| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Такс, перезвонила в налоговую - все отчеты приняты![]()
Что, уже расслабляемся? Вот и я расслабилась и думаю к чему консультация налоговой на такой вот вопрос:
Это они нас к чему-то подсознательно готовят? Или действительно кто-то сомневается?Турагентство – юридична особа (загальна система оподаткування) надає туристам знижку за рахунок своєї винагороди. Яку суму слід брати за базову для розрахунку податку на прибуток: суму винагороди, отриману від туроператора, чи суму з урахуванням знижки?
БУХсопровождение: юрлица, физлица, нотариусы. Регистрация/Ликвидация ВЫТЯГИ
Сдам отчеты за Вас!
Но ведь можно не показывать суммы скидкиОК, я ушла отдыхать
Турагентство – юридична особа (загальна система оподаткування) надає туристам знижку за рахунок своєї винагороди. Яку суму слід брати за базову для розрахунку податку на прибуток: суму винагороди, отриману від туроператора, чи суму з урахуванням знижки?
У податковому обліку згідно з пп. 11.3.3 п. 11.3 ст. 11 Закону України від 28.12.94 р. № 334/94-ВР «Про оподаткування прибутку підприємств» (за текстом – Закон № 334/94-ВР) датою збільшення валового доходу вважається дата, яка припадає на податковий період, протягом якого відбувається будь-яка з подій, що сталася раніше: або дата зарахування коштів від покупця (замовника) на банківський рахунок платника податку в оплату товарів (робіт, послуг), що підлягають продажу, у разі продажу товарів (робіт, послуг) за готівку – дата її оприбуткування в касі платника податку, а за відсутності такої – дата інкасації готівки у банківській установі, що обслуговує платника податку; або дата відвантаження товарів, а для робіт (послуг) – дата фактичного надання результатів робіт (послуг) платником податку.
Відносини між туроператором і туристичним агентством оформляються відповідними угодами, в яких зазначаються умови співпраці, зокрема, і те, що туроператор дозволяє або прямо не заперечує змінювати ціну туристичних послуг, тобто надавати знижки. Розмір винагороди зазначається в договорі, при цьому сам договір не може бути підставою для збільшення валових доходів, оскільки є лише декларацією намірів. Тому підставою для включення суми винагороди до складу валових доходів турагента є належним чином оформлений акт виконаних робіт з врахуванням знижки, і саме ця сума включається до складу валових доходів турагента.
Таким чином, турагент може включити до складу валових доходів суму винагороди, отриману від туроператора з врахуванням наданих знижок.
Підготувала
Ніна Василюк Оглядач «Вісника»
За сприяння:
Наталії Хоцянівської
Директора Департаменту адміністрування податку на
прибуток та інших податків і зборів (обов'язкових платежів)
ДПА України, та Департаменту масово-роз'яснювальної
роботи та звернень громадян ДПА України
«Вісник податкової служби України», вересень 2010 р., № 35 (607), с. 4 (www.visnuk.com.ua)
Дата підготовки 17.09.2010
Журнал «Вісник податкової служби України»
БУХсопровождение: юрлица, физлица, нотариусы. Регистрация/Ликвидация ВЫТЯГИ
Сдам отчеты за Вас!
Ребятки такой вопрос!
Какие отчеты нужно нести в отдел персонификации? Они мне сегодня отказали, сказали что при регистрации под роспись выдавали бумажку где всё было расписано. а бумажку я найти не могу
Я так догадываюсь что нужна выписка из налоговой и еще какая-то форма. Может кто знает?
вы недавно зарегистрировались? ФОП или предприятие? ФОП с нанятыми сотрудниками?
в той "бумажке" было много нужного. отнесите в канцелярию своего пенсионного фонда письменное заявление чтоб вам выдали копию регистрационного свидетельства.
http://www.buhgalteria.com.ua/fw2/in...1f04&board=5.0
http://forum.vobu.com.ua/viewforum.p...e3bf415c85a75b
Востаннє редагував Palya_Gala: 15.10.2010 о 23:41
Янукович подписа
ЗАКОН УКРАЇНИ № 2559–VІ 14 ЖОВТНЯ 2010
Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо строків виплати заробітної плати
Теперь ждем опубликования.
http://www.president.gov.ua/documents/
Вниманию всех бухгалтеров предприятий. Выкупаем облигации государственного займа, которыми нынче гасят НДС. В любых количествах на любые суммы по высоким ценам. Все официально, быстро. Отблагодарим
Консультация психолога. Психотерапия.
http://oleg-novikov.tilda.ws/
это получается зп 2 раза в месяц выплачивать без всяких там заяв, чтобы один раз?
Я пытаюсь методом проб и ошибок осваивать 1сПодскажите, что значат коды в справочниках? Вот, к примеру - номенклатура. Программа к каждому наименованию дает какой-то код, его можно изменить. Не пойму - это какая-то сквозная нумерация должна быть? Или оставлять как есть?
Простите за может быть глупые вопросы![]()
Код можно изменить) оно вам надо?) 1С сама ставит "код" по порядку
Замечания:
1. Длина кода элемента справочника устанавливается в 1С:Конфгураторе, максимально — 24 символа.
2. При создании новой строки или новой группы программа автоматически создает новый код, исходя из следующих условий:
из существующих кодов выбирается максимальный код;
если максимальный код заканчивается числом, то к этому числу добавляется единица, полученный код обрезается до установленной длины и используется в качестве кода нового элемента;
если максимальный код заканчивается символом, то к этому коду добавляется символ "1" и результат обрезается до установленной длины. Если полученный код отличается от максимального, он используется в качестве нового кода, иначе новый код является пустой строкой.
В любом случае пользователь может отредактировать предлагаемый программой код. (1С предприятие Справочник)
Lillu, спасибо за ответТо есть не морочить голову и пусть себе ставит программа?
Sophie Stone
Настоятельно не рекомендую менять коды (разве что в справочнике "Сотрудники" сам ставлю туда ИНН), так как если когда-нить прийдется обращаться к программистам, будете много икать![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks