.
    Так я ж не к участковому пойду . И чтоб решить вопрос его нужно подталкивать ( $$) . Но можно натолкнуться на чужие более серьезные интересы . Т.е. для начала нужно решить - делать или нет , а потом уже четко добиваться .

Звідки Ви
    Кам’янське
    Дописів
    6 581

Типово

Цитата Допис від alyak
    Так я ж не к участковому пойду . И чтоб решить вопрос его нужно подталкивать ( $$) . Но можно натолкнуться на чужие более серьезные интересы . Т.е. для начала нужно решить - делать или нет , а потом уже четко добиваться .
    Ну й як Ви гадаєте, Ваші особисті $$ інтереси хоча б близько рівняються з $$ інтересами нарко-баронів? За вашою логікою вже краще піти і зробити що легше, тобто настукати на Лучано. Яка користь? Так задоволення отримати від цього!

Вперед! Я даю добро на це! Гидоті - гидотне. Благо, вже є й телефони куди дзвонити... Вперед!

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    8 968

Типово

Да, РФ фашистская страна. А разве вы не знали ?
    Бариг із влади геть!!!
    Вся влада націонал-патріотам України!!!

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    8 968

Типово

Шановні, пробачте будьласка, забувся сказати про головне.

Кохані всілякі іноземці ! Бажаю Вам усім скорішого повернення на свої Батьківщини. Сподіваюсь. що повернувшись на свої Батьківщини, Ви негайно почнете гнати українців зі своїх Батьківщин в Україну.
    Іноземці всіх країн! Коли ж нарешті у Вас з'явиться совість і ви згадаєте про свої Батьківщини? Коли ж ви, нарешті, станете людьми, а не мразями ?
    Бариг із влади геть!!!
    Вся влада націонал-патріотам України!!!

Дописів
    37 060

Типово

Цитата Допис від l*****o
    Ну й як Ви гадаєте, Ваші особисті $$ інтереси хоча б близько рівняються з $$ інтересами нарко-баронів? За вашою логікою вже краще піти і зробити що легше, тобто настукати на Лучано. Яка користь? Так задоволення отримати від цього!
    Кроме $$ могут быть ** .... или смена крыши , или устранение конкурентов , или просто пару порядочных человек попадуться , или по знакомству.

В любом случае за лучиано врядли кто вступиться , и это можно считать развлечением . Одно неприятно , это все равно как ребенка обмануть , ты вот сейчас сидишь , думаешь что это шутка , прикольно , что это не с тобой , тебя это не каснется . Но на самом деле когда коснется , уже совсем не весело будет . Это как ребенку который думает что его пожурят в очередной раз , или пошутить хотят , а его выпорют розрами до полусмерти .

Сторінка 7 з 19 ПершаПерша 1234567891011121314151617 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті