Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 3 з 7 ПершаПерша 1234567 ОстанняОстання
Всього знайдено 128, показано з 41 по 60.

Тема: "Криївка", де поять "кров'ю москалів"

Rola
    Guest

Типово

Открылась Галицька Жидівська кнайпа Під Золотою Розою.

Во Львове открылась Галицька Жидівська кнайпа

При входе в еврейский ресторан мужчина в шляпе с длинными кучерявыми пейсами говорит Шалом и угощает стопкой изюмной настойки. Каждому посетителю также предлагают одеть черную шляпу с еврейскими пейсами.

Перед началом трапезы официанты омывают гостям руки, поливая водой из кувшина над миской. А в меню нет цен - клиент должен "по-еврейски" торговаться. Впрочем, в итоге, признаются рестораторы, побеждает все равно официант.

Тут сочетают еврейскую и галицкую кухни. Например, сырная нарезка Гуцульский шалом, жареный карп Галичина обетованная, деруны Тель-а-Львов. Из традиционных еврейских блюд готовят хумус (ореховая паста с 14 приправами), фаршированную рыбу, мацу с медом и халу (сдобный хлеб).

Интерьер кафе украшен минорами (семисвечниками), антикварными скрипками и швейными машинками. На стенах – копии фресок жившего во Львовской области до войны еврейского художника Бруно Шульца.

Как оказалось, евреи не обижаются на название ресторана. "До войны на Галичине слово "жид" не было ругательством, - объясняет автор проекта Юрий Назарук. - "Жид" происходит от еврейского Иуда (славный)".

Евреи во Львове составляли одну из самых крупных общин. "А в 1919 году ЗУНР даже готовился провозгласить Жидовскую народную республику (ЖНР) и даже были напечатаны первые в Европе "жидовские деньги", - говорит Назарук.

По словам хозяев ресторана, современные евреи название заведения одобрили и посоветовали, какие блюда стоит добавить в меню.

Типово

Цитата Допис від j Переглянути допис
    Тогда никому не верилость, что времена до исторического материализма могут случиться и после исторического материализма.
    А фантасты великие, почти все — лохи галимые.
    У того же Кларка, в Одиссее2010, совеццкая ракета Леонов пошла в систему Юпитера. И вот на исходе 2010. И где та ракета Леонов? И где той Юпитер?
    А дружбы народов надёжный оплот, вот он, на блюдечке с голубой каёмочкой
    Небеспочвенно опасаюсь, дорогой Джей, что вам еще доведется увидеть новую реинкарнацию коммунизма, причем сериал снова начнется с его военной части...

УПД: Где-где... В системе Юпитера...
    Востаннє редагував Dak0ta: 20.10.2010 о 23:15

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    13 267

Типово

Цитата Допис від madest Переглянути допис
    Депутат Верховної ради від ПР Олег Царьов вважає, що у відомого львівського ресторану "Криївка" слід відібрати ліцензію за розпалювання міжнаціональної ворожнечі. Про це він заявив на прес-конференції присвяченій питанням міжетнічної толерантності в Україні.
    "Я був у Львові, зайшов до ресторану "Криївка". Мене там зустрів чоловік з макетом німецького автомата. Що це за питання на вході: " Москалі єсть?" – обурився депутат.

"У ресторані в меню подається напій "Кров москаля". Я росіянин, я не москаль. Я направив депутатський запит президенту і прем'єр-міністру про те, щоби була дотримана Конституція України", - заявив він.
    я так розумію, що рускій регіонал Алєжка Царьов при вході виголосив звичне "Героям слава!", а на питання "Москалі є?" відповів щирою українською "Ні!" (бо спочатку, мабуть, не зрозумів, що то є саме макет німецького автомату... хз, може й шарахне від стегна...). І був запрошений до чарки. яку, звісно, висьорбав. Після чого ознаймився з меню. І мабуть щось там таке політкоректне замовив і скуштував. Щось накшталт "цибуля ріпчаста", "кріп", "петрушка", "часник"... хоча ні. "пєтрушка"... воно ж теж, якщо ввімкнути уяву, може здатися зневажливим зверненням до москаля... А потім на прес-конференцію.

Майже як у Жванецького... "Як я пишу? Вийшов на вулицю. Отримав по пиці. Повернувся до дому - написав відповідь."

Блазень.
    Хвороба дивна тим, що недужий нібито будує свою персональну реальність, де діють інші закони, відмінні від законів навколишнього світу.

Спонсор года 2013 Аватар для Laskovay
    Звідки Ви
    Deutschland-Italien
    Дописів
    15 453

Типово

Цитата Допис від Creo Переглянути допис
    «Криївка» - одно из лучших заведений Украины, где мне довелось побывать. А обижаться на этот прикол имхо могут только идиоты.
    Вкусная еда,классная атмосфера.Мне понравилось.Согласна с вами обижаться на это ненадо.
    Итальянские сумочки,все кожа от 740 грн http://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=251149

Дописів
    10 628

Типово

Вразумітє, братія, на какой станциі етот Путєнопротівньій генделик, і пускают лі туда в Фофудьє, дабьі воду прєвратіла в віно горілку прєвратіла в Канонічную(МП) і защітіла от пьіток томіком Франка. Ісконніку Царьову - Ісполать!

Rola
    Guest

Типово

Цитата Допис від Duke Nukem Переглянути допис
    Вразумітє, братія, на какой станциі етот Путєнопротівньій генделик, і пускают лі туда в Фофудьє, дабьі воду прєвратіла в віно горілку прєвратіла в Канонічную(МП) і защітіла от пьіток томіком Франка. Ісконніку Царьову - Ісполать!
    усім відомо, що у Львовському метро аж 13 станцій:

1. Бандэривська - здесь проводят испытания лекарств на русских людях.
    2. Нэзалэжна - сюда привозят украденных младенцев и варят из них борщ.
    3. Гытлиривська - тут издеваются над правослаными(РПЦ-МП) священниками.
    4. Конотопська - пыточная №1. Я не буду описывать, это очень грустно.
    5. Шэвчэнковська - пыточная №2. Я не буду описывать, это очень грустно.
    6. Лембергська(в память о фашистском названии Львова) - здесь находится офис метро, его руководство.
    7. Натовська - здесь находится учебный центр метро - тут обучают искусству пыток над русскими людьми.
    8. Жыдивська(в память о израильской фирме “Мэтробуд”) - секретная станция, никто, кроме руководства не знает, что на ней происходит.
    9. Гранычна - сюда доставляют русских, пытавшихся пересечь границу т.н.”Украины” со стороны Польши.
    10. Донецька(надменное издевательство - назвать станцию именем города со 100% русским населением) - распределитель, сюда привозят новых жертв.
    11. Крымська(опять удар по морали и русской гордости) - крематорий, здесь сжигают останки тех, кто героически погиб во время пыток.
    12. Украйиньска(снова удар по русской гордости, вы понимаете?) - газовая камера. Может пора уже отключить им газ? Нет, Матушка-Россия не бросит своих соплеменников во временной оккупации.
    13. Щаслыва - здесь находятся комнаты отдыха для сотрудников метро, душ и кинозал

дочекайтеся поїзда "До Коли" ...він сам знає де перша зупинка

Почетный форумчанин Аватар для Банзай
    Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від OUTCAST Переглянути допис
    в Ялте не смотрят свидомый ты или фофудьеносец )))))))))))) если у тебя есть деньги - у тебя их выманят всеми доступными и недоступными способами )))))))))))))) ну типа как в старой блатной поговорке - СЛЫШЕН ДЕНЕГ ГРОМКИЙ ШЕЛЕСТ - ЭТО ЛОХ ИДЁТ НА НЕРЕСТ )))))
    Значить рано тобі ще в Ялту. Алушта - місто для тих, у кого не вистачає грошей на Ялту.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від RedFox Переглянути допис
    Прикольный ресторанчик, я б с удовольствием сходил. А Цареву хоть как-то нужно привлечь внимание к своей персоне, врт и тужится.

А вот все ж таки, господа свидомиты, а если б где-нить в Днепре или Донецке открылся ресторан, где подавались бы "почки бандеровца верчёные" ну и все в таком духе. Вы тоже говорили бы, что это нормальный ресторанчик и нужно иметь чувство юмора и т.д. и т.п.?
    у Києві на Рогнедінській є ресторан "Первак". Там всі зали тематичні. Є ковбойська зала, де ти сидиш на коняці перед баром, а тобі приносять віскарь дівчатка в ковбойках тп з не менше, ніж 3 розміром.

Дуже його, до речі, рекомендую! Борщ у них такий, що за вуха не відтягнеш. І "полтінік на посошок" на виході

В Алушті є аж два заклади, де все заточено під "морську тематику", включно з тєльниками на офіціантах. Є купа закладів, де все зроблено під СССР. Не подобається - не ходи.

Дописів
    7 852

Типово

Цитата Допис від RedFox Переглянути допис
    Прикольный ресторанчик, я б с удовольствием сходил. А Цареву хоть как-то нужно привлечь внимание к своей персоне, врт и тужится.

А вот все ж таки, господа свидомиты, а если б где-нить в Днепре или Донецке открылся ресторан, где подавались бы "почки бандеровца верчёные" ну и все в таком духе. Вы тоже говорили бы, что это нормальный ресторанчик и нужно иметь чувство юмора и т.д. и т.п.?
    так чому ні?)))))))))))
    Timeo Danaos et dona ferentes

Севастопольчег года 2008
    Провокатор года 2008
    Патриотизм года 2008

Звідки Ви
    ДНЕПРОПЕТРОВСК
    Дописів
    8 184

Типово

Цитата Допис від Банзай Переглянути допис
    Значить рано тобі ще в Ялту. Алушта - місто для тих, у кого не вистачає грошей на Ялту.
    я туда пока и не собираюсь , да и был я там - ничего военного в той Ялте нет....
    http://s46.radikal.ru/i112/0904/16/4d71c4f5e3d1.jpg
    1941-1945. Я помню! Я горжусь! Сталин всегда у мудаков виноват, а мудаки у мудаков никогда не виноваты (с)

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

я туда пока и не собираюсь , да и был я там - ничего военного в той Ялте нет....
    я теж там не шукав військових. В Ялті можна дітей відвезти у зоопарк, в "Поляну казок". Ну можна ще полиндати увечері по набережній (слава Леоніду Даниловичу за його перемогу над кримсько-чебуречним жлобством). І всьо. Хоча ціни навіть на набережній не надто відрізняються від алуштинських чи гурзуфських.
    В горах над Ялтою набагато цікавіше:

Востаннє редагував Банзай: 21.10.2010 о 15:14

Звідки Ви
    г.Днепропетровск
    Дописів
    1 845

Типово Нічим зайнятися народному депутатові більше, нічим.

Народний депутат від Партії регіонів Олег Царьов звернувся з запитом до керівництва України і міністра культури з вимогою закрити ресторан "Криївка" за "розпалення міжетнічної ворожнечі".

"Я зробив запит на ім'я президента України, прем'єр-міністра і Горбаля (голова Львівської облдержадміністрації), щоб вони перевірили відповідність виконання Конституції (на прикладі діяльності закладу "Криївка")", сказав Царьов на прес-конференції, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Крім того, сьогодні я збираюся передати депутатський запит міністрові культури і туризму Михайлові Кулиняку", - додав він.

За його словами, діяльність такого ресторану, де при вході "хлопець з німецьким автоматом" строго запитують "Москалі є?", спрямована на розпалення міжетнічної ненависті, що суперечить Конституції.

"Я вважаю, що цей ресторан має бути закритий, аж до порушення кримінальної справи... Не можна видавати ліцензії таким закладам", - виразив думку депутат.

Нагадаємо, що "Криївка" - це ресторан у Львові, відкритий у вересні 2007 року. Розташований в історичному центрі міста, на площі Ринок напроти Ратуші. Інтер'єр ресторану являє собою стилізацію криївки (землянки) ОУН-УПА періоду Другої світової війни - на стінах висить зброя і різні національні артефакти, при бажанні можна постріляти в стелю холостими патронами з деяких видів зброї тих часів.

Також нагадаємо, що Олег Царьов - народний депутат від ПР останніх двох скликань. За дві каденції у Верховній Раді не відзначився співавторством у жодному законопроекті, має три виступи з місця. Гучну славу набув під час масової бійки у стінах ВР під час так званого голосування за ратифікацію Харківських домовленостей Януковича -Медведєва. Колишній очільник Дніпропетровської обласної партійної організації ПР, відсторонений взимку 2010 року за продаж контролю на фракцією партії у міській раді Дніпропетровська своєму бізнес-партнеру Загіду Краснову.
    Тімур ЖЕЛДАК

Джерело.
    До речі Царев ще і брехун, при вході там просто кажуть: "Героям слава!"

Дописів
    1 012

Типово

Цитата Допис від madest Переглянути допис
    Я росіянин, я не москаль..
    Царев россиянин?)

Дописів
    1 012

Типово

Цитата Допис від МОСКАЛЬ1968 Переглянути допис
    Этот "гумор" - тупой, но если кому то нравится, то нехай. Должны же где то дибилы гыгыкать.
    даун

Дописів
    1 012

Типово

Цитата Допис від пекельный красунчик Переглянути допис
    лучше бы в Севасе пошерстили, негде поесть... только в маке вкусно готовят писец полный, после Ялты
    Зачем совкам вкусно?

Дописів
    7 852

Типово

Цитата Допис від mmmm Переглянути допис
    Царев россиянин?)
    гуимплен)
    Timeo Danaos et dona ferentes

Дописів
    1 012

Типово

Это верно придурок) военного нет. Там люди отдыхают больше))))

Valery0
    Guest

Типово

Цитата Допис від Банзай Переглянути допис
    у Києві на Рогнедінській є ресторан "Первак". Там всі зали тематичні. Є ковбойська зала, де ти сидиш на коняці перед баром, а тобі приносять віскарь дівчатка в ковбойках тп з не менше, ніж 3 розміром.

Дуже його, до речі, рекомендую! Борщ у них такий, що за вуха не відтягнеш. І "полтінік на посошок" на виході

В Алушті є аж два заклади, де все заточено під "морську тематику", включно з тєльниками на офіціантах. Є купа закладів, де все зроблено під СССР. Не подобається - не ходи.
    вы такой любитель родины, что вам там все кажется вкусным и идеальным. а ведь там работают такие же бармены и повара, как и везде. наливают сок,разбавленный водой, а может., т\и сливают со стаканов, если люди не допили и т.д.
    я бв не стала пить напиток, который называется кровь.. неважно кого. если вам нравися пить кровь, вы можете попровить женщину, которая родом из росии, чтобы она дала вам выпить менструальную кровь.

Звідки Ви
    Січеслав
    Дописів
    39 002

Типово

Цитата Допис від Valery0 Переглянути допис
    вы такой любитель родины, что вам там все кажется вкусным и идеальным. а ведь там работают такие же бармены и повара, как и везде. наливают сок,разбавленный водой, а может., т\и сливают со стаканов, если люди не допили и т.д.
    я бв не стала пить напиток, который называется кровь.. неважно кого. если вам нравися пить кровь, вы можете попровить женщину, которая родом из росии, чтобы она дала вам выпить менструальную кровь.
    а ще я люблю "Криваву мері". Тому що я - вампір. )))

Звідки Ви
    Пересеченная распи*дяйством местность
    Дописів
    21 990

Типово

Цитата Допис від Спокойный Переглянути допис
    На Фокусе эту новость подали почти слово в слово, с одним отличием: вопрос, который задал "чоловік з макетом німецького автомата", тот что на входе, звучал так: "Жиди і москалі є?".
    Цікаво, якого слова злякався Царьов на вході?
    Сегодня международный день мудака. Господи, это ж сколько людей надо поздравить с праздником!

Сторінка 3 з 7 ПершаПерша 1234567 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті