| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
...Не люби мне мозги...
Мне наплевать,что вы обо мне думаете, я о вас не думаю вообще...
Подоляночка, от хотіла промовчати про вимову і фантазійну розтановку наголосів вашого улюбленця в сьогодншньому Савіку. Він хіба що "калідор" не говорив і "прОценти" свої не рахувавИзвините, но это про вас говорит только как про низкокультурного человека, не более.![]()
Але зараз подумала, що мені, низькокультурній, можна й не змовчати
Я, бачте, чудово співаюі атестат про закінчення ДМШ маю. Однак не лізу з цими "перевагами" в мери, піарячись в ютубі
![]()
А чего гнать на Краснова то? Этот нынешний где был, когда краснов что-то тырил? Почему не ударил по рукам? Теперь боится показаться на ТВ, а то еще спросят чего то а сказать то и нечего. Зачем нам нужен трусливый мэр, не способный принять самостоятельных решений?
Короче если выберут Куличенко, из этого города нужно уезжать, тут уже ничего тогда хорошего не будет.
Номер 3910. Странные вы. http://forum.gorod.dp.ua/showthread....=1#post9116390
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks