Начальнику УДАІ УМВС України в Днiпропетровскоi областi
на постанову ________ від __________ року по справі про адміністративне правопорушення.
СКАРГА
18 листопада 2010 року рухаючись по вул. Донецьке шосе був запіненій інспектором ДПС __________________________ яким проти мене був складеній протокол _____________ та винесена постанова ____________у справі про адміністративне правопорушення, передбачене ч.2 ст. 122 КУАП
Зазначена постанова не відповідає вимогам закону та обставинам справи з таких підстав:
Рухаючись по вул. Березинська, з біку Березинского ринку, я виїхав на перехрестя з вул. Донецьке шосе на зеленій сигнал світлофора для повороту ліворуч, та керуючись п. 16.6 ПДД України зупинився на перехресті для надання дороги транспортним засобам, що рухаються в зустрічному напрямку прямо або повертають праворуч. Після чого згідно з 16.8 ПДД Украіни продовжив рух у наміченому напрямку.
Оскільки на даному перехресті не встановлені дорожні знаки 5.62 та немає дорожньої розмітки 1.12 то в моїх діях немає складу правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 122 КУАП.
На підставі цього вимагаю:
1. Визнати не дійсною Постанову _________ по справі про адміністративне правопорушення від __________ року та скасувати стягнення у вигляді штрафу у розмірі ______ гривень.
2. Закрити провадження по справі про адміністративне правопорушення.
3. Провести службове розслідування за фактом необґрунтованого складення протоколу про адміністративне правопорушення серії __________ від 18 листопада 2010 року.
4. Притягнути до адміністративної відповідальності інспектора ДПС____________________ а також його керівника за недбалий догляд за виконанням нормативних та законодавчих актів його підлеглих. Вжити заходів дисциплінарного характеру до службової (посадової) особи ДАІ, яка вчинила дії, що порушують законодавство та керівників підрозділу ДАІ, які допускають подібні порушення працівниками при організації несення ними служби.
5. Надати мені відповідь у порядку та у терміни, передбачені ст. 20 Закону України «Про звернення громадян» та Наказу МВС № 1177 від 10.10.2004.
6. Надати мені копію рішення про притягнення ІДПС _____________________________до дисциплінарної та адміністративної відповідальності.
„____”__________ 20__р. (____________)
Bookmarks